nu stiu sa aleg

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Alegzandru

Post by Alegzandru »

Uite cate firme au in portofoliu oamenii aia, si importa foarte multe modele de la fiecare.. mie imi pare absolut superb, modelul Diana D300.. fixed barrel si un design super.. take a look http://www.kolchuga.ru/production/pneum ... /index.htm
Pacat ca nu sunt date despre arma pe siteul ala, dar se pot gasi pe site-ul oficial al Diana.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

De ce nu se aduc si la noi mai multe modele de ac-uri?E simplu.Din cauza legii handicapate cu "interzis>220m/s".De fapt cele mai frumoase ac-uri sunt tocmai cele care depasesc aceasta limita.Firmele cu traditie in domeniu nu sunt de acord sa modifice o arma micsorandu-i puterea doar pentru ca intr-o tara legea nu permite mai mult de 220m/s.Au ei clienti mai seriosi la care au destule comenzi.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
sorin mok

Post by sorin mok »

Alegzandru wrote:Uite cate firme au in portofoliu oamenii aia, si importa foarte multe modele de la fiecare.. mie imi pare absolut superb, modelul Diana D300.. fixed barrel si un design super.. take a look http://www.kolchuga.ru/production/pneum ... /index.htm
Pacat ca nu sunt date despre arma pe siteul ala, dar se pot gasi pe site-ul oficial al Diana.
Da, a naibii, e cea mai frumoasa de acolo!!!
Bine, nu m/as da in laturi nici de la Diana 46 (vreo 15 milioane).

Ac Sniper!!
Nu cred ca vreo firma isi poate permite sa ignore o piata: si ma gandesc mai ales la cele cu produse de pana in 300E. Eu nu cred ca daca ar exista si in Romania un magazin cu oferta de la Kolciuga, ar da faliment!!!
(au modele de la foarte ieftin la foarte scump).

Si Gamo are traditie si micsoareaza vitezele pentru fiecarea tara in parte. Iar modelul de care se discuta, Gamo 1200 si Gamo 3000 are viteza intre 170 si 190 m\s, deci supozitia ta nu e valabila. Uita, am gasit si la unguri, si legislatia lor e mai dura, parca>
http://www.gunbox.axelero.net/index2.html
http://www.gunbox.axelero.net/kepek/1200.jpg

La noi nu gasesti nici Baikal sau Hatsan si suntem aproape vecini, d/apoi Crossman etc.
(ma repet poate, si stau in Iasi, oras cu "pretentii", si nu se gaseste nimic, nu intr/un colt uitat de tara)
Guest

Post by Guest »

Uita, am gasit si la unguri, si legislatia lor e mai dura, parca>
In Ungaria armele AC,cu gaze, Flobert si cu pulbere neagra sunt la liber(conditie peste 18 ani, ca in UE). Pistoalele cu glont necesita autorizatie, dar se poate! :D Din pdv legislativ, sunt mult mai normali (si nu numai! :D )
AC Sniper

Post by AC Sniper »

sorin mok wrote:
Alegzandru wrote:Uite cate firme au in portofoliu oamenii aia, si importa foarte multe modele de la fiecare.. mie imi pare absolut superb, modelul Diana D300.. fixed barrel si un design super.. take a look http://www.kolchuga.ru/production/pneum ... /index.htm
Da, a naibii, e cea mai frumoasa de acolo!!!
Bine, nu m/as da in laturi nici de la Diana 46 (vreo 15 milioane).

Ac Sniper!!
Nu cred ca vreo firma isi poate permite sa ignore o piata: si ma gandesc mai ales la cele cu produse de pana in 300E. Eu nu cred ca daca ar exista si in Romania un magazin cu oferta de la Kolciuga, ar da faliment!!!
(au modele de la foarte ieftin la foarte scump).

