acte vanatoare

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Guest

Post by Guest »

De unde esti?
arrow
Site Admin

Re: anunt umanitar

Post by arrow »

bogdanovic wrote: Acesta este un apel umanitar.
:lol: :lol: :lol:

Cred ca cea mai sigura cale de a deveni vanator este sa intri in legatura cu conducerea AJVPS din judetul tau. Daca esti din Buc., atunci ia legatura cu conducerea unei asociatii (AVPS) din Buc.: Diana, Lunca, Sitarul, Acvila, Vulturul, Unirea, sau altele.
Daca intampini greutati, nu te lasa, merita orice efort!
Daca ai nevoie de alte indrumari, revino oricand pe forumul nostru.
Marius
Guest

Post by Guest »

Eu mis din Bucuresti. Ma gandeam ca poate fi mai usor pt. mine si pentru nervii stimatilor domni directori daca ma "introduce" un veteran. Daca nu este nimeni pregatit sa se inhame la asta poate ma ajutati cu datele de contact ale asociatiilor din Bucuresti. Salutare si merci.
bogdanovic

pardon

Post by bogdanovic »

Postu' antecedent este al meu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Majoritatea asociatiilor bucurestene sunt in sediul AGVPS din Romania, pe Calea Mosilor, parca la nr. 128. In caz ca nu e la nr. asta, sunt sigur ca nu e greu de gasit.
Acolo sunt: Diana, Lunca, Acvila, Sitarul si cel putin inca una care imi scapa.
Dupa parerea mea, cele mai bune fonduri de vanatoare le are Diana.

Marius
bogdanovic

thx

Post by bogdanovic »

Multumesc. Am biroul pe Mosilor. O gasesc.
chriss_hunter29

Post by chriss_hunter29 »

chestia cu spaga e ridicola.....la fel ca la carnetul de conducere...hai sa dam spaga si sa ne luam carnete si arme fara sa stim nimic despre asta....si sa nu ne mai mire ca vedem tot felul de reportaje cu oameni care au avut incidente de tragere...fratzilor....din punctul asta de de vedere eu consider ca daca vrei sa ai calitatea de vanator si implicit de posesor de arma letala este bine sa invetzi intai chiar daca asta dureaza un an foarte bine sa dureze..pana invatzatzi diferentza intre covrig si tragaci!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

chriss_hunter29 wrote:chestia cu spaga e ridicola...
E adevarat, dar e o realitate.
Marius
bogdanovic

usor nenicule, usor

Post by bogdanovic »

Nu stiu cu cine se cearta nenea vanatoru', da' ieu am scris in apel "vreau sa merg(ca spectator, spalator de vase, bucatar sau baiat de minge deocamdata)". Nu imi doresc o arma, nu am nevoie de o arma- vreau doar sa vad cum se desfasoara o vanatoare, si, dupa aceea pot spune daca vreau sa fiu vanator, sa fac stagiu, sa obtin permis etc.
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

bogdanovic,
Te-ai descurcat la asociatie? Ai fost la vreo vanatoare? Impresii??
bogdanovic

Post by bogdanovic »

Nu am ajuns inca. Am avut de amenajat un sediu, interviuri etc. In curand sper sa ma linistesc si le fac o vizita.
Post Reply