A.N.C.A
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
A.N.C.A
S-a inffintat la Ploiesti Asociatia nationala a colectionarilor de arme. Pe cei interesati ii asteptam pe http://www.anca.com.ro/
Interesant, astept mai multe detalii.
p.s.
Dar oare n-ar fi fost mai bine sa se dezvolte in interiorul A.N.D.A avind in vedere ca A.N.D.A. are integrat in Statut si Colectionarii de arme ?
Desigur e bine sa fie cit mai multe asociatii daca au multi membrii, ( sunt curios cati membrii se vor stringe din toata Romania ) dar decit multe si slabe care dispar dupa 1-2-3 ani mai bine una si puternica care sa incerce sa faca auzita vocea tuturor.
L.
p.s.
Dar oare n-ar fi fost mai bine sa se dezvolte in interiorul A.N.D.A avind in vedere ca A.N.D.A. are integrat in Statut si Colectionarii de arme ?
Desigur e bine sa fie cit mai multe asociatii daca au multi membrii, ( sunt curios cati membrii se vor stringe din toata Romania ) dar decit multe si slabe care dispar dupa 1-2-3 ani mai bine una si puternica care sa incerce sa faca auzita vocea tuturor.
L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Nu m-am gandit nici un moment la vre-un posibil conflict intre A.N.D.A. ( al carei membru sunt ) si alte noi asociatii de profil.
Timpul va spune ce este mai bine o asociatie mare sau multe mici, oricum ar fi pana la urma importante sunt rezultatele ptr pasionatii din domeniu.
Pentru toti colectionarii de arme toata stima.
Succes.
L.
p.s.
pune te rog si statutul asociatiei pe site.
Timpul va spune ce este mai bine o asociatie mare sau multe mici, oricum ar fi pana la urma importante sunt rezultatele ptr pasionatii din domeniu.
Pentru toti colectionarii de arme toata stima.
Succes.
L.
p.s.
pune te rog si statutul asociatiei pe site.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Ca tot e vorba de colectionari, iata si un debut timid:

Tema fiind: fabricat in Romania!
Armele sunt:
UMC I in 22 lr din 1951
UMC II in 22 lr din 1992
UMC II in 22 mag din 1993
UMC cal 16 bolt action (96-97?)
UMC cal 16 juxtapusa (1998)
UMC cal 30-06 Dragana (1992)
pistoletul Carpati 9 mm PA (2004)
Toate sunt in stare perfecta de functionare, nu in starea in care au iesit din uzina pentru ca unele erau chiar urate si le-am 'fatuit' un pic (tot de pasiunea pentru arme tine si surubaritul lor). N-am apucat inca sa trag cu pistolul.

Tema fiind: fabricat in Romania!
Armele sunt:
UMC I in 22 lr din 1951
UMC II in 22 lr din 1992
UMC II in 22 mag din 1993
UMC cal 16 bolt action (96-97?)
UMC cal 16 juxtapusa (1998)
UMC cal 30-06 Dragana (1992)
pistoletul Carpati 9 mm PA (2004)
Toate sunt in stare perfecta de functionare, nu in starea in care au iesit din uzina pentru ca unele erau chiar urate si le-am 'fatuit' un pic (tot de pasiunea pentru arme tine si surubaritul lor). N-am apucat inca sa trag cu pistolul.