Permis pentru 22LR

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

7Coline

Re: Permis pentru 22LR

Post by 7Coline »

sith wrote:
Apelati la afacerea zilei,in floare,declansata de actuala lege, a scolilor ce au explodat ca numar, (minim 6 luni) de antrenori sau instructori de tir, afacere ce nu va scuteste de umilintele de la pct.2 si va expune la obligatia de a instraina arma(cui?) in momentul in care minunatii nostril legiuitori o hotarasc, constatand ca Romania(fie-i numele laudat), la 200 de sporivi legitimati are 20000 de antrenori si instructori de tir.
20000 de instructori? Pe asta de unde ai mai scos-o?
CTS Tunari a scos in 2 ani 60 de instructori, asta daca cei pe care ia instruit iau examenul ...
Nu are Romania surplus de antrenori va garantez , la noi in Iasi sa construit un poligon dar nu au antrenor asa ca sta inchis.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
Milescusilvian

Re: Permis pentru 22LR

Post by Milescusilvian »

Adevărat, scoala de instructor de tir durează 6 luni. Am luat diploma pe 4 Decembrie 2013 . Am depus pe 5 Decembrie actele la dgpmb pentru a opțiune atestatul care a durat pana la 1 Aprilie 2014. Am depus pe 1aprilie tot la dgpmb cerere pentru arma de tir (2buc) si mutarea de arma 5,6 de pe permisul A pe permisul B. Acestea mai durează încă 2-3 luni. Deci in total 1 an ( 6luni cursul, 4 luni atestatul, 2-3 luni autorizate cumparare). Multa alergatura si bani dar nu regret. Merita.
Walther p99t 10x22 , alfa steel 6" 9x22 pa, grand power t12m 10x28
Post Reply