astept un sfat din partea cunoscatorilor

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

radu.b wrote:...fiabilitatea si pretul le-au mentinut pe piata atat la noi cat si in alta parte, altfel ar fi disparut demult.
Cu respect.
Radu
- tot fara sa intru in polemica si de aceea aici termin discutia aici :) : eu vorbeam de piata noastra - unde calitatea armelor si alicelor gamo nu este identica cu cele oferite pe piata externa. aici intr-adevar ar fi disparut demult de pe piata daca era o concurenta (varietate de arme) adevarata sau macar schitata. - nu discut acum de ce nu este :oops:
radu.b

Post by radu.b »

tipirigpipirig wrote:
radu.b wrote:...fiabilitatea si pretul le-au mentinut pe piata atat la noi cat si in alta parte, altfel ar fi disparut demult.
Cu respect.
Radu
- tot fara sa intru in polemica si de aceea aici termin discutia aici :) : eu vorbeam de piata noastra - unde calitatea armelor si alicelor gamo nu este identica cu cele oferite pe piata externa. aici intr-adevar ar fi disparut demult de pe piata daca era o concurenta (varietate de arme) adevarata sau macar schitata. - nu discut acum de ce nu este :oops:
Buna ziua.
Nu neaparat pentru a continua , dar avand in vedere obiectiile ridicate (nu doar de dumneavoastra) in ceea ce priveste calitatea produselor Gamo, as dori sa va prezint o copie dupa corespondenta d-lui Serban Matei, Director General al firmei Arrow si staff-ul firmei Gamo,ca argument la faptul ca ne preocupa orice problema, inclusiv faptul ca suntem tratati drept consumatori de mana a doua (cum s-a inaintat ideea)

De: Arrow International [mailto:.........]
Enviado el: viernes, 11 de mayo de 2007 13:24
Para: Sven van den Heuvel
Asunto:
Dear Sven,

I want to draw your attention about some quality problems pointed by our customers on our Forum page on internet.
1. more and more the pellets are deformed.
2. the round pellets are a little bit oval.
3. the wire diameter from rifle springs is smaller than in the past.
4. the axis of the gun and the axis of the stock are not in the same plane. I know that this is normal for hunting guns. It is normal also for yours or is a defect?

I am looking forward to receiving your comments.

Best regards,
Serban
Enviado el: viernes, 11 de mayo de 2007 14:41
Para: Arrow International
CC: Maria Colell
Asunto: RE:

Dear Serban,

I am sorry to hear this. I have forwarded your email to our Qualtity Manager. He will analyse the situation and we get back to you.

Best regards,

Sven
----- Original Message -----
From: Josep Centelles
To: Arrow International
Cc: Maria Colell ; Sven van den Heuvel
Sent: Tuesday, May 15, 2007 2:27 PM
Subject: RE:

Dear Mr. Serban,

I am Josep Centelles (Quality Manager):

First of all , thanks for the information because we use this information to improve our products.

In order to analize these concerns in the proper way we need to have from you some extra information:

1. What are the models of pellets that you find deformed? Could you send to us some photos please?
2. The round lead pellets are not completely spheric , this is because the lead can be deformed easily and it is not possible to produce a perfect spheric shape. This is not a question of the GAMO round pellet, all the manufacturers has the same situation with lead. The BB pellet is the most spherical one (but is made in steel). If you could send to us photos of these pellets we can analize this concern.
3. We have not changed the diameter of the wire in the springs. We adjusted time ago (2 years ago) the tolerances in the diameter of the spring (not wire) in order to improve the functionality of the internal mechanism avoiding vibrations. Nowadays we have one of the best springs in the market (No complains).
4. You are right , this is not a defect , we have this design in our airguns.

Please, if you have any other question or if you are not happy with my answers tell me.

We are here to help you and to cooperate 100% with you,

Many thanks again and best regards,
Josep

Mail-ul este datat cu luna mai, adica la momentul primelor obiectii aparute pe forum.
Sper ca am reusit cat de cat sa schimb parerea dumneavoastra fata de noi si fata de firma producatoare si sa intareasca convingerea fata de preocuparea noastra si a lor fata de calitatea produselor.
Din mail-ul original am sters cateva informatii pe care fireste nu le pot posta.

Cu stima,
Radu
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

- eu am ce am cu produsele gamo trimise in romania :lol:
- fata de firma arrow si oamenii (in afara unora cu limbaj de "lemn") ce o compun numai de bine. singurul lucru ce-l am de obiectat este ca nu va diversificati oferta si cu alte produse de alte firme cu adevarat bune (pellet-uri de la jsb, arme de la air arms, fx... etc); macar sa aduceti pe comanda ferma diferite "lucruri" cum fac cei din bulgaria sau ungaria.
- dupa cum s-a si observat pe piata, dupa scrisoarea din mai, calitatea alicelor s-a schimbat :) ---- deci sesizarea si-a avut rolul ei - pacat insa ca a fost necesara!
radu.b

Post by radu.b »

tipirigpipirig wrote:- eu am ce am cu produsele gamo trimise in romania :lol:
- fata de firma arrow si oamenii (in afara unora cu limbaj de "lemn") ce o compun numai de bine. singurul lucru ce-l am de obiectat este ca nu va diversificati oferta si cu alte produse de alte firme cu adevarat bune (pellet-uri de la jsb, arme de la air arms, fx... etc); macar sa aduceti pe comanda ferma diferite "lucruri" cum fac cei din bulgaria sau ungaria.
- dupa cum s-a si observat pe piata, dupa scrisoarea din mai, calitatea alicelor s-a schimbat :) ---- deci sesizarea si-a avut rolul ei - pacat insa ca a fost necesara!
Buna ziua.
Va inteleg perfect dorinta. Totusi sa stiti ca armele BSA care le-am adus au fost importate exact la cerinta pasionatilor,inclusiv a celor de pe forum (si am tinut cont de sugestia lor) de a avea la dispozitie "ceva mai bun".Din pacate (si va rog sa ma credeti) pana la urma suntem comercianti si rezultatele nu au fost cele asteptate. Am ajuns la concluzia ca piata noastra nu este pregatita inca. Poate intr-un an doi (depinde si de guvernanti :, de legile pe care le regurgiteaza-scuze pentru expresie).De aceea si sustinem ca marca Gamo este cu raport calitate-pret cel mai bun, dar sunt si foarte deschisi in colaborare (s-au mai cerut colaborari cu firme rusesti-deloc cooperanti, din toate punctele :cry: ).
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

- pina la urma poate aveti si voi dreptate :) - lumea ar vrea, dar din pacate este saraca deocamdata iar voi vreti sa vindeti. poate ideea de a aduce la comanda ferma nu este chiar asa de rea - stiti mai bine.
- bsa ca pcp-uri sint nereusite din cauza regulatoarelor care nu le-au iesit, dar spring-urile de la ei sint foarte bune. la ac- nu stiu ce asteptati de la o colaborare cu rusii , dar alicele de la jsb http://web.telecom.cz/schulz/main_e.htm cred ca sint cele mai bune din lume in ceea ce priveste calitatea si precizia ce o poti realiza cu ele!
- explicatiile date au limpezit unele lucruri si au fost necesare si benefice atit pentru mine cit si pentru altii :lol: - multumesc!
Post Reply