Hunter Hurricane 1250

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Guest

Post by Guest »

doar dictatura are alta forma, dar aceleasi obiceiuri..
Cata Mircea

E adevarat ?

Post by Cata Mircea »

Salut .
Nu am mai intrat de aproape un an pe forum .
E adevarat ca se poate aduce Hurricane 1250 ?
Am citit ...dar nu imi cred ochilor .
( unul din motivele pentru care nu am mai frecventat forumul a fost si faptul ca la vremea respectiva , nu se putea importa un AC mai puternic decat Hunter 440 ...care dealtfel , trebuie sa recunosc ca m-a satisfacut )
Aveti idee daca e prin Brasov vreo asociatie de tir sportiv ?
Sunt dispus sa ma inscriu ...si sa suport consecintele financiar :-) ... doar pentru a avea un Hurricane .

Tin sa il salut cu aceasta ocazie pe d-nul Marius Cocarla , pe care ma bucur ca il regasesc in aceeasi postura de pasionat , importator si sustinator al pietei de AC .
Guest

Post by Guest »

Ai club de tir sub Tampa, pana in telecabina,vis a vis de terenurile de tenis,au fost 2 poligoane , unul l-au daramat anul trecut.... :evil:
arrow
Site Admin

Re: E adevarat ?

Post by arrow »

Cata Mircea wrote:Salut .
Nu am mai intrat de aproape un an pe forum .
E adevarat ca se poate aduce Hurricane 1250 ?
Am citit ...dar nu imi cred ochilor .
( unul din motivele pentru care nu am mai frecventat forumul a fost si faptul ca la vremea respectiva , nu se putea importa un AC mai puternic decat Hunter 440 ...care dealtfel , trebuie sa recunosc ca m-a satisfacut )
Aveti idee daca e prin Brasov vreo asociatie de tir sportiv ?
Sunt dispus sa ma inscriu ...si sa suport consecintele financiar :-) ... doar pentru a avea un Hurricane .

Tin sa il salut cu aceasta ocazie pe d-nul Marius Cocarla , pe care ma bucur ca il regasesc in aceeasi postura de pasionat , importator si sustinator al pietei de AC .
Bine ai revenit pe la noi! :wink:
Daca se poate aduce H1250? Teoretic da, dar n-am adus nici una pana acum. Daca o fi sa fie, sper sa n-avem piedici din partea politiei.
Multumesc pt. aprecieri :oops: , sper sa ne tutuim, macar pe forum.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Anonymous wrote:Ai club de tir sub Tampa, pana in telecabina,vis a vis de terenurile de tenis,au fost 2 poligoane , unul l-au daramat anul trecut.... :evil:
Merci, guest!
Eugen

Re: E adevarat ?

Post by Eugen »

Arrow wrote: Daca se poate aduce H1250? Teoretic da, dar n-am adus nici una pana acum. Daca o fi sa fie, sper sa n-avem piedici din partea politiei.
Sincer, nu vad nimic ilegal in a aduce acele Hunter H1250! In lege zice ca sunt destinate tirului sportiv si colectionarilor deci orice interdictie verbala sau de alta natura din partea politailor este un abuz!
Daca Arrow va aduce puscoace de genul asta cred ca 80% o sa ma aiba client si pe mine!
cosminioans

Post by cosminioans »

