tot despre luneta gamo 4x20

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
viezure

tot despre luneta gamo 4x20

Post by viezure »

imi cer scuze ca revin cu vesnica intrebare:luneta gamo 4x20 nu merita a fi achizitionata?si in continuare nelamuririle mele:
1.daca este folosita pe o arma pcp sau co2 se deregleaza tot asa des?
2.liniile de catare(crucea) nu sunt subtiate spre centru si astfel se ingreuneaza vizibilitatea catre tinta?
3.este eficienta la distante pina in 30 m?
4.are inclusa in pret si prinderea?
va multumesc ptr timpul acordat
numai bine
radu.b

Re: tot despre luneta gamo 4x20

Post by radu.b »

viezure wrote:imi cer scuze ca revin cu vesnica intrebare:luneta gamo 4x20 nu merita a fi achizitionata?si in continuare nelamuririle mele:
1.daca este folosita pe o arma pcp sau co2 se deregleaza tot asa des?
2.liniile de catare(crucea) nu sunt subtiate spre centru si astfel se ingreuneaza vizibilitatea catre tinta?
3.este eficienta la distante pina in 30 m?
4.are inclusa in pret si prinderea?
va multumesc ptr timpul acordat
numai bine
Buna ziua.
Armele care le-ati mentionat au recul mai mic prin urmare cred ca posibilitatea sa se deregleze este mai mica. Reticolul este modelul Multi-X si liniile sunt mai subtiri in centru deci nu aveti probleme chiar pe distante de 30m. Pretul ei include prinderile care sunt fara vizare pe dedesupt. Orice intrebare aveti va raspund cu cea mai mare placere. Daca nu stiu sa va raspund la parte din ele va rog sa ma pasuiti cu timp pana intreb si eu pe unul mai priceput din firma.
O zi buna va urez si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
viezure

Post by viezure »

daca totusi spuneti ca nu deranjez o sa va mai intreb ceva :
avind in vedere ca sunt nou in bransa AC nu stiu ce inseamna:"vizare pe dedesubt" imi puteti explica?acest fapt(ca nu are acest gen de vizare) ce impiedica?este mai ineficienta?ce dezavantaj are neavind aceasta vizare pe dedesubt?
si inca ceva v-am mai intrebat o data si o sa ma repet ptr a fi sigur:
-la achizitionarea ei imi trebuiesc acete(gen actele armei pe care o detin,buletin ,e.t.c.)?
-pretul este in continuare asa mic=290000 rol-29 ron?
multumesc ptr timpul acordat
numai bine
silviu_82

Post by silviu_82 »

lunetele pot avea prinderi joase, medii sau inalte, care sa permita si folosirea sistemelor mecanice de ochire. daca prinderea este inalta, se pot folosi catarea si inaltatorul pentru ochire, pe sub linia de baza a lunetei. daca luneta are prindere joasa, mai aproape de teava, evident ca nu vei mai putea folosi catarea si inaltatorul, campul vizual catre acestea fiind blocat de luneta :!:
radu.b

Post by radu.b »

viezure wrote:daca totusi spuneti ca nu deranjez o sa va mai intreb ceva :
avind in vedere ca sunt nou in bransa AC nu stiu ce inseamna:"vizare pe dedesubt" imi puteti explica?acest fapt(ca nu are acest gen de vizare) ce impiedica?este mai ineficienta?ce dezavantaj are neavind aceasta vizare pe dedesubt?
si inca ceva v-am mai intrebat o data si o sa ma repet ptr a fi sigur:
-la achizitionarea ei imi trebuiesc acete(gen actele armei pe care o detin,buletin ,e.t.c.)?
-pretul este in continuare asa mic=290000 rol-29 ron?
multumesc ptr timpul acordat
numai bine
.
Buna ziua.
Prinderea cu vizare pe dedesubt este destinata pentru folosirea,cand este cazul si a inaltatorului si a cuiului catarii. Exista momente in care datorita distantei prea mici fata de tinta, luneta va incurca la ochire si prinderea cu vizare pe dedesubt va ajuta sa luati linia de ochire mai lesne. Dar pentru ca luneta 4x20 totusi se adreseaza distantelor relativ mici nu este un impediment modelul prinderii.
Acte nu va trebuie ceva special. Daca aveti certificat de detintor al armei este OK ir pretul este cel corect.
Va multumesc
argusz

