Cel mai bine e sa faci ka mine: te duci la o firma kare lamineaza dokumente, le spui sa ti-l miksoreze kolor la dimensiunea unei carti de identitate si sa-l lamineze apoi. In felul asta ramine vesnik kurat, usor de transportat in portofel, arata frumos si e rekunoskut de orice autoritate! Simplu nu?gligorescu wrote:politaiul iti spune sa faci o copie sa insoteasca arma cind mergi sa tragi sau o transporti la armurier ,politia nu iti cere sa legalizezi copia ,de altfel daca il ai la tine mereu se jerpeleste si cind te vede cu el asa urit atunci cind mergi cu el sa inscri o noua arma cred ca iti da cu C.D.-ul jerpelit in cap
admin ARROW
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Salut. Vad ka esti posesor de Slavia 630. Ce parere ai de ea? Vreau sa akizitionez si eu una.argusz wrote:problema e ca nu stiu de ce trebuie sa cumparam alice cu CD-ul. pe mine mai ca nu m-a facut prost un politai de la AEST Timisoara cand am intrebat daca imi trebuie autorizatie speciala sa pot importa si comercializa alice pt armele cu aer comprimat. cu legea in mana mi-a demonstrat ca alicele pt armele cu aer comprimat nu sunt munitie conform definitiei legii si in consecinta nu intra sub incidenta legii 295.....
Parere foarte buna. E o adevarata arma pt distractie. Precisa, usoara, sa tragi toata ziua cu ea.by_ramm wrote:Salut. Vad ka esti posesor de Slavia 630. Ce parere ai de ea? Vreau sa akizitionez si eu una.argusz wrote:problema e ca nu stiu de ce trebuie sa cumparam alice cu CD-ul. pe mine mai ca nu m-a facut prost un politai de la AEST Timisoara cand am intrebat daca imi trebuie autorizatie speciala sa pot importa si comercializa alice pt armele cu aer comprimat. cu legea in mana mi-a demonstrat ca alicele pt armele cu aer comprimat nu sunt munitie conform definitiei legii si in consecinta nu intra sub incidenta legii 295.....
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/
CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51