preturi produse
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
preturi produse
Buna ziua,
m-ar interesa sa achizitionez o pusca cu aer comprimat ... ceva performant, si as avea cateva intrebari :
1 - exista in Sibiu magazin Arrow sau ceva distribuitor cu preturi similare ?
2 - cum e justificata diferenta de pret intre pusti cu aceleasi performante ? ( de ex Hunter 5.5/215 = 849lei, Maxima 5.5/215 = 911lei, CF30 5.5/210 = 662lei, Shadow 5.5/215 = 576lei, Hunter440 = 717lei ). Sunt unele pusti mai precise decat altele sau de unde diferente de pret de la 576lei - 911lei ?
3 - unde pot gasi in Romania de vanzare, legal, noua, o pusca fara arc ... deci ceva cu pompa sau butelie cu aer comprimat ?
m-ar interesa sa achizitionez o pusca cu aer comprimat ... ceva performant, si as avea cateva intrebari :
1 - exista in Sibiu magazin Arrow sau ceva distribuitor cu preturi similare ?
2 - cum e justificata diferenta de pret intre pusti cu aceleasi performante ? ( de ex Hunter 5.5/215 = 849lei, Maxima 5.5/215 = 911lei, CF30 5.5/210 = 662lei, Shadow 5.5/215 = 576lei, Hunter440 = 717lei ). Sunt unele pusti mai precise decat altele sau de unde diferente de pret de la 576lei - 911lei ?
3 - unde pot gasi in Romania de vanzare, legal, noua, o pusca fara arc ... deci ceva cu pompa sau butelie cu aer comprimat ?
Diferentele de pret se justifica atat in functie de performantele armei cat si de aspectul estetic al acesteia.Unele sunt intradevar mai precise,altele au suportul armei sintetic,altele de lemn,unele au teava fixa si incarcare cu levier sub teava(CF-30;CFX) pe cand celelalte au teava basculanta iar altele cum este Maxima de exemplu au si un tragaci mai performant,cat si o forma a suportului de lemn al armei mai frumoasa.Cele mai populare modele sunt CFX,Hunter 440 si Maxima.Din Romania nu stiu sigur de unde poti achizitiona un pcp(precharged pneumatics) pentru ca sunt foarte scumpe.Incearca pe forumul www.airguns.ro sau de la vreun dealer din strainatate.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
Alegzandru
Exista in Arad un magazin de unde poti cumpara un pcp CZ 200S, poti lua legatura cu forumistul Dabija pentru mai multe informatii despre asta, el are o astfel de arma cumparata de acolo parca. Apoi mai gasesti la Oradea, informatii pe www.huntershop.ro
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
-
Dabija
CS200S + pompa Hill te costa peste 20 de milioane ... dar arma e super si merita ... dar ... mai exista un dar ... mai trebuiesc si ceva bani pentru luneta ... noroc ca PCP-urile nu au recul si nu ai nevoie de o luneta foarte solida ...
sau daca vrei totusi fara arc mai e o varianta ... Walter Lever Action - cu doua butelii de "codoi" din acelea de pistol ... arma foarte frumoasa si foarte precisa pe distante medii si mici ... cred ca vreo 10 mil.lei
Si daca e prima ta arma cu aer comprimat ... incearca ceva mai ieftin gen Shadow sau Slavia ...parerea mea
sau daca vrei totusi fara arc mai e o varianta ... Walter Lever Action - cu doua butelii de "codoi" din acelea de pistol ... arma foarte frumoasa si foarte precisa pe distante medii si mici ... cred ca vreo 10 mil.lei
Si daca e prima ta arma cu aer comprimat ... incearca ceva mai ieftin gen Shadow sau Slavia ...parerea mea
Mersi de info ... nu-i prima mea arma
Am avut mai demult o pusca Crosman ... ceva cu pompa( bagai maxim 10 ) si tragea aia de rupea.
Nu tu probleme ca te lasa arcul, recul 0, 190m/s, precizie FF buna( la 100-200m punct ochit - punct lovit ), atata tot ca arata a jucarie.
Acuma m-am jucat cu un Hunter 5.5mm ... e mai puternica dar am impresia ca tragi "pe toti peretii" cu ea din cauza reculului ... si luneta se deregleaza intr-una, nefiind una chiar ieftina. De aici reticienta mea de a da bani multi pe ceva spring-piston.
In principiu ma bate gandul sa-mi iau o Maxima de 6.35mm, sa vad ... am gasit ceva magazin in SB si aici costa 11-12 milioane ... adica "ceva" mai scumpa ca la Arrow. Poate oi da un drum cu masina pana in alt oras.
Am avut mai demult o pusca Crosman ... ceva cu pompa( bagai maxim 10 ) si tragea aia de rupea.
Nu tu probleme ca te lasa arcul, recul 0, 190m/s, precizie FF buna( la 100-200m punct ochit - punct lovit ), atata tot ca arata a jucarie.
