Rocket, Expander si Raptor

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Logic ar fi ca produsele despre care se informeaza cei mai multi sa fie si cele mai vandute.Eu asa cred.
Last edited by AC Sniper on Thu Apr 20, 2006 6:11 pm, edited 1 time in total.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Iata ce cei de la Gamo ne-au facut o surpriza placuta: ne-au trimis mai devreme decat ne-am mai asteptat Rocket si Expander in cal. 5,5. Deci in cel mult 1 saptamana, le veti gasi in toata reteaua noastra.

Marius
mikutzu

rocket expander si raptor

Post by mikutzu »

Au aparut in reteaua de magazine?
La bucuresti pot gasi deja?
Prostia este cultivarea deliberată a ignoranţei.
Eugen

Post by Eugen »

Sunt deja in magazine!
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Munitie excelenta atat Expander cat si Rocket.Rocket sunt extrem de penetrante,dupa Skenco dar mult mai precise decat Skenco iar Expander sunt poate putin mai precise decat Rocket in arma mea si bune la pest-control.Recomand Expander pana in 30-35metri iar Rocket merge si pana in 50metri.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Sharp

Post by Sharp »

Intr-adevar, Expander este foarte precisa. Si eu sunt foarte multumit de ele!
Hunter 440 5,5
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Multumesc pt. aprecieri!
Ma bucur ca va satisfac noile tipuri de munitie.

Marius
Mad Max

Post by Mad Max »

neata la toata lumea!
sint disponibile in reteaua Arrow Gamo Rocket 4.5mm?
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Marius, poti posta aici preturile la Rocket si Expander in ambele calibre, si la Raptor? Ele nu apar pe site iar magazin Arrow in Craiova nu exista (de ce oare nu stiu) si colaboratorii dvs nu se prea omoara sa actualizeze si ei oferta de produse... Multumesc
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
viper

ViperMax

Post by viper »

sal!
am tot cautat pe site-ul oficial gamo , si n-am gasit detalii tehnice despre ViperMax.Poate n-am stiut eu sa caut, si de asta va intreb daca stiti ceva date tehnice.
Pt arw : cand o sa vina arma la vanzare si la ce pret ?
sal!
arrow
Site Admin

Re: ViperMax

Post by arrow »

viper wrote:ViperMax
Pt arw : cand o sa vina arma la vanzare si la ce pret ?
sal!
O asteptam la jumatatea lunii iulie. Deocamdata n-am stabilit pretul.

Marius
viper

vipermax vs cfx ???

Post by viper »

sal !
Marius, chiar nu ma pot hotari, vreau o arma buna , de fapt cea mai buna care se poate cumpara de la ARW, ce-mi recomanzi ???
ViperMax, CFX , Hunter 440, Shadow 1000 ??? acestea sunt modelele din care treb sa aleg una. Am intzeles ca Vipermax vine la jumatatea lunii iulie , e ok pt ca exact atunci vreau sa iau arma. Deci, care sa fie ??? mersi!
bogdy_shin

Post by bogdy_shin »

salut tuturor
am avut ocazia sa trag cu rocket si sunt foarte multumit.din pacate nu am mai avut onoara.la magazinul propriu din alba iulia arw nu a mai facut aprovizionarea cu rocket(si tare mult as incerca si cu expander)
nu acuz pe nimeni :D asta este o sa mai incerc.dar daca cineva poate face ceva o sa ma bucur :D:D:D:D:D
viper

viper

Post by viper »

si eu am testat rocket si diferentza e foarte mare, chiar si fatza de expander. Rocket este de departe cea mai reusita munitzie pentru AC.
Motivul pentru care n-ai mai gasit in orasul tau este acelasi ca si in cazul meu : s-a epuizat stocul din depozitul de la Bucuresti.
Ca pret sunt ceva mai scumpe , de fapt cam de 5 ori mai scumpe decat restul....:D dar merita!
Post Reply