PT 90....

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mad Max

PT 90....

Post by Mad Max »

salutare la toti forumisti si pasionati de AC!
sint intr-o oarecare dilema...
stau cu banii in mina, cum se zice, si nu prea stiu ce sa aleg : PT80 sau PT90?
despre PT80 am aflat oarece lucruri, si bune si rele, de la Luciano, drept pt care ii multumesc. ma tot uit pe site la www.gamo.com si oscilez putin...
cum e de fapt PT90? in afara de faptul ca e mai mare dect PT80, pe site se spune ca muzzle velocity este de125m/s, iar la PT80 120m/s
ma intereseaza o parere a cuiva care detine un PT90, pro si contra....
merci anticipat!
Luciano

Post by Luciano »

Daca ai posibilitatea sa verifici cit de usor merge tragaciul la ambele modele, la PT-80-ul meu merge foarte greu, chiar astazi l-am comparat cu un revolver cu gaz/bila Reck tot la Arrow si diferenta este enorma:
La Reck dupa armare cursa este foare mica si tragaciul fin, nu-l simti, e OK.
La PT-80 nu prea am sanse de precizie la tragere daca nu este armat, nici nu trag cu el decit armat; tragaciul merge foarte greu chiar si dupa armare, cine nu este obisnuit cu el nu are sanse sa nimereasca si face bataturi la deget.
Luciano

Post by Luciano »

Se pare ca PT-80-ul meu va face o vizita la service, iara s-a rupt garnitura mica de la teava/magazie ( a 4-a garnitura la ~1500 peleturi) si ce-i mai ciudat e ca nu mai pot trage decit ~24 focuri cu o butelie noua...

Sper sa vina de la service pina in 24-25 Sept ptr Bucov...
Mad Max

Post by Mad Max »

ma faci sa-mi schimb optiunea... :cry:
Luciano

Post by Luciano »

Asta nu pot sa iti spun decit dupa ce va veni inapoi de la service, mai ai de asteaptat.
Post Reply