Post by argusz »

radu.b wrote: Acte nu va trebuie ceva special. Daca aveti certificat de detintor al armei este OK ir pretul este cel corect.
Acuma, nu va suparati pe mine, de ce dezimformati??? De cand trebuie sa vin cu Certificatul de Detinator ca sa cumpar o luneta?? Nu-i de ajuns ca legiuitorul isi bate joc de noi cu accize si tot felul de interdictii absurde si fara suport in lege(vezi limita la alice), mai trebuie sa puneti sare pe rana si voi, profesionistii..... :(:(:(
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
radu.b

Post by radu.b »

argusz wrote:
radu.b wrote: Acte nu va trebuie ceva special. Daca aveti certificat de detintor al armei este OK ir pretul este cel corect.
Acuma, nu va suparati pe mine, de ce dezimformati??? De cand trebuie sa vin cu Certificatul de Detinator ca sa cumpar o luneta?? Nu-i de ajuns ca legiuitorul isi bate joc de noi cu accize si tot felul de interdictii absurde si fara suport in lege(vezi limita la alice), mai trebuie sa puneti sare pe rana si voi, profesionistii..... :(:(:(
Buna ziua.
Imi cer scuze am gresit.
Cu stima.Radu
ahotnic

Post by ahotnic »

nu recomand 4x20 ... pe nici un fel de AC ! .. am avut o astfel de luneta si am fost total dezamagit de ea.. se deregla aproape la fiecare tragere... alte prinderi decat ceea ce are ea nu vei gasii ... deoarece este o luneta foarte subtire... poti sa uiti de vizare pe sub luneta ... nu o sa ai parte de asa ceva :) ... iar ca sa pun cireasa pe tort iti spun ca o data trageam la o tinta incercand sa-mi reglez luneta ...la un moment dat cand am vrut sa ridic arma cu teava in sus mia picat o parte din luneta ... adica bucata tubulara din spate cu tot cu lentila ... se pare ca dupa mai multe trageri s-a dezsurubat si intrun final a cedat... am fost foarte dezamagit, deci mai bine aduni ceva bani si iei ceva mai tzapan!
nu vreau sa se inteleaga ca fac reclama proasta, dar ii mai bine sa sti de la altii la ce sa te astepti de la un obiect inainte sa il cumperi ... bafta!
viezure

Post by viezure »

iti multumesc de sfat tie si tuturor celor care mi-au raspuns!
o sa ma gindesc bine si poate o sa cumpar ceva mai performant dar pentru moment cred ca am sa achizitionez una asa sa vad pe pielea mea ce este de ea si sa pot spune si eu altora parerea mea!
va multumesc inca o data tuturor!
bafta
radu.b

Post by radu.b »

ahotnic wrote:nu recomand 4x20 ... pe nici un fel de AC ! .. am avut o astfel de luneta si am fost total dezamagit de ea.. se deregla aproape la fiecare tragere... alte prinderi decat ceea ce are ea nu vei gasii ... deoarece este o luneta foarte subtire... poti sa uiti de vizare pe sub luneta ... nu o sa ai parte de asa ceva :) ... iar ca sa pun cireasa pe tort iti spun ca o data trageam la o tinta incercand sa-mi reglez luneta ...la un moment dat cand am vrut sa ridic arma cu teava in sus mia picat o parte din luneta ... adica bucata tubulara din spate cu tot cu lentila ... se pare ca dupa mai multe trageri s-a dezsurubat si intrun final a cedat... am fost foarte dezamagit, deci mai bine aduni ceva bani si iei ceva mai tzapan!
nu vreau sa se inteleaga ca fac reclama proasta, dar ii mai bine sa sti de la altii la ce sa te astepti de la un obiect inainte sa il cumperi ... bafta!
Buna ziua.
Nu tin neaparat sa-mi apar produsul, totusi trebuie sa tineti cont ca nu este o luneta cu pretentii, pretul reflecta performantele lui si nici nu am sustinut altceva. Imi pare rau ce ati patit cu luneta cumparata de dumneavoastra dar trebuia sa va folositi de certificatul de garantie si sa solicitati remedierea problemei fara nici o suparare. Ce vreau sa va asigur,cum am mai scris, ca orice observatie, chiar critica dar si obiectiva, nu face decat sa ne ajute sa raspundem cerintelor dumneavoastra.
Va multumesc si tinem legatura pentru orice problema.
Cu respect.
Radu
Bobby B

