Buna ziua,
Am luat examenul de vanatori anul acest si urmeaza procesul de procurare a documentelor care stiti cu toti ca dureaza destul de mult. Pana atunci m-am hotarat sa adun toate informatiile despre arma pe care vreau sa o cumpar.
Este clar ca vreau pt. inceput o arma lisa. Problema este ca nu stiu ce sa aleg intre una cu tevi suprapuse (bock) sau una cu tevi alaturate (lopata).
As dori sa va intreb care sunt avantajele si dezavantajele celor 2 tipuri de arme. Calibrul care ma gandesc sa fie este de 12.
Va multumesc.
LISA -Juxtapus vs Suprapus
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
LISA -Juxtapus vs Suprapus
Light that shit, smoke that shit, pass that shit !
Bravo!
Bine ai venit printre noi!
Pentru dilema ta, ca sa ti-o adancesti si mai mult
iti recomand:
www.vinatorul.ro
www.vinatoare.ro
in sectiunile "forum"
Vei gasi acolo nenumarate discutii pe aceasta tema.
Si ca sa ai o idee de ce te asteapta, eu iti recomand semi

Bine ai venit printre noi!
Pentru dilema ta, ca sa ti-o adancesti si mai mult
www.vinatorul.ro
www.vinatoare.ro
in sectiunile "forum"
Vei gasi acolo nenumarate discutii pe aceasta tema.
Si ca sa ai o idee de ce te asteapta, eu iti recomand semi
Felicitari pentru examen!
Parerea mea este ca inainte sa intri pe forum-urile indicate sa iei in considerare cativa factori. Primul ar fi ce arma iti place tie sa folosesti la vanatoare, apoi criteriul economic (clasica este ceva mai ieftina) si neaparat sa vorbesti cu unul din vanatorii vechi din grupa din care vei face parte - asa scapi de comentariile ulterioare...
.
Cu respect.
Radu
Parerea mea este ca inainte sa intri pe forum-urile indicate sa iei in considerare cativa factori. Primul ar fi ce arma iti place tie sa folosesti la vanatoare, apoi criteriul economic (clasica este ceva mai ieftina) si neaparat sa vorbesti cu unul din vanatorii vechi din grupa din care vei face parte - asa scapi de comentariile ulterioare...
Cu respect.
Radu