Asrom Comimpex S.R.L. Piatra-Neamț

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ThunderRa

Asrom Comimpex S.R.L. Piatra-Neamț

Post by ThunderRa »

Cine a prins "microbul" vânătorii, a aflat deja cu siguranță cât de scumpă este această pasiune în România și cât de greu este să găsești produse de calitate la prețuri pentru buzunarele noastre. Ei bine, în Piatra Neamț sunt două variante în cazul în care vrei să-ți cumperi muniție pentru tir sau vânătoare: vechiul "Vânătorul și Pescarul" (lângă AJVPS Neamț) și Asrom Comimpex S.R.L., cei cu sediul la blocul potcoavă. Ei bine, ce găsim la nea' Cornel, la Vânătorul și Pescarul, nu găsim la Asrom și invers pentru că Asrom a pus mâna pe o exclusivitate cu Arrow Internațional S.R.L. Din cauza asta, multe firme de renume nu își desfac produsele decât prin ei iar noi, nemțenii, suntem clienți "captivi" dacă vrem Benelli, Led Lenser, Jahti Jakt, etc. Evident, în capul celor de la Asrom s-a născut ideea că ar fi cazul să profite de această conjunctură și astfel am ajuns să avem prețuri mai mari decât cele practicate de Arrow în magazinele lor. Mult mai mari. Diferențele sunt foarte clare și le-am verificat în nenumărate rânduri sunând la Arrow Bacău, Iași sau București. Când am întrebat în magazin, mi-au spus că e normal să existe un adaos. Da, dar nu atât de mare și apoi mai există și discount-urile de la Arrow...

Ei bine, am ajuns din nou la Asrom când am avut nevoie de muniție ca să testez o armă. Folosesc în mod curent muniție Sako Arrowhead II însă grupajele au început să fie extrem de proaste în ultima vreme și aveam nevoie de altceva ca să exclud muniția. M-am gândit la Geco Teilmantel, pentru că e o muniție ieftină și vorbim de "calitate germană". Am mers la Asrom, le-am spus că vreau o cutie și am fost programat pentru următorul transport de muniție. Da, am fost "programat" pentru că cei de la Asrom nu prea țin muniție pe stoc nici în plin sezon iar când îi anunți că vrei muniție, obișnuiesc să ceară chiar un avans. Oare se mai întâmplă undeva în țară chestia asta?

Ca să revin, am mers și am ridicat muniția după vreo săptămână: o cutie de Geco Teilmantel în calibrul 300 win mag. Ajuns acasă, am făcut greșeala să scot un cartuș, de curiozitate, ca să mă uit la construcție și să-l compar cu Sako, însă am rămas cu glonțul într-o mână și tubul în alta. Am verificat restul cutiei și am mai găsit încă unul cu aceeași problemă: glonțul iese din tub când este tras ușor cu mâna. Am zis că nu-i nimic, poate ar trebui să strâng ușor tubul însă, aplicând o forță normală, nu am reușit așa că am hotărât să merg înapoi în magazin să-i întreb ce și cum, eventual să-i solicit să le strângă el sau să le înlocuiască. În magazin, paronul a studiat cartușele și mi-a pus o lupă în mână, arătându-mi urmele de la patent. Mi-a spus că este clar pentru el că eu am forțat glonțul afară. N-am mai stat să-i explic inteligentului Sherlok Holmes de Pietricica, cum că urmele ar fi trebuit să fie pe cartuș sau și pe cartuș pentru ca varianta lui să fie reală și nici nu l-am întrebat cine ar fi răspuns dacă s-ar fi întâmplat vreun accident din cauza muniției. Pur și simplu, la cei care se vor a resprezenta numele Arrow în Neamț, nu ai cu cine discuta. Păcat.

Legat de prețuri, în timp de Asrom vinde un cartuș Geco Teilmantel în calibrul 300 win mag cu 8,49 lei, Arrow pun pe site-ul lor un preț de 7,55 lei la același cartuș iar Hunter Shop Oradea la 6,87 lei. QED La alte produse, diferențele procentuale cresc.

Nu mai scriu nimic despre cât am cumpărat până acum de la ei însă vânătorii își dau seama despre ce sume vorbim. Pur și simplu așa înțeleg cei de la Asrom Comimpex S.R.L. Piatra-Neamț să-și trateze clienții. Eu unul nu mai pun piciorul la ei în magazin, chiar dacă cei doi vânzători de acolo sunt super-ok. Politica de prețuri a firmei și felul în care patronul înțelege să-și trateze clienții lasă mult prea mult de dorit. Decât să le bag lor bani în buzunar, prefer să fac odată pe lună un drum la Arrow Bacău sau, dacă ne adunăm mai mulți, merge chiar un drum la Oradea la Hunter Shop sau la Radu Bichiș, la Deva.

În final, sper ca ceea ce am postat aici să fie un semnal de alarmă pentru cei de la Arrow Internațional, nu de alta dar e bine de știut pe mâna cui lași "numele" și cui îi faci publicitate pe prima pagină. Cătare plină!

Imagini și postarea originală găsiți aici: http://radunastasa.com/asrom-comimpex-s ... e-clienti/
Benelli Argo 300 winchester magnum
Nikon Prostaff Target EFR 3-9x40
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
tevez

Re: Asrom Comimpex S.R.L. Piatra-Neamț

Post by tevez »

ThunderRa wrote:Da, am fost "programat" pentru că cei de la Asrom nu prea țin muniție pe stoc nici în plin sezon iar când îi anunți că vrei muniție, obișnuiesc să ceară chiar un avans. Oare se mai întâmplă undeva în țară chestia asta?[/url]
Da, asta da, să se ceară avans se mai întâmplă. Şi restul întâmplării se mai repetă prin unele magazine, din păcate. Eu aş posta în locul dvs şi
aici: http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... 2&start=90
Post Reply