preturile afisate pe site sunt si cele din magazine ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
fir intins
Re: preturile afisate pe site sunt si cele din magazine ?
DA, in peste 90% din cazuri. Mai sunt unele produse cu preturi mai mici sau mai mari, intrucat n-au fost reactualizate.zeus wrote:preturile afisate pe site sunt si cele din magazine ?
PS Ma refer, desigur, la preturile din magazinele noastre.
Merci admin pt. info
DA,la magazinele ARW ma refeream si in caz ca nu gasesc in magazin un produs pe care il doresc il pot comanda ? Imi este mai usor sa imi fac o lista de pe internet cu ce vreau si sa ma duc la magazin sa cumpar decat sa stau in magazin 3 ore pana ma hotarasc ce vreau...
fir intins
Re: Merci admin pt. info
Da. Comenzile se dau la magazin, nu aici.zeus wrote: in caz ca nu gasesc in magazin un produs pe care il doresc il pot comanda ?
Multumiri,
Marius
pt Admin
Am fost la magazinul Arrow din Timisoara si mi sa spus ca nu se poate comanda nimic ci se ofera spre vanzare doar ce se vede...eu oricum am gasit ce ma interesa,dar nu e prea convenabil pt cei care vreau ceva anume
fir intins
Re: pt Admin
Am fost surprins de ceea ce ai spus aici, intrucat politica noastra nu e asta.zeus wrote:Am fost la magazinul Arrow din Timisoara si mi sa spus ca nu se poate comanda nimic ci se ofera spre vanzare doar ce se vede...eu oricum am gasit ce ma interesa,dar nu e prea convenabil pt cei care vreau ceva anume
Este, cu siguranta, o neintelegere. Am vorbit la Timisoara si mi s-a confirmat ca primim comenzi in magazin.
Repet, produsele de pe site care nu sunt in magazin, se comanda la magazin. Masina noastra livreaza marfa saptamanal.
Marius