Distantiere pt maxima

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
florin901

Distantiere pt maxima

Post by florin901 »

Am o nelamurire am fost la magazinul arw sa imi cumpar un arc nou pt maxima (6.35).vanzatorul mi-a recomandat sa cumpar si 2 distantiere , a spus ca ii imbunatateste performantele.din cate am citit pe forum, calibrul 6,35 nu se comporta prea bine la modificari ,ce spuneti, are rost sa montez distantierele , sau ma limitez doar la arc ?
Hunter 440 + 4x28TV Gamo
Maxima 6.35 + 3-9x40 Norconia
radu.b

Re: Distantiere pt maxima

Post by radu.b »

florin901 wrote:Am o nelamurire am fost la magazinul arw sa imi cumpar un arc nou pt maxima (6.35).vanzatorul mi-a recomandat sa cumpar si 2 distantiere , a spus ca ii imbunatateste performantele.din cate am citit pe forum, calibrul 6,35 nu se comporta prea bine la modificari ,ce spuneti, are rost sa montez distantierele , sau ma limitez doar la arc ?
.
Buna ziua.
Aceste distantiere se monteaza oricum la schimbarea arcului.
Arcurile sunt facute pentru gama de arme, adica un arc se potrivese pentru doua sau trei modele de arme, indiferent de calibru si ca sa le aduca in parametrii din cartea tehnica se monteaza aceste distantiere. Recomandarea mea este sa vorbiti cu Adrian, colegul meu de la service si poate sa va ajute atat cu schimbatul arcului cat si cu distantierele, acestea fiind piese de schimb la service.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu.
florin901

Post by florin901 »

multumesc pt ajutor ,dar fiind din Cluj niste sfaturile ma ajuta mai mult decat sa trimit arma la bucuresti avand in vedere distanta.
am desfacut pana la urma pusca si am observat ca erau deja montate din fabrica distantierele respective.cel din metal era blocat si nu l'am putut vedea clar, dar distantierul din plastic era identic cu cel pe care l-am cumparat. Se poate oare sa fie vre'o diferenta intre ele si sa trebuiasca schimbate ?
Hunter 440 + 4x28TV Gamo
radu.b

Post by radu.b »

florin901 wrote:multumesc pt ajutor ,dar fiind din Cluj niste sfaturile ma ajuta mai mult decat sa trimit arma la bucuresti avand in vedere distanta.
am desfacut pana la urma pusca si am observat ca erau deja montate din fabrica distantierele respective.cel din metal era blocat si nu l'am putut vedea clar, dar distantierul din plastic era identic cu cel pe care l-am cumparat. Se poate oare sa fie vre'o diferenta intre ele si sa trebuiasca schimbate ?
Buna ziua.
Distantierul metalic este blocat datorita vaselinei din interiorul cilindrului. Cu cateva socri usoare date cu podul palmei in cilindrul pistonului, o sa cada.
Am discutat cu colegul meu despre modificarile pe care doriti sa le faceti iar raspunsul lui a fost ca mai bine lasati arma asa.
Motive tehnice(nu neaparat legale) sunt mai multe. Primul ar fi ca daca schimbati arcul cu un altul (de alta provenienta), exista riscul ca la incarcari repetate prin frangere sa se crape patul armei (au fost cazuri) deoarece sunt doar trei puncte de prindere . Al doilea ar fi ca daca doriti un distantier suplimentar exista posibilitatea ca gheara care blocheaza pistonul in pozitia armat, sa nu agate marginea pistonului.
Ar fi o solutie ca de la magazin sa luati un arc de 40 spire (codul de produs 15170) si sa-l scurtati la 38 spire si sa castigati un plus (nu foarte mare).
O zi buna si tinem legatura
Cu respect.
Radu
florin901

Post by florin901 »

am intrebat la magazinul Arrow de la cluj , dar singurul model de arc ce il aduc este cel de 34 de spire (nu retin sigur nr lor ,dar 16090 cod produs) pe care il recomanda drept "cel mai bun" . nustiu de unde as putea achizitiona unu de 40spire, avand in vedere ca asta este cam singura modificare pe care as putea-o face sa imbunatateasca performantele.
multumesc!
Hunter 440 + 4x28TV Gamo
radu.b

Post by radu.b »

florin901 wrote:am intrebat la magazinul Arrow de la cluj , dar singurul model de arc ce il aduc este cel de 34 de spire (nu retin sigur nr lor ,dar 16090 cod produs) pe care il recomanda drept "cel mai bun" . nustiu de unde as putea achizitiona unu de 40spire, avand in vedere ca asta este cam singura modificare pe care as putea-o face sa imbunatateasca performantele.
multumesc!
Buna ziua.
Bine ca mi-ati spus. Dar din pacate deabea saptamana viitoare pe joi voi putea trimite, marfa deja a plecat pentru saptamana aceasta. Din pacate mai repede nu am cum sa va ajut.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Post Reply