INTREBARE IJ 58

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mihai74f

INTREBARE IJ 58

Post by mihai74f »

Este sau a fost cineva dintre voi posesor de IJ 58.Ma intereseaza parerile voastre in legatura cu acest model (cal.12).Am vazut ca exista destule anunturi de vanzari pt.IJ 58 si nu stiu ce sa cred:sunt proaste si le vand pt. a scapa de ele sau au fost comercializate in nr. mare si exista multe pe piata?
Banuiesc ca este un model mai vechi.Ma gandesc sa-mi iau una.Ce ma sfatuiti.Ce bube are sau pot aparea in timp.Aveti careva imagini cu asa ceva?Multumesc anticipat.
P.S.Exista mai multe variante?M,MA sau MAE?
Razvan

Re: INTREBARE IJ 58

Post by Razvan »

mihai74f wrote:Este sau a fost cineva dintre voi posesor de IJ 58.Ma intereseaza parerile voastre in legatura cu acest model (cal.12).Am vazut ca exista destule anunturi de vanzari pt.IJ 58 si nu stiu ce sa cred:sunt proaste si le vand pt. a scapa de ele sau au fost comercializate in nr. mare si exista multe pe piata?
Banuiesc ca este un model mai vechi.Ma gandesc sa-mi iau una.Ce ma sfatuiti.Ce bube are sau pot aparea in timp.Aveti careva imagini cu asa ceva?Multumesc anticipat.
P.S.Exista mai multe variante?M,MA sau MAE?
Sunt proaspat posesor al unui IJ 58MA. Arma am primit-o de la un prieten din Braila. Desi a "vazut" multe la viata ei este intr-o stare excelenta atat ca tevi, bascula cat si mecanism intern. Aproape ca nu se vede nici o uzura. Mai mult de "amorul artei" i-am reconditionat patul - curatat strat vechi de lac, grund si lacuit fin. Vorbind cu diversi prieteni am inteles ca este unul dintre cele mai bune modele de IJ juxtapus. Nasul meu are un IJ43 care este ceva mai greu dar are patul din lemn de nuc ceea ce-i confera un aspect mai placut.
Cred ca nu faci o alegere proasta cumparand acest model. Sigur depinde si de pret.
Post Reply