sa vezi atunci tuning :lol:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Am fost ieri la Iasi sa ma interesez la Clubul Sportiv de Tir C.S.Politehnica Iasi cum pot sa ma inscriu si spre marea mea deziluzie am aflat ca pentru a deveni sportiv legitimat trebuie sa practici tirul de performanta la ei vreo 2-3 ani fara a lua in calcul toate actele si analizele medicale care trebuie sa le faci.D-ul Sacaleanu care este antrenorul clubului olimpic de tir atat la proba pusca cat si la proba pistol-viteza mi-a spus ca pentru a putea avea acces la Hunter-ul 1250 trebuie sa fiu sportiv legitimat la ei ceea ce nu prea ma incanta deoarece sunt din Roman.Oricum am incercat-o si pe asta.La clubul de tir se practica tirul si de catre sportivi nelegitimati contra cost,adica la pretul de 2000lei/alica sau cu abonament de 300.000lei/200 de alice.Sportivii nelegitimati practica acolo tirul doar din distractie sub indrumarea d-ului Sacaleanu si nu ca sa ajunga sportivi de performanta si sa participe la campionate europene sau mondiale de tir.Singura solutie ar fi sa faci comanda de Hunter1250 doar cu ajutorul unui sportiv legitimat la un club sportiv de tir in tara dar asta nu ma prea atrage deoarece arma nu ar fi inregistrata pe numele meu si astfel ar putea aparea probleme,plus ca respectivul ar trebui sa aiba o incredere beton in tine.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Luciano

Post by Luciano »

Stau cu Legea si Normele de aplicare in fata si nu gasesc nici unde faptul ca trebuie sa fi sportiv legitimat ptr a achizitiona arma cu Aer Comprimat indiferent de putere.

ce a scris mai inainte Dl Marius nu se regaseste in nici un articol din Lege sau H.G. si probabil este un citat din "interpretarea in versiune proprie si eronata a unui militian..."

Daca mai sustine cineva asa ceva il rog sa dea exact articolul din Legea sau H.G. unde se face referirea.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Aveti perfecta dreptate,insa cand s-a aplicat in Romania legea exact ca la carte.Daca unui militian i-a venit sa spuna asa,asta este,nu da licenta de import pentru arma si firma Arrow este pusa in imposibilitatea de a aduce si la romani Hunter-ul 1250.De fapt militienii nostri cam au alergie la orice fel de arma(fie ea si un Hunter 1250 cu aer comprimat) si nascocesc tot felul de motive pentru a le interzice daca se poate de tot pe piata.Se gandesc si ei ca in campul muncii lor sa dea peste un nenea cu un Hunter 1250 le-ar cam tremura... :twisted: ,o chestie.Cred ca daca s-ar reusi ceva cu arma asta sa poata fi importata de Arrow s-ar vinde ca painea calda si luand in calcul ca la pret este cat doua Hunter 440 ar face o vanzare Arrow la ac-uri ca niciodata.Incercati d-voastra d-le Cocarla sa le aratati in lege la militieni ca nu scrie nicaieri in lege ca trebuie sa fi sportiv legitimat la un club sportiv de tir pentru a avea acces la Hunter-ul 1250 sau la orice arma cu aer comprimat indiferent de putere.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Guest

Post by Guest »

Mda,cam asa ceva :D
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Monitorul Oficial, marti 18 ian. 2000.
Lege privind modificarea si completarea Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
....
2. La articolul 2, dupa punctul 8 se introduc punctele 8.1)-8.4) cu urmatorul cuprins:
8.1) importul sau procurarea din tara, in vederea comercializarii, de arme cu aer comprimat sau cu gaze comprimate care imprima proiectilului o viteza mai mare de 220m/s. Se excepteaza de la aceasta prevedere armele cu aer comprimat sau cu gaze comprimate destinate pentru a fi folosite la antrenamente si competitii de catre Federatia Romana de Tir, de cluburile si asociatiile sportive cu sectii de tir, afiliate la aceasta federatie, care pot dobandi, detine si folosi arme din aceasta categorie conform standardelor sportive internationale.
--------------------------------------------------------------------------------------
Marius :cry:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Asta-i viata,ar fi fost prea frumos sa fie adevarat :(
ADRIAN

Eugen

Post by Eugen »

Sa inteleg ca in momentul in care vom obtine (Club Airguns) identitatea sportiva Arrow ne va aduce Hunter H1250 in 5,5mm pe comanda? :D
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Trebuie sa fie afiliat la Federatia Romana de Tir Sportiv si recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului.Cu alte cuvinte trebuie sa fie club de tir cu membrii participanti la competitii nationale si internationale de tir.
ADRIAN

Post Reply