Ma aude si pe mine cineva???

Intrebari cu caracter general despre pescuit.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nebunu87
Posts: 11
Joined: Mon Feb 14, 2005 6:45 pm

Ma aude si pe mine cineva???

Post by nebunu87 »

Am si eu o rugaminte pt cei care se pricep!!!Vreau sa-mi cumpar o lanseta Lineaffe Pro Lord (telescopica,fibra de sticla) 2,40 si sa o kombin cu o mulineta Reel 200 / 1 Rul + fir / 125m de 0,25.Sunt o kombinatie buna>?da sau nu! :?: Vreau sa o folosesc pentru stiuca.Dar si pentru alti rapitori.Sunt incepator , si din cauza asta am ales lanseta din fibra si nu din carbon,si la preturi asa de "studentesti"
Poate se indura careva si-mi raspunde si mie!!!


Fir intins!!!!!!!!!
fir intins!!!
Guest

Post by Guest »

-pot sa te intreb si io ceva?
-0,25 nu este prea subtzire?
-cu toate ca nu ma pasioneaza pescuitul la rapitor dar as vrea sa aflu ;de exeplu ,eu la crap folosesc fir de 0,40 si uneori as vrea sa am unul mai rezistent:))
gherman sandor
Posts: 25
Joined: Fri Feb 18, 2005 7:34 pm
Location: tg-mures

Post by gherman sandor »

exagerat
BIBI
Posts: 6
Joined: Tue Mar 15, 2005 11:08 pm

Post by BIBI »

Personal, nu cunosc nici lanseta ºi nici mulineta pe care le descrii. Ce pot sã-þi spun însã în legãturã cu întrebarea ta, este cã, în pescuitul cu momeli artificiale atât lanseta precum ºi mulineta sunt destul de întrebuinþate, aºa cã este de preferat ca acestea sã fie oarecum de calitate. Asta nu înseamnã obligatoriu cã preþurile sunt inaccesibile. Vezi oferta arrow ºi orienteazã-te cãtre o lansetã Ron Thompson combinatã cu o mulinetã Okuma Avenger, în limitele de putere impuse de stilul ºi specia de peºte pe care urmãreºti sã o prinzi. Echipamentul universal, nu prea existã. Poþi gãsi însã ceva care sã se potriveascã cât de cât. Pentru mai multe relaþii, mai încearcã ºi alte site-uri.
Vizitator ! Fire de crap poþi gãsi mult mai "subþiri" dar cu rezistenþã mult mai mare. Aici intervine însã diferenþa de preþ. Mare vrei!? Mare plãteºti! ªi aici însã depinde de firma producãtoare. Vezi teste în revistele de profil ºi o sã-þi dai seama cã nu tot ce scrie pe ambalaj, obligatoriu e ºi adevãrat.
pagany
Posts: 1
Joined: Mon Jul 17, 2006 9:23 pm

Re: Ma aude si pe mine cineva???

Post by pagany »

[quote="nebunu87"]Am si eu o rugaminte pt cei care se pricep!!!Vreau sa-mi cumpar o lanseta Lineaffe Pro Lord (telescopica,fibra de sticla) 2,40 si sa o kombin cu o mulineta Reel 200 / 1 Rul + fir / 125m de 0,25.Sunt o kombinatie buna>?da sau nu! :?: Vreau sa o folosesc pentru stiuca.Dar si pentru alti rapitori.Sunt incepator , si din cauza asta am ales lanseta din fibra si nu din carbon,si la preturi asa de "studentesti"
Poate se indura careva si-mi raspunde si mie!!!


eu zic sa-ti cumperi...o lanseta ku actiunea kam pana pe la jumatate...adika in momentu in kare e sub tensiune sa se indoaie kam pana pe la jumate...iar in leg ku mulineta...dupa parerea mea...o mulineta...e o mulineta...orikare cred ka ar fi bune...una ku un raport de minim 4:1.
Post Reply