Viper skeet sau max?ce e cu ele

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
iulian_c

Viper skeet sau max?ce e cu ele

Post by iulian_c »

stie cineva ce e cu modelele astea noi??is bune de ceva?mar interesa in calibrul 6.35.sunt puternice??daca stiti voi ceva impartasiti si cu mine.multam :D
iulian_c

Post by iulian_c »

daca are cineva modelele sau stie macar cu ce se mananca sa-mi impartaseasca pls niste pareri.m-ar interesa in calibrul 6.35.si daca merita banii.multam :shock:
atis

vipermax

Post by atis »

eu chiar recent am achizitionat un Vipermax de 6.35 si este destul de puternic. Inca nu am gasit pelete ascutite, numai modelul hunter. La distanta pana in 10-15m poate fi letala. Deci nu e o jucarie, si nu e zgomotoasa. Am sa mai fac in weekend niste teste si le voi posta.
ViperMax 6.35, WaltherCP88, Wlather PPT10x22T
iulian_c

Post by iulian_c »

atis cum e cu testele alea???de care ziceai-cum vine asta ca e letala.are doar vrreo 23 jouli.deci doar daca te loveste in puncte vitale(ochi,gat)poate fi periculoasa.in rest nici printr-o haina groasa de iarna nu cred ca trece :wink:
iulian_c

Post by iulian_c »

stie cineva de ce un viper max de 5.5 pe site-ul arrow e 7,5 mil iar in magazinul arrow e 8,5 mil cu 1 mil in plus??stiam ca in magazinele arrow se respecta pretul recomandat de arrow bucuresti :?:
sorin mok

Post by sorin mok »

Esti sigur ca nu e vorba de Viper Skeet? El costa 8,5 milione.
iulian_c

Post by iulian_c »

era viper max!dar intre max si skeet care e diferenta?doar aspectull??skeet pare un pic mai mare).ca la mecanism cred ca sunt cam la fel
sorin mok

Post by sorin mok »

Diferenta e la teava. Skeetul imita o arma de vanatoare si teoretic ar putae sa traga cu un cartus din plastic care contine 9 alice cu diametrul de 2 mm. Pentru asta are teava lisa dar se pare ca modelul care se vinde la noi e cu teava ghintuita, asa ca diferenta fata de Max ramane doar la nivel vizual.
Oricum , scump pentru o arma de plastic.
iulian_c

Post by iulian_c »

stii si cat e viteza reala a unui viper max in 5,5??am inteles ca e putin mai rapida cu vreo 10 m/s.e adevarat??daca da are un alt mecanism din constructie?
sorin mok

Post by sorin mok »

Nu stiu, ei spun ca la gura tevii viteza variaza, in functie de greutatea munitiei, intre 190 si 220ms!
Post Reply