sfat pt 6.35

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
SIM

sfat pt 6.35

Post by SIM »

Vreau sa-mi cumpar pusca AC calibru si viteza cat mai mari legale (din cate stiu 6.35 si 220 m/s). Am una de 4.5 mm, 170 m/s si sincer sa fiu m-am cam saturat de ea. Vreau o arma care sa simuleze cat mai bine trasul cu carabina (risipa de gloante pt antrenament este cam costisitoare). Ce marca si de unde ma sfatuiti sa-mi cumpar? ce oferte sunt in magazinele Arrow?
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Ce arma ai acum?
Cea mai buna oferta in 6.35 trebuie sa fie Gamo Maxima in acest calibru. Mai este Gamo Realtree, dar e doar in varianta camo parca, si mie nu imi place. Viteza maximei este pe la 170-180m/s, mai sus nu o sa gasesti pe piata romaneasca. Deci cam asta ar fi. Mai frunzareste forumul, o sa mai vezi discutii despre Maxima si despre cal 6.35... si apropos, si pt cal asta munitia e cam scumpa, si se gaseste un singur tip de pellet. Cea mai buna alegere ar fi o Maxima in 5.5, 220m/s, munitie mai variata, putere cam la fel ca cea in 6.35, insa viteza superioara propulseaza pelletul mai departe decat varianta in 6.35... gandeste-te la varianta asta.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Arma cu aer comprimat in cal.6,35 si viteza de 220m/s nu vei gasi pe piata romaneasca la nici un importator.Doar din strainatate dar de acolo preturile sunt foarte mari si nu ai asigurat service in garantie si post-garantie in tara.Asa ca cea mai buna alegere ar fi o Maxima in cal.5,5mm sau un Hunter Camo tot in 5,5.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
RoadRunner

Post by RoadRunner »

Calibrul nu e limitat,poti incerca si .50,care e maxim din ce am vazut eu ca se foloseste in AC,dar astfel de arme nu se gasesc la noi,ca sa nu mai vorbim de munitie,chiar si cea de 6,35 e slab reprezentata pe piata(un singur tip).
Post Reply