nu stiu sa aleg

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Bine ar fi sa-i doara si-acolo :lol: :lol: :lol: ca nu cred ca s-ar supara cineva.Oricum n-am vrut sa port o polemica cu nimeni ci doar sa mai dau un exemplu ca ac-urile magnum nu sunt asa de periculoase cum cred foarte multi oameni.Cu un minimum de instructaj in ceea ce priveste utilizarea si tirul cu o astfel de arma si sunt cele mai sigure si putin periculoase arme.De fapt de asta au si fost create pentru a putea invata si exersa tirul cu o arma in conditii de maxima siguranta.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
rudareanu

Post by rudareanu »

ia dati si voi 10.000 de coco sa vedeti cum se pune in miscare :P
ca doar aveti interes ca va merg afacerile bine
ATENTIE !!!
EU DOAR GLUMESC! ASA CEVA NU SE INTAMPLA IN ROMANIA!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

rudareanu wrote: ASA CEVA NU SE INTAMPLA IN ROMANIA!
:lol: Nuuu, normal ca nu! :lol:
Dabija

Post by Dabija »

rudareanu wrote:ia dati si voi 10.000 de coco sa vedeti cum se pune in miscare :P
ca doar aveti interes ca va merg afacerile bine
ATENTIE !!!
EU DOAR GLUMESC! ASA CEVA NU SE INTAMPLA IN ROMANIA!
Cred ca glumesti !!! 10.000 de coco ??? poate de la 10.000.000 in sus ! :evil: ca sa inceapa sa se miste ceva ... ca inertia e foarte mare si nu poti pune nimic in miscare fara maaaari sacrificii !
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Singura solutie ar fi sa ne facem prieteni dintre sportivii legitimati la FRTS,poate ne pot ei ajuta cu ceva :wink: Nu-i dracu' asa de negru cum pare.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
marius_iulian

Post by marius_iulian »

AC Sniper wrote:Arme cu aer comprimat semiautomate care folosesc pelete nici nu cred sa existe dat fiind forma peletelor,doar care sa foloseasca "round ball"dar nici de alea n-am vazut pana acum,cu exceptia pistoalelor cu ac.Poate doar soft-airguns cu bile de plastic sau polimer sau pusti cu bile de vopsea.Si totusi daca imi aduc bine aminte ar fi ceva care am vazut mai demult in revista DWJ la care am fost abonat.Era vorba despre un ac replica dupa binecunoscutul Kalasnikov.Am cautat putin prin colectie si am gasit la pag.26 din nr.5/2004,modelul replica dupa Kalasnikov este o arma cu aer comprimat Yunker cu o magazie de 18 alice"round-ball" in cal.4,5 dar dupa cum scrie in revista este foarte slabuta,imprimand proiectilului o energie de 4 joules si o viteza de 80-90m/s.Este o jucarioara care are mai mult valoare de colectie datorita modelului militar pe care il imita la perfectie.Calitatea materialelor si a finisarii este excelenta de unde rezulta si pretul de 349euro al armei+montura pentru luneta pe sina laterala.Arma este importata de firma Schumacher.Cat despre pretul unei arme cu ac,la 1500euro ajung armele cu aer comprimat de competitie,la 750euro iti iei un FX Gladiator care este dupa parerea mea ac-ul perfect dar este interzisa comercializarea si achizitionarea lui la noi pentru ca are aproape 300m/s in cal.5,5.
Exista astfel de arme, sorry.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

N-are de ce sa-ti para rau,pe Razvan parca il interesa asa ceva pe mine nu ma intereseaza.Parca este pe Pyramidair un Crosman Night Stalker dar la data cand am dat mesajul nu stiam de el.
ADRIAN

Alegzandru

Post by Alegzandru »

Pan la urma si GAMO are o arma cu magazie de pellets ---> http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=579
Aruncati o privire si la spring-pistonu asta ---> http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=21 ..circa 240m/s in 6.25, asta e chiar arma de vanatoare :!:, cu legislatia noastra o ratam cu putin.. oare ii poti pacali pe politisti ca e in limita legii? le spui ca dupa noile reglementari internationale un feet a ajuns la 25cm, i-a scazut cotatia la bursa :lol:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Alegzandru

