garantie shadow1000
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Adrianpacurici
garantie shadow1000
daca scot catarea si inaltatorul de la arma ii pierd garantia?..ma refer la eventuale probleme nelegate de aceste piese..
SHADOW 1000
Re: garantie shadow1000
Incercam sa abordam acest gen de probleme cu bun simt si in favoarea clientului.Adrianpacurici wrote:daca scot catarea si inaltatorul de la arma ii pierd garantia?..ma refer la eventuale probleme nelegate de aceste piese..
Ne vin diverse produse in garantie cu piesele in punga si vai mama lor. De aceea nu recomandam demontarea produselor ce sunt in garantie.
In cazul Dvs., nu cred ca scoaterea sistemului de ochire impieteaza functionarea armei, dar daca pe viitor veti avea probleme cu catarea si inaltatorul, aceste probleme vor fi rezovate contra cost, ceea ce oricum, nu de de speriat.
Marius
-
Adrianpacurici
Buna ziua
Cam de multisor nu am mai scris pe forum.
Dar pot sa va spun ca de doi ani de cand am Gamo Shadow 1000 cal 5,5 merge perfect. Am peste 5000 de pelleturi trase si merge ca noua. Nu am avut din p.d.v. tehnic nici o defectiune. Deci ... sa traiasca garantia!
Altfel... toat's bune!
Cu respect pentru Arrow si Gamo, va salut pe toti!
Cam de multisor nu am mai scris pe forum.
Dar pot sa va spun ca de doi ani de cand am Gamo Shadow 1000 cal 5,5 merge perfect. Am peste 5000 de pelleturi trase si merge ca noua. Nu am avut din p.d.v. tehnic nici o defectiune. Deci ... sa traiasca garantia!
Altfel... toat's bune!
Cu respect pentru Arrow si Gamo, va salut pe toti!
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
-
Adrianpacurici