buna ziua am si eu 2 pl 865 la care nu se mai aude caraitul cand este cuplat bait-runnerul, se poate repara ...in rest functioneaza foarte bine si frana de atac si cea pe bait-runner...daca da unde pot veni cu ele si cat ma cost !??
multumesc anticipat
problema okuma pl865
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: problema okuma pl865
Buna ziua.mircione wrote:buna ziua am si eu 2 pl 865 la care nu se mai aude caraitul cand este cuplat bait-runnerul, se poate repara ...in rest functioneaza foarte bine si frana de atac si cea pe bait-runner...daca da unde pot veni cu ele si cat ma cost !??
multumesc anticipat
Daca sunteti din Bucuresti este cel mai siplu. Veniti pana la sediul firmei, care este la intrare pe autostrada inspre Constanta. Daca sunteti din provincie, atuci trebuie sa mergeti la magazinul de unde le-ati cumparat, cu garantia si bonul si spuneti exact ce s-a intamplat. Multinetele ajung la noi iar colegul meu de la Service se ocupa de ele.
Cu respect.
nu sunt noi mulinetele ....
am si eu aceeasi problema la mulinete pl 865 ,sunt cumparate de la arw constanta pot sa comand doar lamelele?..fara sa le mai trimit la voi la buc?
Buna ziua.
Scuze ca n-am raspuns in timp util.
Din pacate nu am la vanzare lame de schimb pentru frana frontala. Chiar daca sunteti din provincie, chiar daca produsele nu sunt noi si au iesit din garantie se poate rezolva problema. Singura problema este ca mulinetele dumneavoastra sa ajunga la noi. Colegul de la service va ajuta mai mult ca sigur.
Stiu ca pentru multi dintre dumneavoastra faptul ca solicitam trimiterea produselor catre noi pentru revizii si reparatii nu este o varianta prea fericita. Totusi, din experienta noastra de atatia ani am ajuns la concluzia ca solutia optima pentru toata lumea este ca orice interventie asupra unui produs anume, trebuie facuta de catre o persoana avizata, care se ocupa cu acest lucru zi de zi.
Aceasta nu exclude recunoasterea abilitatilor tehnice si practice ale fiecarui pescar in parte, ci este o regula generala care a eliminat multe din potentialele probleme ce pot apare.
Cu respect.
Scuze ca n-am raspuns in timp util.
Din pacate nu am la vanzare lame de schimb pentru frana frontala. Chiar daca sunteti din provincie, chiar daca produsele nu sunt noi si au iesit din garantie se poate rezolva problema. Singura problema este ca mulinetele dumneavoastra sa ajunga la noi. Colegul de la service va ajuta mai mult ca sigur.
Stiu ca pentru multi dintre dumneavoastra faptul ca solicitam trimiterea produselor catre noi pentru revizii si reparatii nu este o varianta prea fericita. Totusi, din experienta noastra de atatia ani am ajuns la concluzia ca solutia optima pentru toata lumea este ca orice interventie asupra unui produs anume, trebuie facuta de catre o persoana avizata, care se ocupa cu acest lucru zi de zi.
Aceasta nu exclude recunoasterea abilitatilor tehnice si practice ale fiecarui pescar in parte, ci este o regula generala care a eliminat multe din potentialele probleme ce pot apare.
Cu respect.
as putea sa le duc la magazinul de unde le-am luat sa le trimita la dmvs ?
si cat m-ar costa revizia la 4 mulinete cu schimbat lamelele de la bait-runner?
multumesc mult
si cat m-ar costa revizia la 4 mulinete cu schimbat lamelele de la bait-runner?
multumesc mult
Buna ziua,
Pentru detalii de expeditie si costuri pentru revizia mulinetelor puteti telefona la sediul fiemei 021.221.06.90 si cereti sa vorbiti cu Adrian Țone la departamentul Service si vă va ajuta sa rezolvati problema.
Cu bine,
Alin C.
Pentru detalii de expeditie si costuri pentru revizia mulinetelor puteti telefona la sediul fiemei 021.221.06.90 si cereti sa vorbiti cu Adrian Țone la departamentul Service si vă va ajuta sa rezolvati problema.
Cu bine,
Alin C.
Buna ziua am si eu o problema cu o alta okuma...am "reusit" sa rup clapeta de la bait runner ....si acesta nu mai functioneaza ...credeti ca pot rezolva intr-un fel ??
Bună ziua!mircione wrote:Buna ziua am si eu o problema cu o alta okuma...am "reusit" sa rup clapeta de la bait runner ....si acesta nu mai functioneaza ...credeti ca pot rezolva intr-un fel ??
Dar aţi vorbit cu colegul meu de la Service? Aţi sunat la noi la sediu? Doar din ce mi-aţi spus este dificil să spun un verdict.
Cu respect.
-
Cei de la service stiu mai bine. Nu putem sa stim daca nu vedem produsul.
Anvelope vara ieftine la vadrexim.