am priceput, dar n-am inteles

Intrebari cu caracter general despre pescuit.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
constantin

am priceput, dar n-am inteles

Post by constantin »

Imi pare rau sa aud ca o firma de prestigiu se afla intr-o asemenea situatie. Financiar vorbind. Personal, va marturisesc ca produsele sunt bune, dar prea scumpe pentru salariile noastre. Raman insa la parerea ca o emisiune buna se poate realiza cu fonduri putine, insa oameni inteligenti si interesati. Traim intr-o tara cu multe ape si (inca) peste frumos.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Mesajul de mai sus este referitor la topicul "Emisiuni bune cu pescuit".

M-ati inteles putin gresit. Financiar vorbind.
Arrow Int. este cum probabil stiti leader de piata. Ne merge foarte bine, repet, foarte bine, atat doar, ca apetitul de bani al unei televiziuni depaseste posibilitatile unei firme ca a noastre, indiferent cat de bine i-ar merge. Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca probabil ca s-ar putea face mai mult cu aceiasi bani.
In ceea ce priveste pretul produselor si salariile, chiar daca e asa cum spuneti, aceeasi situatie este si la benzina, mancare, aparatura electrocasnica, incaltaminte sport, etc. Preturile de pe piata noastra sunt reflectarea directa a preturilor de achizitie (la import) si a fiscalitatii din tara. Totusi mi-aduc aminte bine cum inainte de dec. 89, in targul pescarilor un carlig Mustad (model care acum costa 3000lei) costa 7 lei, iar vergile de fibra de sticla se vindeau cu 1000 lei metrul. Cred ca acum e cu mult mai bine (cel putin la acest capitol), atat ca preturi, cat si ca varietate a produselor.
Post Reply