PT 90
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Cineva...
Mihai 55
PT 90??? Chiar de mult vrea sa imi iau asa ceva. Sunt interesat de modelu acesta, dar se vede ca nu prea se stie multe despre el. Sper sa nu fie surprize neplacute 
M@tr|X|
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
Re: Mihai 55
Garantie, service...razvangr wrote: Sper sa nu fie surprize neplacute
Totusi, cel mai vandut si cel mai fiabil pistol Gamo e P23.
Marius Cocarla
-
Davido22
dar anics 112?
Am eu Anics 112. Viteza o are in medie de 150-140m/s (in primele focuri se ridica chiar la 170m/s). Cu o butelie tragi cam 40-45 focuri dupa care viteza incepe sa scada simtitor. In incarcator intra 15 alice sferice metalice. Nu se folosesc alice de plumb de nici un fel. Are teava lisa si de 4,5mm iar bilele sunt de 4,4mm deci precizie nu are ca o arma cu teava ghintuita. E realizat din metal avand doar plaselele si incarcatorul din plastic. Nu ai acces la altceva decat la tragaci si piedica.
Nu poti trage foc rapid. Cadenta ar fi cam de un foc la 1/2secunde deoarece risti sa ti se blocheze sau sa scape alice rebele prin el si sa zornaie metalic (totul se rezolva daca scoti incarcatorul - se si deblocheaza si cad si alicele de prin el
). Recomand cu caldura pusca in locul pistolului (de orice fel ar fi el). Pt agrement (capace, cutii de bere, sticle de plastic de coca-cola, etc.) merge dar pt distanta, precizie si chestii mai serioase recomand cu caldura pusca!!!
Nu poti trage foc rapid. Cadenta ar fi cam de un foc la 1/2secunde deoarece risti sa ti se blocheze sau sa scape alice rebele prin el si sa zornaie metalic (totul se rezolva daca scoti incarcatorul - se si deblocheaza si cad si alicele de prin el
Anics 112 mai bun decat Anics Skif nu cred! Macar ca are teava ghintuita, poti folosi munitie diversificata in acelasi incarcator care este mult mai spatios decat la modelul 112 (parca 32 de alice), are viteza medie de 160m/s, sta mai bine in mana si mai este si semiautomat! Deci nu are cum sa fie mai bun modelul 112 decat Skif-ul!
deci asa se prezinta anics A 112...
merci mult eugen!
am fost intr-un mag arrow si am vazut un PT 80 care mi s-a parut super din multe puncte de vedere, dar... am vazut ca incarcatorul este rotativ (din plastic
) este posibil sa se defecteze mai usor? vreau si eu mai multe detalii despre el (cineva... pls) sau poate imi raspunde arrow 
am fost intr-un mag arrow si am vazut un PT 80 care mi s-a parut super din multe puncte de vedere, dar... am vazut ca incarcatorul este rotativ (din plastic
Alicele sunt bile metalice si sunt facute tot de Anics. Au 4,4mm. N-am mai tras de o gramada de timp cu el. Tu ai mai tras cu P23-ul tau?vlad wrote:Cu ce alice? Banuiesc ca nu cu cele de plumb.Eugen wrote:Am eu Anics 112. Viteza o are in medie de 150-140m/s (in primele focuri se ridica chiar la 170m/s).