Defect la Hunter 440

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Sharp

Defect la Hunter 440

Post by Sharp »

La scurt timp dupa ce am cumparat arma, am observat ca teava, respectiv soclul de fier in care e baza tevii, nu e perfect centrat in "furca" patului.
Dupa un timp a inceput sa traga tot mai tare spre stanga, iar acum la armare freaca de pat in partea stanga.
Ce-i si mai rau, suportul a lovit si in interiorul patului, in lemnul in care se prinde surubul din stanga.
Cum se poate centra? E un defect pentru care se asigura service sau nu?
Ce s-a putut intampla?
Arma NU a cazut niciodata, nu a fost lovita... Culmea e ca o armez intotdeauna sprijinita de piciorul stang, cu stanga o tin de curbura patului si cu dreapta trag in jos, circular, spre dreapta... dar parca s-a rasucit teava in pat tocmai in sens contrar, spre stanga...
:shock: :cry: :roll:
Hunter 440 5,5
Eugen

Post by Eugen »

Fuga cu ea la service! Ar trebuie sa te rezolve!
Sharp

Post by Sharp »

Intr-adevar, m-au rezolvat :D
Sper sa dureze numai o saptamana pana se intoarce de la Bucuresti... nu cred ca pot sa stau fara ea mai mult :P
Hunter 440 5,5
arrow
Site Admin

Post by arrow »

N-am apucat sa citesc forumul mai devreme.
Maine, marti, masina noastra ajunge la mag. la Tim. si ia pusca. Joi seara ajunge inapoi in Buc. Luni pleaca din nou la Tim. Sper ca defectul sa fie remediat vineri. Daca nu, mai dureaza 1 saptamana.

Marius
Sharp

Post by Sharp »

Asa sper si eu...
A propos... colegii de pe airguns sunt de parere ca trebuie schimbat patul cu totul... Ce parere aveti? Nu ma prea pricep, dar cred ca e nevoie de o interventie SERIOASA pentru sculptarea patului... ramura din dreapta a "furcii" nu a fost sculptata corespunzator, si din cauza asta e cativa mm mai groasa...
Hunter 440 5,5
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu ma pot pronunta inainte de a vedea...
Marius
Sharp

Post by Sharp »

Aveti dreptate, mi se pare normal!
In nici un caz nu vreau sa insist prea mult, doresc doar rezolvarea corespunzatoare a problemei.
Multumesc pentru atentia cu care ati tratat subiectul, si astept vesti pe vineri sau sambata!

Cele bune!
Hunter 440 5,5
Sharp

Post by Sharp »

Arrow,
Puteti sa imi spuneti cum se va rezolva problema?
Multumesc!
Hunter 440 5,5
Sharp

Post by Sharp »

@Arrow
Am recuperat arma.
Din punct de vedere tehnic este corespunzatoare, poate chiar in o stare mai buna decat era cand era noua.
Din punct de vedere estetic insa nu sunt satisfacut. Detalii gasiti la http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?t=741&start=0

O zi buna!
Hunter 440 5,5
Post Reply