Thunder sau phantom II

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

iulian_c

Thunder sau phantom II

Post by iulian_c »

stie cineva sa-mi spuna cam care e puterea lor?si care e diferenta dintre ele?150 lb vine cam 64 kg .deci cam cat e in jouli??
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Acesti 150 de livre sunt greutatea care este necesara pentru a incorda coarda pana in locul unde este prinsa in mecanismul de declansare de deasupra tragaciului.Cu cat este mai mare aceasta valoare cu atat si arbaleta este mai puternica dar si mai greu de incarcat.Dezavantajul arbaletei este ca desi este foarte puternica(ajunge cred la 80j) sagetile la aceste arbalete italiene nu sunt asa grozave+plus ca trebuie sa fi atent cand incarci arbaleta in asa fel incat centrul corzii sa fie exact pe mijloc cand incarci arbaleta ca altfel daca coarda nu este prinsa exact pe centrul ei in mecanismul de declansare,atunci cand vei trage,sageata o va lua aiurea si nu vei mai avea precizie.Si-asa arbaletele nu au precizie asemanatoare cu cea a armelor cu aer comprimat+ daca ai mai pierdut sau indoit o sageata te costa.Erau la Arrow niste arbalete americane dela Precision Shooting Archery-PSE-dar era in jur de 1650ron dar mai puternica si mult mai precisa cu sageti din carbon mult mai performante si mai bine executate decat arbaletele astea italiene Phantom si Thunder.Am mai vazut o astfel de arbaleta PSE in magazinul Arrow din Piatra Neamt.Asa ceva merita toti banii din plin,asa ca mai bine iti pui banii deoparte si aduni sa iei asa ceva. :wink:
Image
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
iulian_c

Post by iulian_c »

si cam e mai bun ??phantomul sau thunder/?seamana mult?oricum cam care e problema cu sagetile astea din aluminiu?aerodinamica sau materialul???
sorin mok

Post by sorin mok »

Pretul sagetii!
iulian_c

Post by iulian_c »

pai e in jur de 15 ron.nu????bucata?
iulian_c

Post by iulian_c »

thunderul e din material sintetic????stiti cumva care e diferenta dintre el si phantom II?????doar materialul sau si performantele??va rog sa-mi spuneti daca stiti :wink: :mrgreen: si cam care ar fi dezavantajele unei arbalete??coarda se duce destul de repde?sau mecansismul de prindere???
sorin mok

Post by sorin mok »

iulian_c wrote:pai e in jur de 15 ron.nu????bucata?
Paote si mai mult, nu mai stiu.
Din ce au spus mai demult posesorii, trebuie sa targi neaparat in tinte moi, altfel, ori nu mai poti scoate sageta din copac, ori o rupi sau indoi in incercarea de a o extrage.
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:thunderul e din material sintetic????stiti cumva care e diferenta dintre el si phantom II?????doar materialul sau si performantele??va rog sa-mi spuneti daca stiti :wink: :mrgreen: si cam care ar fi dezavantajele unei arbalete??coarda se duce destul de repde?sau mecansismul de prindere???
Parerea mea este ca tu ai nevoie de o lisa, dar nu stii cum sa te exprimi !
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Mai degraba un '22lr :mrgreen:
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
AC Sniper

Post by AC Sniper »

sorin mok wrote:
iulian_c wrote:pai e in jur de 15 ron.nu????bucata?
Paote si mai mult, nu mai stiu.
Din ce au spus mai demult posesorii, trebuie sa targi neaparat in tinte moi, altfel, ori nu mai poti scoate sageta din copac, ori o rupi sau indoi in incercarea de a o extrage.
Sagetile de carbon sunt mult mai rezistente si nu se indoaie atat de usor.Acum sunt bune si arbaletele astea Thunder sau Phantom II dar depinde la ce-ti trebuie.Daca mi-ar place arbaletele as alege asa ceva http://excaliburcrossbow.com/demo/listi ... gory_id=41 :wink:
ADRIAN

iulian_c

Post by iulian_c »

PAI daca are vreo 80 jouli o pot folosi la gaurit copacii.sa aibe si vrabiile unde sa faca cuib.poate dar nu stiu sigur sa dau un tunning la tabla unei dacii. :twisted:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Daca vrei sa-ti iei Thunder sau Phantom pentru asa ceva merge fara probleme.
ADRIAN

adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:PAI daca are vreo 80 jouli o pot folosi la gaurit copacii.sa aibe si vrabiile unde sa faca cuib.poate dar nu stiu sigur sa dau un tunning la tabla unei dacii. :twisted:
Poti achizitiona o arma lisa sau una mixta si o duzina de Breneke !
VAnatoarea cu arcul sau cu Ac e interzisa in Romania!
iulian_c

Post by iulian_c »

bine bine dar merge si cu un 5,5. in tabla.cred ca merge.si in plus e mai stilat cu un ac.asa cres eu 8)
iulian_c

Post by iulian_c »

dar pt o arbaleta treuie iar notificare de la politie???sau merge cu buletinul??si daca trebe intra la categoria tir sportiv???sau ce-i spun politaiul ???-scopul intrebuitarii? :?:
Post Reply