shadow 1000 vs. magnum 440

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
alex vasilescu

shadow 1000 vs. magnum 440

Post by alex vasilescu »

Doresc sa cumpar o arma cu aer comprimat, ma tot chinui de vreo luna pe la politie cu aprobarile (ba nu sunt la birou, ba in concediu med), si acum dupa ce am obtinut dovada notificarii nu ma pot decide asupra modelului. :(
Va rog domnule Cocarla sa-mi dati cateva argumente pro si conta pt fiecare tip de arma. Si un sfat daca are rost sa imi iau luneta (mi-a atras atentia setul SHADOW 1000 5,5MM+4X32WR GAMO). :wink:
Am citit tot forumul si am obs ca inclinati spre Hunter 440. Considerati ca se merita diferenta de pret pt "SET PUSCA HUNTER 440 5.5MM+3.9X40WR GAMO" ? :roll:
Eu plec chiar acum spre mag din Foscani sa vad daca aveti asa ceva acolo.
Astept raspunsprompt :wink:
va multumesc
arrow
Site Admin

Re: shadow 1000 vs. magnum 440

Post by arrow »

alex vasilescu wrote:
Am citit tot forumul si am obs ca inclinati spre Hunter 440. Considerati ca se merita diferenta de pret pt "SET PUSCA HUNTER 440
Shadow 1000, Hunter 440, Maxima sunt arme cu mecanica si performante similare.
Eu sunt vanator de multi ani si probabil de aceea apreciez mai mult un pat de pusca din lemn, decat unul sintetic. Deci, motivul pt. care prefer Hunter-ul este in principal unul de ordin estetic. Daca acest lucru nu are o importanta deosebita pt. Dvs., e mai convenabil un Shadow 1000.
Cu stima,
Marius Cocarla
arrow
Site Admin

Post by arrow »

V-am raspuns si pe email, dar adresa pe care mi-ati dat-o cred ca era gresita, pt. ca mesajul mi s-a intors.
Marius
alex vasilescu

Post by alex vasilescu »

va multumesc frumos pt raspunsuri d-le Codarla, intr-adevar pe mail nu am primit nimik, dar am gasit rasp. dvs. pe forum
Maine (miercuri) vin in Bucuresti special sa cumpar una din aceste doua arme, inca nu sunt convins asupra modelului, am fost si la magazinul dvs. din Focsani dar se pare ca nu aveau Shadow-ul, si in plus m-ar fi interesat setul cu luneta.
Am inteles ca patul de plastic e mai putin fiabil decat cel de lemn (asa mi s-a spus), dar sunt convins ca la magazin maine voi fi sfatuit si mi se va recomanda profesional o arma pe care ma pot baza.
In privinta lunetei - ce parere aveti de cele care insotesc armele? sunt suficient de bune sau considerati ca nu au rost pt acest tip de arme?
Pe site-ul dvs. nu am gasit nimic legat de lunete, iar ce am vazut in Focsani x20, x24 erau slabute iar cele Bushnell (spar ca asa se scrie) erau bune, dar destul de scumpe - in jur de 3-5 mil.
V-as ruga daca puteti sa imi dati un nr de tel sau sa imi spuneti unde v-as putea gasi maine pt un sfat.
Eu voi veni la magazinul de la Gara de Nord.
cu respect,
Alex Vasilescu, v_alex2000@yahoo.com
arrow
Site Admin

Post by arrow »

La magazinul nostru din Buc. de langa Gara avem Shadow 1000 cal. 5,5 precum si varianta combo.
Patul sintetic este cat se poate de fiabil. Eu nu stiu de vreunul stricat/spart. Din punctul meu de vedere, singura diferenta consta in aspect. Daca din acest punct de vedere nu aveti probleme fata de patul sinetic, eu zic sa luati Shadow, pt. ca are aceeasi mecanica ca Hunter-ul.
Subiectul "lunete pe arme cu a.c." este destul de controversat si complicat. Datorita socurilor mari ce apar cand pistonul loveste capul cilindrului, lunetele mai slabute se deregleaza destul de usor. Referitor la luneta de pe combo-ul cu Shadow, va pot spune ca n-am avut reclamatii in garantie. In general, pt. o arma puternica cu arc si piston cum e Shadow, se recomanda o luneta de foarte buna calitate, mergand chiar pana la preturi de doua-trei sute de dolari.
Am vorbit cu colegii de la gara sa va puna deoparte un Shadow si unul combo.
Numarul meu este 021.221.06.90.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
alex vasilescu

Post by alex vasilescu »

va multumesc frumos, dar deja am cumparat azi un set combo de la magazinul din bucur obor.
imi cer scuze ca v-am dezinformat cu magazinul de la gara.
am crezut initial ca voi veni cu trenul, dar datorita grevei, am ajuns in bucuresti cu un prieten cu masina si mi-a fost mutl mai usor sa ajung acolo.
oricum, va multumesc din nou si sper sa mai comunicam.
va voi impartasi experientele mele dupa "primele focuri".
cu respect, alex vasilescu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Eu va multumesc!
Sper sa fiti multumit de alegerea facuta.
Nu uitati, pt. orice probleme tehnice (schimbare de garnituri, arc, sau doamne fereste altceva), adresati-va atelierului nostru service care remediaza orice probleme, cu piese originale, de la fabrica Gamo.
Numai bine,
Marius Cocarla
Post Reply