215m/s sau 212m/s???

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
AC Sniper

215m/s sau 212m/s???

Post by AC Sniper »

Daca este asa cum ati spus ca Hunter 440 este identic ca mecanism cu Maxima de unde apare in lista de preturi a magazinului Arrow diferenta de viteza la calibrul de 5,5 de 212m/s la Hunter 440 si 215m/s la Maxima.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu stiu de unde.
Oricum, am testat in poligon la Bucov mai multe arme cu a.c., si fata de viteza specificata de producator, apar mici variatii, de cativa m/s, asa ca, dupa parerea mea, diferenta dintre 212 si 215m/s e nesemnificativa.
Marius
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Ati verificat vitezele initiale cu un cronograf "Cronotech" iar daca raspunsul este da, ati observat ca Maxima tragea constant cu 215m/s iar Hunter-ul 440 cu pat de lemn(nu cel tip Camo,la care am observat ca figureaza ca si Maxima tot cu 215m/s), tragea constant cu 212m/s?
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Diferentele erau mai mari decat atat chiar si la doua focuri consecutive ale aceleiasi arme, si asta nu doar la Gamo (erau acolo doverse tipuri si marci de arme).

Marius
AC Sniper

Post by AC Sniper »

La Maxima partea mai ingrosata de la capatul tevii este din metal sau din plastic?Aveti in stoc Maxima?Hunter-ul Camo are patul si ulucul din lemn sau plastic?Modelul Camo este acelasi pe toate armele sau fiecare arma are modelul ei Camo unic?CFX-ul Royal cu pat si uluc din lemn am inteles ca nu-l aveti, insa in Iasi la un magazin cu arme si accesorii de vanatoare din cartierul Alexandru cel Bun mi-au spus ca ei pot aduce si acest model.Este posibil ca ei sa nu se aprovizioneze tot de la Arrow Bucuresti.Cateva intrebari la care as dori cate un raspuns daca se poate cu toate ca nu au legatura cu topicul.

Va multumesc
ADRIAN

arrow
Site Admin

Post by arrow »

AC Sniper wrote:La Maxima partea mai ingrosata de la capatul tevii este din metal sau din plastic?
Plastic.
Aveti in stoc Maxima?
Da.
Hunter-ul Camo are patul si ulucul din lemn sau plastic?
Sintetic.
Modelul Camo este acelasi pe toate armele sau fiecare arma are modelul ei Camo unic?
La 6,35 camo este maro galbui, la 5,5 camo este maro verzui.
CFX-ul Royal cu pat si uluc din lemn am inteles ca nu-l aveti, insa in Iasi la un magazin cu arme si accesorii de vanatoare din cartierul Alexandru cel Bun mi-au spus ca ei pot aduce si acest model.Este posibil ca ei sa nu se aprovizioneze tot de la Arrow Bucuresti.
M-as mira.
Marius
Post Reply