Lunete potrivite pentru HUNTER440 sau MAXIMA de 5,5mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dan.g

Post by dan.g »

RoadRunner acest suport se potriveste la toata gama Hunter , sina de 11 mm iar prinderea lunetei este de 25. Cred ca aveau si cu prinderea de 30. Trebuie sa merg sa intreb
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper nu cred sa se potriveasca pt ca luneta este 25.4 iar prinderea de 30 este mult prea mare Exista prindere one-piece TS-25 si probabil ca ar trebui sa aiba si TS-30
AC Sniper

Post by AC Sniper »

E super,se potriveste si la luneta mea acest tip de suport cum ai si tu pe arma.Si luneta mea are tubul de 25,4mm.Eu ma temeam ca nu cumva suportul de o singura piesa sa nu se potriveasca decat la lunete cu grosimea de 30mm.Merg luni la Bacau sa vad daca gasesc acolo direct din magazin.Mersi mult,Dane! :) :wink:
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
dan.g

Post by dan.g »

AS Sniper vezi cum montezi suportul. Suruburile de fixare sa fie pe partea stanga a patului de la arma, altfel inclinatia iese invers.
dan.g

Post by dan.g »

Inainte sa mergi sa-l cumperi da un tel ..Am observat ca cei de la Arow nu il au momentan in stoc ( vezi accesorii luneta Gamo pe site). Ma bucur ca se potriveste suportul la tine la arma si vei scapa de problemele pe care le-ai avut. Mult noroc. Dupa ce rezolvi problema pune si cateva poze daca ai posibilitate.
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper ce zici de bijuteriile de aici?http://www.bgaltd.co.uk/30151.html
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Daca nu-l au in magazin la Bucuresti nu inseamna ca nu-l au si-n magazinul din Bacau.Oricum luni trebuie sa ajung prin Bacau asa ca voi trece si pe la magazin.Voi incerca sa pun si niste fotografii cu arma.Superbe intradevar amortizoare de zgomot dar la spring-piston-urile noastre nu-si gasesc utilitatea.Pe pcp-uri insa sunt extraordinar de eficace.Cu un amortizor de zgomot cum este cel de aluminiu special pentru Air Arms S410E tragi cu arma si nu se aude decat un zgomot foarte slab,ca si cum ai desface o sticla de bere de 0,5l.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
dan.g

Post by dan.g »

Am un prieten strungar si am sa vorbesc cu el sa faca o bucata sa vad diferenta. Chiar daca se aude la fel arata super la capatul tevii si sa nu uitam ca la Maxima capatul e din plastic ( nu stiu cat e de rezistent).
cosminioans

Post by cosminioans »

mda, ma gandesc ca si pe CFX s-ar potrivi la fel de bine, MAXIMA are piesa de plastic identica

trebuie facut si sistemul acela de prindere al levierului... sau poate modificat...
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Prima arma e super,e teribila,ce mai incolo-incoace e bestiala :twisted: .Sa lovesti pasarea direct in cap de la 150-200n metri,intradevar asta da performanta de acuratete la o arma.De fapt si cal.6PPC este calibru special pentru target-shooting deci precizia trebuie sa fie maxima.O astfel de arma te face sa visezi insa nu dureaza mult si te trezesti spunandu-ti:hei baiete,esti in Romania,NO GUNS ALLOWED UNDER GOD :evil: .
ADRIAN

cyrus12

Post by cyrus12 »

Nice dream but very sad end crull reality. :(

ps:Sory pentru engleza mea de balta :D
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper ai gasit suportul la luneta? Daca da spune-mi daca s-a rezolvat problema. Intradevar prima arma e super si amortizorul e bestial.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Doi colegi vor avea zilele viitoare o intalnire cu cei de la Gamo, si vor intreba daca putem primi si noi in RO sistemul ajustabil pe inaltime. Deocamdata, in catalogul nostru, el nu figureaza. Mi-e teama sa nu fie disponibil doar pt. USA. Site-ul pyramid air e american?

Marius
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Asa cred si eu ca acest suport ajustabil pentru luneta de la Gamo nu este disponibil in Europa.Sper sa rezolv cu o prindere TS-250 dar dintr-o singura piesa.Momentan la Bacau nu am gasit si nu stiu daca mai aveti in stoc astfel de prinderi dintr-o singura piesa si cu inele de prindere de 25,4mm.Prinderile care le aveti pentru arme de vanatoare nu este nici una ajustabila macar pe inaltime si sa se potriveasca la o sina Gamo de 10,5mm-11,9mm si la o luneta cu grosimea tubului de 25,4mm?
ADRIAN

Post Reply