anexa E la Legea 295 si completarile ulterioare

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Nafty

anexa E la Legea 295 si completarile ulterioare

Post by Nafty »

Va rog sa sa ma luminati si pe mine referitor la anexa E concret la armele cu aer comprimat. Vreau sa experimentez comportamentul armei cu mai multe feluri de paleturi.Presupunind ca ies cu 2 arme ca sa respect legea la care se se cuvin 200 proiectile dar eu din motivele prezentate (am 1 revolver, 3 pistoale si struto-camoia PT 80 -pistol in exterior si revolver in interior)si posed am 550 proiectile, probabil am sa dau de dracu sau de maica-sa . Degeaba am sa dau cu subsemnatul ca "gloantele" in plus sunt imprumutate de la cele 3 arme ramase acasa si ca la armurier se dau cu cutia (500 buc la BB). Amenda sau,temnita si confiscarea, depinde de judecator.
Nafty
PARABELUM

Re: anexa E la Legea 295 si completarile ulterioare

Post by PARABELUM »

Pentru armele cu aer comprimat nu mai exista plafon maxim la numarul de pellet-uri !
GAMO CF-X cal. 5.5 + NORCONIA 3x9-32
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
dcrist

Post by dcrist »

PARABELUM wrote:Pentru armele cu aer comprimat nu mai exista plafon maxim la numarul de pellet-uri !
Sunt inconstienti cu asta, asemenea tip de munitie prezinta un pericol mortal, eu lasam doar cite un pellet de arma! :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

dcrist wrote: Sunt inconstienti cu asta, asemenea tip de munitie prezinta un pericol mortal, eu lasam doar cite un pellet de arma! :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Am auzit multe ironii legate de legile armelor dar asta e cea mai tare.
Post Reply