pusca tranchilizat

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
gabrielmohaci

pusca tranchilizat

Post by gabrielmohaci »

buna ziua as dori si eu o oferta la pusca sau pistol de tranchilizat . la ce pret sant seringile ? sau este ceva set complet ?
radu.b

Re: pusca tranchilizat

Post by radu.b »

gabrielmohaci wrote:buna ziua as dori si eu o oferta la pusca sau pistol de tranchilizat . la ce pret sant seringile ? sau este ceva set complet ?
Buna ziua.
Am o singura rugaminte la dumneavoastra.
Sunati pe fix (021.221.06.90) si vorbiti direct cu colegul meu care se ocupa de veterinare, Marius Paraschiv. El va trimite oferta si tot el va poate ajuta cu orice informatie legat de pusca, seringi s.a..
Cu respect.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

radu.b wrote:
gabrielmohaci wrote:buna ziua as dori si eu o oferta la pusca sau pistol de tranchilizat . la ce pret sant seringile ? sau este ceva set complet ?
Buna ziua.
Sunati pe fix (021.221.06.90) si vorbiti direct cu colegul meu care se ocupa de veterinare, Marius Paraschiv. El va trimite oferta si tot el va poate ajuta cu orice informatie legat de pusca, seringi s.a..
Cu respect.

Buna ziua,am o rugaminte,aici,pt ca nu pot trimite pm,nu stiu de ce,nici la dumneavoastra domnule radu.b nu merge trimis mesajul.

Buna seara,de 3 zile ma tot chinui sa-i trimit lui @vasiand mesaj pe pm si imi da o eroare,dupa ce scriu ba Arrow,ba raspund daca sunt o persoana,de genul:

Information

No recipient defined.

Ce se intampla?mesageria este goala nu plina,pe forum pot posta dar pe privat astuia nu-i pot raspunde,este banat pe pm,sau care este motivul?Multumesc frumos
radu.b

Post by radu.b »

HUNTING MAN wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Cu respect.

Buna ziua,am o rugaminte,aici,pt ca nu pot trimite pm,nu stiu de ce,nici la dumneavoastra domnule radu.b nu merge trimis mesajul.

Buna seara,de 3 zile ma tot chinui sa-i trimit lui @vasiand mesaj pe pm si imi da o eroare,dupa ce scriu ba Arrow,ba raspund daca sunt o persoana,de genul:

Information

No recipient defined.

Ce se intampla?mesageria este goala nu plina,pe forum pot posta dar pe privat astuia nu-i pot raspunde,este banat pe pm,sau care este motivul?Multumesc frumos
Buna ziua.
Problema cred ca este la dansul. Am verificat si nu este nimic.
Cu respect.
HUNTING MAN

Post by HUNTING MAN »

Domnule Radu,verificati un pic lucrurile la sectiunea de vanzari pt ca au cam luat-o lucrurile un pic razna cu ajutorul lui @vasiand,nu am putu sa va trimit pm
Post Reply