ViperSkeet

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
argusz

ViperSkeet

Post by argusz »

Am vazut pe site-ul lui Gamo aceasta pusca. O veti aduce si voi?

http://www.gamo.com/?ID=53&ProductID=315
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
biciclistu

Post by biciclistu »

deci, aduceti viperskeet ? cum iese din comparatia cu cometa fenix 400, mai prost ?
sorin mok

Post by sorin mok »

Pusca exista la magazin. 8,7 milioane. Am povestit impresiile mele despre ea pe airguns.ro.
La pyramidair i s-a dat cea mai mica nota posibila, dar poate ca era modelul pentru piata americana.
iulian_c

Post by iulian_c »

e chiar atat de proasta pusca??in comparatie cu un hunter sau maxima.modelul arata bine.e reusit.dar de performante nu stiu chiar nimicpoate imi spuneti voi ceva.e puternica in 6.35??
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Arma nu este proasta deloc,la putere este la fel ca si Hunter-ul 440 sau Maxima insa daca preferi sinteticul atunci aceasta arma este ceea ce cauti.Modelul de la noi este cel cu teava ghintuita care trage doar cu pelete nu si cu alice de 2mm cum este modelul cu teava lisa pentru piata americana.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
iulian_c

Post by iulian_c »

pai daca e atat de buna nu prea vad oameni vorbind de ea.nu stiu daca sinteticul e mai bun,mai durabil mai rezistent ca lemnul.poate stiti voi.dar pusca isi merita banii sau e mai buna viper max.de ea ce spuneti ????mi sa parut mai slabuta.la performante,,,,,,,iar pretul???
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Pai nu vorbeste nimeni despre ea pentru ca de-abia a aparut in magazine la noi fiind un model nou si nu a cumparat-o inca nimeni.Majoritatea prefera CFX-ul cand vor pat sintetic la arma si Hunter 440 sau Maxima cand vor pat de lemn.Asta-i tot.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
iulian_c

Post by iulian_c »

stie cineva care e pretul de magazin a lui viper max si a lui skeet??daca e vreo diferenta de pret e justificata????si in favoarea careia.daca stiti si care sta mai bine la capitolul performante v-as fi recunoscator
sorin mok

Post by sorin mok »

Skeetul e 8 milioane si ceva (parca 600).
iulian_c

Post by iulian_c »

pai la pretu asta merge mai bine o maxima.dar nu stiu nimic de performmantele lui viper.fie el skeet sau max.e superior unei maxime la capitolul performante si putere????aspectul nu conteaza prea mult pt mine.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Daca vrei performante ultra si putere magnum asa ceva n-ai sa gasesti la armele Gamo de la noi din magazine.Singurul model care se potriveste la ceea ce vrei tu este Hunter-ul 1250 dar care trebuie sa-l importi din strainatate ca nu se aduce la noi in magazine.Alte modele ar fi RWS Diana Model 350;Webley Patriot;HW 90 sau cel mai scump Theoben Eliminator sau Beeman Crow Magnum ca sunt identice.Ultimile doua,adica HW 90 si Theoben sunt gas-ram si nu spring-piston.Si toate inafara de RWS Diana sunt si in cal.6,35 si ajung la putere cam dublu fata de Gamo-urile de la noi.
ADRIAN

Post Reply