Buna ziua d.le Radu.B.
V-am expediat un mesaj pe privat tocmai pentru a primi un raspuns mai rapid. Incerc o intrebare si aici. Care este numarul acelui dl.Mirel care sa ma informeze cu privire la montura necesara pentru instalarea unei lunete cu tub de 2,54 pe o arma winchester mod.70 hunter pe care urmeaza sa o achizitionez vineri sau luni de la arrow. Fiti dragut, asa cum ati fost tot timpul, si dati-mi o mana de ajutor.Va multumesc, cu respect.
pt.dl.Radu.B.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: pt.dl.Radu.B.
Buna ziua.dragos wrote:Buna ziua d.le Radu.B.
V-am expediat un mesaj pe privat tocmai pentru a primi un raspuns mai rapid. Incerc o intrebare si aici. Care este numarul acelui dl.Mirel care sa ma informeze cu privire la montura necesara pentru instalarea unei lunete cu tub de 2,54 pe o arma winchester mod.70 hunter pe care urmeaza sa o achizitionez vineri sau luni de la arrow. Fiti dragut, asa cum ati fost tot timpul, si dati-mi o mana de ajutor.Va multumesc, cu respect.
Nu neaparat trebuia sa-mi da-ti mesaj privat. Din pacate timpul este destul de scurt si nu reusesc sa le fac pe toate asa ca nu a ajutat pm-ul. Mirel poate fi gasit pe telefonul firmei intre 9-17 la 021.221.06.90, de luni pana vineri, colega mea va face legatura cu el fara probleme. Dupa cate stiu eu, prinderi speciale pentru arma Winchester care va intereseaza vom primi luna aceasta care vine.
Cu respect.
Multumesc pentru raspuns. Inca o data scuze de abuzul pe MP, dar asa cum am anticipat, sunteti un dragut. Maine voi apela nr. comunicat pentru a lua legatura cu dl.Mirel. Respect pentru Arrow si oamenii care-l fac sa mearga.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Buna ziua.Guest wrote:http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic.php?t=467
Multumesc de atentionare.
Cu respect.
-
HUNTING MAN
aveti idee cand primiti browning x bolt sau a bolt pe compozit,in cal 3006?sau la ce pret ar ajunge o tika t 3 tot sintetica?