pareri pro sau contra 6.35!
cei care o au ce zic?
multumesc
6.35
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
pro
eu am luat un ViperMax de 6.35 pare destul de tare dar ma intereseaza si ceva tuning are 190m/s si sunt curios cum se poate face de 220m/s legal.
ViperMax 6.35, WaltherCP88, Wlather PPT10x22T
Chiar are 190m/s???
Ca sa-l faci de 220m/s doar cu ulei in fusta peletului si chestia asta n-o recomand la nimeni ca distruge arma mai rapid.Eu zic sa te bucuri de arma asa cum este ca-i arma buna 
Last edited by AC Sniper on Sat Dec 16, 2006 3:40 pm, edited 1 time in total.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Gamo este cunoscuta pentru optimismul cu care anunta vitezele si prin faptul ca foloseste munitie speciala la teste, munitie usoara, cu putin plumb, asa cum alte firme nu o fac.
La americani, ca sa nu/i dea in judecata pentru reclama mincinoasa, sunt afisate ambele viteze. De exemplu la Viper in 4,5:
La Hunter Extreme:
La americani, ca sa nu/i dea in judecata pentru reclama mincinoasa, sunt afisate ambele viteze. De exemplu la Viper in 4,5:
Diferenta de 20%!!!Velocity: 1200 feet per second (fps) with PBA, 1000 fps with Lead !!
La Hunter Extreme:
Velocity: 1600 feet per second (fps) with PBA, 1250 fps with Lead