PUSCA AER LIGHTNING XL TACTIC. 6,35MM.200M/S BSA
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
PUSCA AER LIGHTNING XL TACTIC. 6,35MM.200M/S BSA
As dori sa cumpar PUSCA AER LIGHTNING XL TACTIC. 6,35MM.200M/S BSA, este in stoc undeva in Bucuresti? exista munitie pt ea? ce luneta ar fi potrivita pt acest model? Multumesc.
-
gligorescu
Buna ziua.silviu wrote:multumesc, atunci astept un raspuns "oficial" din partea firmei...ideea e ca am numai pistoale...nu sunt familiarizat cu carabine...cum influenteaza reculul luneta?
Exista munitie pentru ea. Luneta este bine sa alegeti din cele speciale pentru armele cu AC,sa nu va duca in eroare pretul mai mic.
Din pacate arma nu o mai am in nici-un magazin si nu pot sa va dau un indiciu cand le vom avea.
Sarbatori fericite si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Nu puteti sa aduceti la comanda ferma, pot sa achit anticipat...Nici cal.5,5 XL TACTICAL nu aveti ? Notificarea imi expira la sfarsitul lunii ianuarie si trebuie sa rezolv pana atunci-cu cine pot lua legatura telefonic (si la ce nr) pt a stabili concret detalii. Multumesc pt raspunsuri...Sarbatori fericite!!!
AK47 cal.7.62x39 , FORT 17R cal.9mm

Buna ziua.silviu wrote:Nu puteti sa aduceti la comanda ferma, pot sa achit anticipat...Nici cal.5,5 XL TACTICAL nu aveti ? Notificarea imi expira la sfarsitul lunii ianuarie si trebuie sa rezolv pana atunci-cu cine pot lua legatura telefonic (si la ce nr) pt a stabili concret detalii. Multumesc pt raspunsuri...Sarbatori fericite!!!
Nu am din pacate nici varianta 5,5 si pana la sfarsitul lunii ianuarie sigur nu primim. Imi pare rau ca nu va pot ajuta mai mult.
Sarbatori fericite si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
-
gligorescu