Salut , as avea si eu cateva intrebari.
In primul rand , eu sunt pe cale sa imi iau un Walter P99T (cauciuc) desi nu stiu daca ar fi varianta cea mai buna , pretul fiind si el destul de ridicat.
Daca ma poate sfatui cineva cu alte variante as fi foarte recunoscator.
In al doilea rand , am fost la sectia de politite de care apartin , mi s-a spus sa vorbesc cu un agent de la proximitate pentru verificarea cazierului si trimiterea acestuia la arme si munitii... Intrebarea mea ar fi cam cat ar dura toata procedura asta cu actele , dat fiind faptul ca mi-as achizitiona arma in maximum 2 saptamani?
Va multumesc.
O intrebare legata de aremele de autoaparare.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: O intrebare legata de aremele de autoaparare.
Buna ziua.Cruzero wrote:Salut , as avea si eu cateva intrebari.
In primul rand , eu sunt pe cale sa imi iau un Walter P99T (cauciuc) desi nu stiu daca ar fi varianta cea mai buna , pretul fiind si el destul de ridicat.
In al doilea rand , am fost la sectia de politite de care apartin , mi s-a spus sa vorbesc cu un agent de la proximitate pentru verificarea cazierului si trimiterea acestuia la arme si munitii... Intrebarea mea ar fi cam cat ar dura toata procedura asta cu actele , dat fiind faptul ca mi-as achizitiona arma in maximum 2 saptamani?
Va multumesc.
Conform legii 295/2004 notificarea trebuie emisa in max. 2 saptamani.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
salut ! te sfatuiesc sa uiti tipul ala de pistol; inafara de faptul ca e mare cu altceva nu te ajuta; si pentru notificare lasa-i in pace pe sectoristii de la sectie ca nu au ei treaba cu asta; trebuie sa te adresezi direct la capitala la arme si munitii; nu-ti trebuie cazier ci doar buletinul si o copie; in trei zile ai notificarea.Cruzero wrote:Salut , as avea si eu cateva intrebari.
Va multumesc.
BARTHY 2 wrote:salut ! te sfatuiesc sa uiti tipul ala de pistol; inafara de faptul ca e mare cu altceva nu te ajuta; si pentru notificare lasa-i in pace pe sectoristii de la sectie ca nu au ei treaba cu asta; trebuie sa te adresezi direct la capitala la arme si munitii; nu-ti trebuie cazier ci doar buletinul si o copie; in trei zile ai notificarea.Cruzero wrote:Salut , as avea si eu cateva intrebari.
Va multumesc.
programul de la politia capitalei este martea si joia. de regula depui actele marti ai raspuns joi, cel tarziu marti. dar la cum ii cunosc eu pe baietii de la aest, se rezolva de la o "tura" la alta. sunt niste oameni super ok.
uita de pt 99. ia-ti rg88 ca este cel mai bun raport calitate/pret. daca dispui de ceva bani mai exista o varianta... intreaba-l pe babanu

prietenii stiu de ce