Acuma m-am jucat cu un Hunter 5.5mm ... e mai puternica dar am impresia ca tragi "pe toti peretii" cu ea din cauza reculului ... si luneta se deregleaza intr-una, nefiind una chiar ieftina. De aici reticienta mea de a da bani multi pe ceva spring-piston.
In principiu ma bate gandul sa-mi iau o Maxima de 6.35mm, sa vad ... am gasit ceva magazin in SB si aici costa 11-12 milioane ... adica "ceva" mai scumpa ca la Arrow. Poate oi da un drum cu masina pana in alt oras.
bamse wrote: 190m/s, precizie FF buna( la 100-200m punct ochit - punct lovit )
Last edited by AC Sniper on Mon Feb 20, 2006 9:51 pm, edited 1 time in total.
ADRIAN
Este pe www.okazii.ro un ac cu CO2 Crosman 1077 daca te intereseaza.Costa 200euro si din cate stiu este foarte precisa doar ca are dezavantajul ca foloseste butelii de CO2.
ADRIAN
-
Dabija
bamse wrote:Mersi de info ... nu-i prima mea arma![]()
Adica ... la ~150m( masurat ), tras de pe un mic deal cam cu 20m mai sus decat nivelul la care era tinta, lovit in repetate randuri un pachet de Lucky Strike in bulina aia rosie.
Asta bineinteles dupa ce reglasem luneta la distantza aia, dupa vreo 15 gloantze trase aiurea.
Luneta era original 4x25 ... schimbat si modificat ocularul sa mareasca undeva pe la 10x.
Trageam de pe burta, pusca fiind sprijinita pe ceva "suport" ( un lemn ) si pot sa zic ca tineam cruciulitza pe tinta nemiscata cand trageam ... tragaci foarte moale, recul 0.
Deci, oarecum punct ochit - punct lovit
la distanta aia .... merea tras si de mai departe, dar daca batea vantul tragea cam imprevizibil ... pana in vreo 150m la 180-200m/s ( 10-15 pompe ), vant 0, era acceptabil.
Asta bineinteles dupa ce reglasem luneta la distantza aia, dupa vreo 15 gloantze trase aiurea.
Luneta era original 4x25 ... schimbat si modificat ocularul sa mareasca undeva pe la 10x.
Trageam de pe burta, pusca fiind sprijinita pe ceva "suport" ( un lemn ) si pot sa zic ca tineam cruciulitza pe tinta nemiscata cand trageam ... tragaci foarte moale, recul 0.
Deci, oarecum punct ochit - punct lovit
Pusca era asta : http://www.crosman.com/site/listing/1076
Treaba faina era ca avea tzeava fixa, destul de lunga, era usoara, dadeai la pompa
dar apoi tragea fara recul, nu se deregla etc.
Nasol era ca arata ca o jucarie ... bine ca era tzeava argintie ca arata mai periculoasa.
Acuma nu inteleg de ce costa armele cu ac asa mult in Romania. De ex pusca de mai sus o potzi lua din state cu 55$ adica nici 2 mil lei si asta e un pretz la care vanzatorul si-a mai adaugat un adaos comercial.
Treaba faina era ca avea tzeava fixa, destul de lunga, era usoara, dadeai la pompa
Nasol era ca arata ca o jucarie ... bine ca era tzeava argintie ca arata mai periculoasa.
Acuma nu inteleg de ce costa armele cu ac asa mult in Romania. De ex pusca de mai sus o potzi lua din state cu 55$ adica nici 2 mil lei si asta e un pretz la care vanzatorul si-a mai adaugat un adaos comercial.
E simplu,in State oricum orice arma este mult mai ieftina decat in Europa,deoarece au si foarte multi producatori in acest domeniu dar si foarte multi clienti dat fiind legile foarte permisive in ceea ce priveste cumpararea si detinerea armelor in majoritatea statelor americane.Cu alte cuvinte ei au o industrie foarte puternica in productia de armament civil si nu au nici un motiv sa-si puna singuri bete-n roate.Noi romanii suntem mai destepti,noi scoatem bani din taxe si impozite,inclusiv accize de 100% la orice arma din import.Scuze daca am fost putin off-topic.
ADRIAN
Scuze dar cred ca nu stii ce inseamna 150 de m, adica o data si jumatate lungimea unui teren de fotbal. Nu tragi 150 de m cu o pompa nici daca ti arma la 45%. Daca spuneai 50 m poate o mai inghiteam dar si asa mi se parea exagerat.bamse wrote:Adica ... la ~150m( masurat ), tras de pe un mic deal cam cu 20m mai sus decat nivelul la care era tinta, lovit in repetate randuri un pachet de Lucky Strike in bulina aia rosie.
Deci, oarecum punct ochit - punct lovitla distanta aia .... merea tras si de mai departe, dar daca batea vantul tragea cam imprevizibil ... pana in vreo 150m la 180-200m/s ( 10-15 pompe ), vant 0, era acceptabil.