Si Gamo are traditie si micsoareaza vitezele pentru fiecarea tara in parte. Iar modelul de care se discuta, Gamo 1200 si Gamo 3000 are viteza intre 170 si 190 m\s, deci supozitia ta nu e valabila. Uita, am gasit si la unguri, si legislatia lor e mai dura, parca>
http://www.gunbox.axelero.net/index2.html
http://www.gunbox.axelero.net/kepek/1200.jpg
Ma refeream la modelul de la Diana cu teava fixa.Problema care apare este ca tocmai armele cele mai puternice sunt si cele mai frumoase,referindu-ma desigur la ac-uri,si ar fi mare pacat sa micsorezi puterea unei arme doar pentru ca legea este de asa natura intr-o tara.Plus ca apare si dorinta cetateanului care isi cumpara o arma cu aer comprimat,de a fi si puternica,nu numai frumoasa daca da pe ea 20mil.Cine ar mai cumpara un Webley Patriot in 5,5mm cu modificare pentru 220m/s sau un Gamo Hunter Hurricane in acelasi calibru si la fel modificat pentru 220m/s la pretul de 16-20 milioane, cand un Hunter 440 este 7,5-8milioane si are aceleasi performante.Ar fi ridicol la fel ca si legea cu >220m/s.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Alegzandru

Post by Alegzandru »

AC Sniper wrote:Cine ar mai cumpara un Webley Patriot in 5,5mm cu modificare pentru 220m/s sau un Gamo Hunter Hurricane in acelasi calibru si la fel modificat pentru 220m/s la pretul de 16-20 milioane, cand un Hunter 440 este 7,5-8milioane si are aceleasi performante.Ar fi ridicol la fel ca si legea cu >220m/s.
Ai drepteate Sniper, se modifica doar armele care pot avea un pret acceptabil pe pietele respective, in conditiile date de modificarile respective. Este ilogic sa modifici arme care sunt scumpe tocmai pentru performantele lor, pentru ca in aceste circumstante trebuie sa le pui un pret corespunzator cu noile (sub)performante si asta nu mai e afacere. Deci cata vreme nu se modifica legea, o sa ne multumim cu ce avem pe piata acum, sau poate mai apar niste BB guns, de alea de 150m/s, multi pump :lol:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Guest

Post by Guest »

Dar eu nu vorbesc de arme scumpe / scumpe din cauza calitatilor/ ci de arme "obisnuite" pina in 300 de E.
E ciudat ca lipsesc de pe piata / si nu vorbesc despre cite un un magazin sau depozit, deseori unul singur in tara, care au cam 2 modele ale unei firme / modele ieftine, "entry level", de la Baikal, Lider, Hatsan, Norinco, Crossman etc.
Asta nu mi se pare deloc ridicol.

Aaa, sunt Sorin Mok, am uitat...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Da,te inteleg perfect acum,cat despre motivul pentru care nu aduc si la noi mai multe modele de ac-uri pana in 300euro,cred ca Arrow domina piata romaneasca iar ei importa numai de la Gamo.Asta ar fi unul dintre motive.Insa in timp cred ca vor aparea si la noi o gama mai diversificata de ac-uri dar dupa cum se stie in Romania toate se misca foarte greu si trebuie sa ai foarte multa rabdare pana apare o schimbare importanta.
ADRIAN

tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

am citit si eu topicul asta si am o intrebare: ----- unde scrie in lege ca nu am voie sa detin o arma cu peste 220m/s la activ???????? am gasit ca firmele nu au voie sa aduca in tara arme spre comercializare cu viteza de peste 220m/s nu si ca eu (persoana fizica) nu-mi pot cumpara de afara, pentru mine, o arma ac mai puternica. sigur ca cu garcea as avea oarecare discutii..., dar... asta este!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
procon

Post by procon »

Legea se refera doar la limitarea vitezei pentru armele aduse spre comercializare.
Daca tu, ca "end-user", iti aduci arma mai puternica, e ciubucu tau si nu te opreste nimeni. In schimba daca aduci cate una pe saptamana si le vinzi...s-ar putea sa ai probleme...:)
CZ 200S 5.5 10shot
CF-30 5.5
B1 5.5
PT80 4.5
Rohm RG88 10x22T
Post Reply