Intrebare despre GAMO MAXIMA

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Sharp

Post by Sharp »

Supararea trece, pasiunea ramane :)
Cred ca problema nr. 1 este de fapt legislatia din tara, care nu multumeste pe nimeni din cei interesati cu adevarat, si in acest caz legea ar trebui sa se schimbe in interesul celor care o suporta. Nu cred ca e o idee buna sa ne suparam unii pe altii, ci mai bine sa cautam o solutie la treaba asta. Am niste prieteni care au terminat Dreptul si am sa ii intreb in seara asta cam care ar fi procedurile necesare.
As sugera chiar sa mutam discutia pe un topic de pe Airguns, dar adevarul - evident pentru toti, cred - este ca avem foarte mare nevoie de ajutorul lui Arrow si al firmei lor. Acest forum este o oportunitate extrem de valoroasa pe care ei ne-o asigura, pentru a ne organiza si a putea face ceva.
dan.g, si eu sunt de acord ca poate ar fi nevoie de mai multa publicitate, poate ar obisnui "multimea" cu faptul ca nu armele ucid, ci oamenii... tot in acest sens am sugerat si eu ca poate cei de la Arw ar trebui sa se implice in crearea unui poligon/club macar in orasele mari si am sa va explic de ce (chiar cu riscul de a lungi putin interventia :) ) La stiri intr-o seara, o reportera are o interventie despre vanatoare... reportajul incepe cu ceva gen "n-am inteles niciodata de ce trebuie sa impusti un animal nevinovat cand se gaseste carne la supermarket"... dupa ce tipa a participat - pentru prima oara in viata ei - la vanatoare, a incheiat reportajul cu "...acum am inteles" :D
Tot asa si cu AC-urile, cred eu... cine n-a incercat niciodata n-are de unde sti daca ii place sau nu... si unde sa incerci daca nu intr-un poligon?
Nu vreau sa par foarte insistent in ce priveste implicarea celor de la Arw, dar ei sunt cei care cunosc oamenii interesati din domeniu. Iata, cu felicitarile de rigoare :D ca forumul se apropie de 400 de membri si aproape in fiecare zi se mai inscrie cineva...
Asa ca daca sunteti de acord haideti sa stergem topicul, sa uitam de suparari :wink: si sa ne punem pe treaba :idea:
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Am iesit de mult din topic si subiectul fiind "fierbinte" si interesant, am deschis un topic adecvat pentru el "Criticam dar recunoastem meritele" si am dat un raspuns detaliat acolo.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Oricum,cine isi doreste o Maxima,este o arma super.O recomand.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
viper

super maxima

Post by viper »

o arma foarte buna in versiune standard. Cu putzin tunning devine o ama excelenta. Cu o luneta bine reglata, ochitul unei sticle cam de dimensiunile unei "ciori" :D, devine un lucrul sigur la 80-85 m.Si daca mai si un ts-18 sau un expander pe teava ai sanse mari sa vezi si ceva pene sarind...din sticla evident.
mikutzu

Post by mikutzu »

Ma cam indoiesc ca la 80 m cu expander nimeresti o sticla de jumatate.
Eu cu acest tip de munitie am avut unele experiente cam negative din pct de vedere al preciziei la distante mai mari de 30-40m.
Prostia este cultivarea deliberată a ignoranţei.
Dabija

Post by Dabija »

Cred ca Viper nu are o experienta tocmai bogata in tragerile cu arme cu aer comprimat ... parca abia acum se hotaraste sa-si cumpere o pusca cu aer comprimat ... asa ca nu-l dezamagi - lasa-l sa viseze la trageri de 80m si mai ales la tinte lovite la distanta asta.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
viper

.

Post by viper »

no , acuma ce sa zic, e posibil sa fi masurat din 2 in 2, sau sa nu fi fost ruleta buna.....o sa visez in continuare oricum..
Dabija

Re: .

Post by Dabija »

viper wrote:no , acuma ce sa zic, e posibil sa fi masurat din 2 in 2, sau sa nu fi fost ruleta buna.....o sa visez in continuare oricum..
sau o fost ploaie si o intrat metru' la apa :lol:

fara suparare ... da mai si glumim cateodata ...
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu-i nici o gluma.Eu chiar am nimerit "sticla" cu pene de la 70metri cu Maxima mea.Ce-i drept,nu batea deloc vantul,am tras cu mult deasupra punctului ochit si am folosit JSB Exact 5,52 Jumbo.Si au sarit si penele din "sticla" de priveam si eu uimit de propria performanta cum pluteau in aer pana cand au cazut pe casa unui vecin.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Dabija

Post by Dabija »

:lol: :lol: :lol: i-ai trimis aviara vecinului :lol: :lol: :lol:
AC Sniper dupa cate stiu eu tu cam ai experienta ... ai tras cam multe pelleturi in tinte ... da ce grupaj si constanta ai cu armele din comertul romanesc la distanta de 70 / 80 m ???
Nu contest faptul ca se pot reusi trageri la distante mari ... dar in conditii bune (fara pic de vant ...)
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
AC Sniper

Post by AC Sniper »

In conditii fara pic de vant(adica sa nu se miste nici o frunza in copac :lol: ) cu Maxima si JSB Jumbo Exact fac la 70 metri grupaj de minim 6 cm(cel mai bun) si maxim 9,5-10cm.Pozitia mea de tragere preferata este stand jos cu spatele sprijinit de un copac si cu coatele sprijinite pe genunchi.Cu luneta Leapers cred ca as obtine performante si mai bune dar am primit-o exact cand arma sta in service la Bucuresti.Cand am nimerit "tinta" de care va spuneam mai sus m-am mirat foarte tare c-am nimerit deoarece am tras din picioare si rapid,asa la ghici, si mai batea un pic si vantul.
ADRIAN

viper

nici o suparare ma!

Post by viper »

trebuie sa mentzionez ca procentajul de reusita la distantza asta nu a fost unul de lauda, dar cu o maxima "dopata" si din pozitzia de tragere "culcat pe burta" chiar se poate sa stii.......
Post Reply