pat synthetic

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cos

pat synthetic

Post by cos »

va salut,
caut un pat si pesa 3 synthetic pentru izh 18mn(30,06) sunt noi aparute de la rusi dar nu pot deocamdata sa procur asa ceva , daca poate cineva rog sa-mi dea detalii,
cu stima,
cosmin :?:
maRR1

Re: pat synthetic

Post by maRR1 »

de ce syntetic?
lemn ce are?..cineva care se pricepe si are sculele adecvate acestei lucrari poate sa faca asa ceva,dupa la armurier sa le prinda pe arma..asa cunosc cazuri care s a rezolvat foarte bine si estetic frumos(baituit si lacuit).
radu.b

Post by radu.b »

cos wrote:va salut,
caut un pat si pesa 3 synthetic pentru izh 18mn(30,06) sunt noi aparute de la rusi dar nu pot deocamdata sa procur asa ceva , daca poate cineva rog sa-mi dea detalii,
cu stima,
cosmin :?:
Buna ziua.
Este dificil de procurat patul care va intereseaza . Sa inteleg ca patul original a avut probleme sau doriti dumneavoastra sa aveti un pat sintetic?
Cu respect
cos

Post by cos »

va salut
domnule radu,as vrea sa cumpar pat si piesa 3 synthetic de ij18 pentru ca piesele de lemn nu imi plac de loc, de aceea daca veti avea posibilitatea vanzarii acestor piese de plastic va rog sa-mi dati de stire.ps. de la arw-bc am luat ij 153 semi-sintetic de care sunt foarte multumit.

cu stima
radu.b

Post by radu.b »

cos wrote:va salut
domnule radu,as vrea sa cumpar pat si piesa 3 synthetic de ij18 pentru ca piesele de lemn nu imi plac de loc, de aceea daca veti avea posibilitatea vanzarii acestor piese de plastic va rog sa-mi dati de stire.ps. de la arw-bc am luat ij 153 semi-sintetic de care sunt foarte multumit.

cu stima
Buna seara.
Problema ar fi ca relatia cu firma Baikal este destul de dificila, practic de la ei nu primim piese de schimb, iar piesele de lemn daca este vre-o problema le confectionam la armurier. Sincer nu stiu sa va raspund daca vre-o data vom primi asa ceva. Imi pare rau ca nu va pot servi.
Cu respect.
iulianP

Post by iulianP »

un pat si pana sintetice se pot procura,insa va costa aproximativ cat arma (200_250 euro)....nu cred ca-ti da mana pt o asa schimbare
AK47
Post Reply