sfat pt incepator

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Anonymous wrote:". Notificarea se depune in scris si trebuie sa fie insotita de actul de identitate. "

Asta inseamna ca las la politie buletinul???
La politie completezi cererea de notificare insotita de o copie xerox dupa buletin.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cs

Post by cs »

merci mult pt lamuriri.
Si totusi ar mai fi ceva: la ridicarea notificarii trebuie sa semnez ceva sau credeti ca sa putea sa trimit pe cineva sa o ridice ca m-am hotarat sa ma duc la politie joi dimineata, si pot sa stau acasa decat maxim pana marti seara
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu stiu daca poti sa trimiti pe cineva in locul tau dar eu tot joi am completat cererea de notificare si marti dimineata m-au chemat sa iau notificarea.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cs

Post by cs »

Am fost azi la politie si m-au trimis la magazin sa iau formularul si cand m-am intors iar la politie mi-au spus sa vin marti dupa ea, desi initial imi spusesera ca e gata luni.
Eu trebuie sa plec din bacau marti noaptea si va intreb ca daca e sa imi iau arma tot marti si ma duc imediat la politie ma rezolva tot in ziua aia?? avand in vedere ca asta ar fi prima mea arma si nu am acel certificat de detinator
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Din cate stiu trebuie sa fii acolo la prima ora(8 dimineata),iei notificarea te duci pe Mihai Viteazu nr.4(si eu tot de acolo mi-am luat Maxima in 5,5),iti iei arma si te intorci cu ea la Politie sa ti-o inregistreze insa nu stiu in Bacau pana cand au program la biroul Arme si Munitii.Oricum cam trebuie sa te grabesti daca vei sa rezolvi totul in aceeasi zi.Te cheama ei dupa 2 zile sa-ti ridici certificatul de detinator.La mine in Piatra Neamt seful de la biroul Arme si Munitii avea program la birou pana in 10 dimineata dupa care pleca pe teren si nu-l mai gaseai in ziua aia.La magazin dureaza cam 20-30 de minute pana cand se fac toate hartiile pentru arma.
ADRIAN

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Si ca sa nu uit,felicitari pentru prima ta arma cu aer comprimat,Shadow 1000 este o alegere foarte buna,are full-power cat iti da voie legea la noi insa sa fii atent pe unde tragi cu ea pentru ca are ceva putere.
ADRIAN

cs

Post by cs »

la mine problema ca e ca eu peste alea 2 zile am sa fiu la bucuresti ca incepe sesiunea :cry: si am un test tocmai miercuri. si nu mai stiu cand vin iar acasa, oricum merg de la 7 si ceva ca sa intreb daca pot trimite pe cineva dupa certificatul de detinator
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Stai linistit,nici nu este nevoie sa te duci dupa certificatul de detinator dupa 2 zile si nici sa trimiti pe cineva.Certificatul ramane acolo si il poti ridica oricand si-asa nu vei folosi arma prea curand.Important este sa te duci si s-o inregistrezi in termen de 5 zile de la data cumpararii.Acolo esti obligat sa te prezinti personal.Oricum notificarea este valabila 30 de zile si ai putea sa-ti cumperi arma si dupa sesiune.
ADRIAN

Guest

Post by Guest »

Ca sa pot cumpara pelete trebuie sa am certificat de detinator de arma, nu-i asa?
Razvan_M

Post by Razvan_M »

Asa este, pt, diabolouri (pellets) si bile (BB) trebuie certificat. Se pare ca pentru CO2 nu prea se cere...
Walther CP88, cu gandul la o minune care nu exista: Gamo CFX Royal cu repetitie...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

N-am crezut ca va veni vreodata si ziua asta in care sa prezinti actul ca sa-ti cumperi pelete dar iata ca a venit.De parca ar fi munitie de razboi,nene.Ce mai urmeaza oare din partea d-lor parlamentari?Poate pe viitor vor sa reduca si viteza proiectilului la 20m/s la gura cracanei de la prastie.Nu zic ba,legea trebuie respectata dar atunci cand cei care fac legea,o fac la fel de proasta cum sunt si ei in persoana am tot dreptul sa nu fiu de acord si sa comentez.
ADRIAN

ave25

Post by ave25 »

pt. achizitionarea peleturilor legea este interpretata diferit in tara.

La Oradea se vand peleturi fara sa intrebe nimeni de acte, ceea ce este
normal. La Bucuresti se vand doar celor cu certificat de detinator, max.
500 peleturi la o achizitie. Nu este limitat numarul de achizitii lunare :D
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

AC Sniper wrote:N-am crezut ca va veni vreodata si ziua asta in care sa prezinti actul ca sa-ti cumperi pelete dar iata ca a venit.
MARE TAMPENIE!!!!
focu' si cartusu'
Guest

?

Post by Guest »

Am si eu o nelamurire
Un cfx e mai precis ca un shadow 1000?(ca pe un site cu review-uri are medie mai mare la accuracy)
Si in ceva, la cate focuri te poti astepta la un break-barrel sa piarda din precizie?
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Da se pare ca CFX este foarte precis,cel putin asa il recomanda toti pe oriunde am citit dar sta cam prost la capitolul sisteme de ochire deschise(inaltatorul mai ales care se deregleaza foarte usor de la reculul armei).Un break-barrel te tine cel putin 10.000 de focuri pana cand se aiba probleme cu teava cu conditia sa aiba parte de o minima intretinere.
ADRIAN

Post Reply