Daca modific forma -dizanul armei (schimbarea patului)pot pati ceva?adica ma poate amenda pt. asta?Astept opinii.(cum stiu eu NU)
Cu stima HITMAN
Intrebare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
vaju
-
HITMAN
Nu stiu
Nu trebe sa va incumetati domnu VAJU,puteti sa raspundeti nu sint tipul care se supara usor.Am pus intrebarea ca nu cunosc foarte bine legiile din Rominia din punctul asta de vedere mai ales la armele AC.DE ex. eu am un SHADOW si am vrut sa schimb patul cu una de lemn (is timplar(timpit) si as putea sa fac un pat identic din lemn)si nu inteleg ce e rau in asta in fine important ii viteza proiectilului, care nu se modifica.Daca am gresit cu ceva sa ma scuzati
.
Astept raspuns cu stima Hitman
Astept raspuns cu stima Hitman
Nu exista nici o lege care sa va interzica sa va modificati arma cu AC asa cum doriti Dvs., (cu conditia sa nu o tranformati in arma de foc
).
Patul armelor se poate modifica chiar si la armele de vanatoare fara aprobarea cuiva. In ultimii trei ani eu mi-am schimbat de doua ori patul la cate o pusca de vanatoare.
Cu stima,
Marius Cocarla
Patul armelor se poate modifica chiar si la armele de vanatoare fara aprobarea cuiva. In ultimii trei ani eu mi-am schimbat de doua ori patul la cate o pusca de vanatoare.
Cu stima,
Marius Cocarla
-
HITMAN
VA MULTUMESC
Va multumesc foarte mult ca mi-am facut un proiect foarte fain urmeaza sa il si fac daca reusesc o sa va trimit o poza.
Cu stima HITMAN
Cu stima HITMAN