Fly Fishing

Intrebari cu caracter general despre pescuit.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Daniel

Fly Fishing

Post by Daniel »

Buna ziua!
In acest sezon mi-am propus sa imi schimb 'stilul' si anume de la pescuit cu varga la pescuit cu muste artificiale pe ape curgatoare de munte.
Primul pas a fost facut si mi-am cumparat o lanseta pentru musca 'Ron Thompson' de la unul din magazinele voastre. Urmeaza o mulineta si restul accesoriilor cat de curand.
As vrea sa aflu mai multe secrete despre acest tip de pescuit care m-a fascinat din totdeauna. Ce vreau sa stiu: ceva carti sau site-uri care ma vor ajuta sa inteleg secretele acestui nou 'stil' unde as putea sa gasesc?

Multumesc,
Daniel
arrow
Site Admin
Posts: 843
Joined: Wed Oct 01, 2003 10:35 pm
Contact:

Post by arrow »

Carti nu stiu unde puteti gasi, dar in afara de revistele Pescar Modern si Aventuri la Pescuit, mai exista doua site-uri pe forumul carora puteti intreba ce doriti sa aflati:
www.rapitori.ro
www.pescarul.com

Marius
Guest

Post by Guest »

pe forum-urile de pe site-urile de mai sus vei gasi suficiente informatii sau vei putea pune intrebari. Vei "intalni" si "meseriasi" si incepatori.
Dar ......... ATENTIE! Aceasta "boala" este periculoasa! :lol:
_Sanya
Posts: 8
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:17 am
Location: Bihor

Post by _Sanya »

Salut

In primul rind caut muscari din jud. Bihor fiind ca si io am inceput in anul asta muscaritul , dar putine locuri cunosc unde pot prinde lipan sau pastrav..., pe de alta parte pescuitul singuratic e plitisitor.... :(

Daca intereseaza pe cineva filme de legat muste etc. sa intre pe link : http://www.mouche-fr.com/video-peche-mo ... ouche.html

sau alte informatii pe situl: http://www.flytying.ro/
sau: http://www.mustad.no/action/flyofthemonth/archive.php

Deocamdata atat am.....
_Sanya
Posts: 8
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:17 am
Location: Bihor

Ajutor

Post by _Sanya »

Daniel daca esti cind in cind pe msn poate ca te pot ajuta
gsanya@msn.com
_Sanya
_Sanya
Posts: 8
Joined: Thu Mar 31, 2005 10:17 am
Location: Bihor

Post by _Sanya »

am cautat peste tot dupa o mulineta de musca mai tare , pina la urma am gasit un Okuma SLV , dar nici aia nu in magazinul din Oradea ....

intrebarea mea este daca aveti in lista nu ar trebui sa fie prezent produsul in toate magazinele? - acum am observat ca aveti modelul in lista, dar deja am o alta problema adica vreau un tambur rezerva la SLV 5/6 Large Arbor, asa ceva nu am vazut in lista dar vreau s-ntreb daca aveti asa ceva ?
Soimul Maltez
Posts: 69
Joined: Thu Nov 10, 2005 8:16 pm

Post by Soimul Maltez »

_Sanya wrote:intrebarea mea este daca aveti in lista nu ar trebui sa fie prezent produsul in toate magazinele? -
Daca magazinul din Oradea e la fel de mare ca cel din Buzau, nu incap toate produsele din lista, nici stivuite pana in tavan. :lol: :lol:
focu' si cartusu'
Post Reply