Lunete potrivite pentru HUNTER440 sau MAXIMA de 5,5mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dan.g

Post by dan.g »

RoadRunner am intrbat de prinderea pt luneta si nu au avut cu prinderea de 30 pt luneta. Se gasesc si aceste prinderi dar sunt scumpe . Vezi pe site la Arow la lunete Bushnell
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
cs

Post by cs »

Ac sniper tu de ce ai vindut luneta aia a ta norconia? ca se deregla sau ca nu se vedea bine prin ea?
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Am vandut-o ca sa-mi iau Bushnell Trophy care-l am acum si la care nu gasesc suport de prindere corespunzator.Am gasit un dealer din Spania pentru un suport ajustabil B-Square care costa 50euro+transport si taxe=80-85euro.Cam mult si nu cred ca se merita desi acesti suporti ajustabili sunt de ultima generatie si sunt alcatuiti din 32 piese separate si sa nu uitam sunt garantati pe viata..Luneta Norconia,dupa 1500 de focuri cand am vandut-o nu era nici dereglata si se vedea prin ea ca si noua.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
RoadRunner

Post by RoadRunner »

Multumesc pentru informatie,Dan...In bucuresti nu am gasit asa ceva decit la IOR pe luneta de 1",mai caut in continuare pentru 30 mm...Si scuze pentru intirziere,dar acum am mai intrat pe aici :D
Post Reply