Post by Alegzandru »

singularul de la feet e foot, sorry :oops:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Eu as prefera un Webley TOMAHAWK care in calibrul 6,25 are exact 220m/s insa nu sa-l cumpar pe net si sa mi-l ia la verificat si omologat cand ajunge in tara.As prefera sa-l aduca o firma care sa-i asigure garantie si service cu piese originale.Pacat ca nu exista nici o firma in Romania care sa aduca Webley TOMAHAWK in 6,35.Cred ca ar fi una dintre cele mai vandute ac-uri din Romania si ar fi si conform legii.Aviz celor care se ocupa cu astfel de afaceri.
ADRIAN

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Apropo de chestia asta,pacat ca nu exista in Romania nici o firma care sa dispuna de fondurile si vointa de a aduce si la noi arme cu aer comprimat mai puternice dar care sa se incadreze in limita de viteza impusa de lege cum este acest superb Webley TOMAHAWK in cal.6,35.Cu toate ca la inceput eforturile ar fi mai mari sunt sigur ca foarte multi ar face orice sa-si cumpere o astfel de arma si eu cred ca totusi s-ar vinde si inca foarte bine,chiar daca ar fi la pretul de 400-500euro.Tot mai multi oameni afla de ac-uri si incetul cu incetul isi doresc modele din ce in ce mai puternice si sunt constienti ca acele modele sunt mai scumpe insa nu le aduce nimeni.Pacat... :(
ADRIAN

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Razvan_M wrote:Eu as cauta mai degraba o pusca mai buna, chiar daca este ceva mai scumpa... sa spunem in limita a 250-300 euro. Stiu ca o pusca cu adevarat buna poate sa sara chiar de 1500 euro, dar sa fim rezonabili...

Stiti cumva daca pe piata romaneasca se gasesc pusti (eventual ceva de calitate) cu aer comprimat semiautomate? Unul dintre motivele pt. care am preferat sa cumpar mai intai un pistol cu aer comprimat (Walther CP88) a fost functionarea in regim semiautomat si posibilitatea de a arma mai intai cocosul, pentru o tragere mai precisa.

Admir precizia si puterea (mai ales posibilitatea de tunning) care o au pustile cu aer comprimat, dar nu am intalnit inca referinte la o pusca cu care sa poti trage mai multe focuri fara a reincarca (semiautomata), in afara de una din plastic/polimer de la Walther, cu un design cam SF. De mai bine de 6 luni tot caut pe net asa ceva, ...recunosc, nu m-am adresat direct la magazin, am zis mai intai sa ma sfatuiesc cu voi, prietenii... :D 8)

Incearca pe www.ctico.com/fx.htm si ai sa gasesti o minunatie de FX Revolution,nou aparuta,PCP,semiautomata,70 de focuri la full-power,vreo 41 joules la gura tevii in '22 cal.,magazie tip carusel de 12 pelete,amortizor de zgomot,etc si toate astea la fiecare apasare de tragaci.In doar cateva cuvinte: visul oricarui airgunner impatimit.
ADRIAN

Alegzandru

Post by Alegzandru »

FX Super Swift/Logun Domin8or Package FXLDPK-P with Logun Pump $1399.00.. wow destul, dar daca arunci o privire la arma asta, poti sa juri ca e speciala pentru sniperi, iar mistretul ala luat in colimator nu ti se pare deloc ceva exagerat :shock: ,iar avand in vedere ca are 4 magazii a cate 8 alice in regim semiautomat si la 300m/s in 5.5, iti dai seama ca asta e chiar o arma de lupta (dar sa nu uiti pompita acasa :lol:)
rudareanu

Post by rudareanu »

daca s-ar legifera vanatoarea cu armele cu aer comprimat, am eu impresia ca majoritatea celor care post-eaza aici nu s-ar da in laturi de la un iepuras sau chiar o vulpe. Sau chiar mistreti?
Va rog sa ma corectati daca gresesc.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Chestia cu mistretul luat in colimator nu are decat motive comerciale.Cu max.40-50 joules cat poate o astfel de arma,in functie de tipul de pelet folosit,nu este nici pe departe destul la mistret nici daca il lovesti in puncte vitale.Si ca sa te apropii la 25-30 de metri de vier nu recomand nici macar celor cu experienta,ca degeaba ai o astfel de arma daca risti sa sfarsesti in coltii unui mistret infuriat.La mistret merg cel mai bine ac-urile in calibrul '45 sau '50 la o viteza de 210-215m/s la gura tevii.
Oricum cel mai placut cu o astfel de arma ar fi sa ciuruiesti centrul de un inch al unei tinte tragand de la 70-75metri.AR FI SUPEEEEEEER :D
ADRIAN

Post Reply