Post by Bobby B »

Salutare

Intradevar cu vreo 2 ani in urma am avut si eu probleme cu luneta gamo 4x20 pe care am achizitionat-o de la magazinul din localitate ( Sibiu ). Nu sunt sigur daca erau la acea vreme dealer ARW . Dupa o saptamina mi-au spus ca nu se poate repara si am primit alta noua fara a avea pretentii de la ea. M-am bucurat ca mi-au schimbat-o.

Alta nedumerire a mea a fost faptul ca intr-o iarna fiind la o cabana in munti si vrind sa trag la tinta mi s-a aburit luneta in interior de nu mai vedeam nimik, abia a doua zi si-a revenit. Probabil de vina a fost temperatura scazuta de - grade.

Nu comentez performantele lunetei , dar mai bine dai un ban in plus si iti iei ceva de calitate . Eu personal mi-am adus din strainatate o luneta
3-9x40 undeva la 100 RON ,poate prea puternica pt Shadow-ul meu dar o folosesc si ca binoclu :D . Greseala mea a fost ca am achizitionat-o fara dispozitiv de prindere , mi-am zis ca gasesc dispozitive acasa destule si cind am facut prima vizita la magazi am avut un soc sa constat ca dispozitivul de prindere era undeva la 300 RON, de 3 ori cit am dat eu pe luneta !!!

Magazinul este in Sibiu si cred ca nu este dealer ARW dupa cum Dl Radu mi-a raspuns cu ceva timp in urma.

Apropo de asta Domnule Radu pe cind o reprezentanta la Sibiu? Ca sa nu bat drumu pina la Brasov sau Alba Iulia pt un dispozitiv de prindere pe care le postati pe site la preturi accesibile. Si vreau sa achizitionez si un pistol cu bila in viitorul apropiat

Va multumesc,

Boby
radu.b

Post by radu.b »

Bobby B wrote:Salutare

Intradevar cu vreo 2 ani in urma am avut si eu probleme cu luneta gamo 4x20 pe care am achizitionat-o de la magazinul din localitate ( Sibiu ). Nu sunt sigur daca erau la acea vreme dealer ARW . Dupa o saptamina mi-au spus ca nu se poate repara si am primit alta noua fara a avea pretentii de la ea. M-am bucurat ca mi-au schimbat-o.

Alta nedumerire a mea a fost faptul ca intr-o iarna fiind la o cabana in munti si vrind sa trag la tinta mi s-a aburit luneta in interior de nu mai vedeam nimik, abia a doua zi si-a revenit. Probabil de vina a fost temperatura scazuta de - grade.

Nu comentez performantele lunetei , dar mai bine dai un ban in plus si iti iei ceva de calitate . Eu personal mi-am adus din strainatate o luneta
3-9x40 undeva la 100 RON ,poate prea puternica pt Shadow-ul meu dar o folosesc si ca binoclu :D . Greseala mea a fost ca am achizitionat-o fara dispozitiv de prindere , mi-am zis ca gasesc dispozitive acasa destule si cind am facut prima vizita la magazi am avut un soc sa constat ca dispozitivul de prindere era undeva la 300 RON, de 3 ori cit am dat eu pe luneta !!!

Magazinul este in Sibiu si cred ca nu este dealer ARW dupa cum Dl Radu mi-a raspuns cu ceva timp in urma.

Apropo de asta Domnule Radu pe cind o reprezentanta la Sibiu? Ca sa nu bat drumu pina la Brasov sau Alba Iulia pt un dispozitiv de prindere pe care le postati pe site la preturi accesibile. Si vreau sa achizitionez si un pistol cu bila in viitorul apropiat

Va multumesc,

Boby
Buna ziua.
Dealer in Sibiu cred ca vom avea cat de curand si ma refer la vanatoare pentru-ca pe pescuit avem mai multi. Dar chiar si asa cred ca puteti lua legatura cu d-ul Contan Gabriel (A.F.Competitia) 0269/215222 si sa vorbiti cu dansul ce va intereseaza pentru-ca arme si munitie nu poate vinde dar optice si accesorii da.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Post Reply