gamo hunter elite si hunter extreme se importa la arrow ?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
destoff5

gamo hunter elite si hunter extreme se importa la arrow ?

Post by destoff5 »

as vrea sa stiu daca legislatia permite ca arrow sa poata importa gamo hunter elite sau extreme ca am tot citit ca legislatia nu permite ca viteza alicei sa nu depaseasca 220 m/s ,daca binevoiti sami raspundeti va multumesc
victorbogdan

Re: gamo hunter elite si hunter extreme se importa la arrow

Post by victorbogdan »

destoff5 wrote:as vrea sa stiu daca legislatia permite ca arrow sa poata importa gamo hunter elite sau extreme ca am tot citit ca legislatia nu permite ca viteza alicei sa nu depaseasca 220 m/s ,daca binevoiti sami raspundeti va multumesc
Nu le vor importa niciodata depasesc viteza de 220m/s :lol:
cal.22
killer_533

Post by killer_533 »

Iti poti cumpara o arma in calibru mai mare .. care trage sub 220m/s . Atunci vei avea aceeasi forta de lovire ca in calibrul 5.5 si viteze legale.
Orice ai face sa nu te duci la bulgari cu masina si sa iti cumperi arme de acolo .. pt. ca este criza si trebuie sa cumparam de la noi totul ca sa ajutam tara !!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Cand se fac actele de import trebuiesc specificate toate datele tehnice ale armei. Altfel nu se poate. Iar spaniolii chiar daca sunt latini sunt din vestul Europei . Asa ca orice lucru scris in acte trebuie sa fie cel real si legal.
Cu respect.
Post Reply