Probleme cu Gamo PT 80

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
adrianTNT

Probleme cu Gamo PT 80

Post by adrianTNT »

Am un pistol Gamo PT 80 cumparat de la Arrow din Timisoara.
Pistolul nu merge bine de cand l-am cumparat, sar garniturile din loc, sufla aer pe langa si loveste glontul in teava. Asta se intampla pe la fiecare 10-15 gloante trase.
Se intampla si la altii asa ? Sau e defect pistolul?
A fost la reparat de vreo 3-4 ori cred, la fel face de fiecare data cand il iau.
Ma gandesc ca nu sunt bune garniturile ?
Acum garantia este pe sfarsite si nu am folosit deloc pistolul.
Nici nu a fost prelungita garantia deloc desi a fost de multe ori la reparat :(
Sa il arunc mai bine? Macar nu ma mai stresez.
radu.b

Re: Probleme cu Gamo PT 80

Post by radu.b »

adrianTNT wrote:Am un pistol Gamo PT 80 cumparat de la Arrow din Timisoara.
Pistolul nu merge bine de cand l-am cumparat, sar garniturile din loc, sufla aer pe langa si loveste glontul in teava. Asta se intampla pe la fiecare 10-15 gloante trase.
Se intampla si la altii asa ? Sau e defect pistolul?
A fost la reparat de vreo 3-4 ori cred, la fel face de fiecare data cand il iau.
Ma gandesc ca nu sunt bune garniturile ?
Acum garantia este pe sfarsite si nu am folosit deloc pistolul.
Nici nu a fost prelungita garantia deloc desi a fost de multe ori la reparat :(
Sa il arunc mai bine? Macar nu ma mai stresez.
Buna ziua.
De aruncat sa nu-l aruncati ca este pacat. Va rog mai duceti-l o data la magazin si spunetii colegului sa ma sune. Nu-mi dau seama de ce se intampla ce-mi povestiti, dar in orice caz nu este normal. Lasati-ma sa ma lamuresc si rezolvam problema.
Cu respect si tinem legatura.
Radu
adrianTNT

Post by adrianTNT »

radu.b wrote:Buna ziua.
De aruncat sa nu-l aruncati ca este pacat. Va rog mai duceti-l o data la magazin si spunetii colegului sa ma sune. Nu-mi dau seama de ce se intampla ce-mi povestiti, dar in orice caz nu este normal. Lasati-ma sa ma lamuresc si rezolvam problema.
Radu
Buna ziua, am dus azi din nou pistolul la Magazinul din Timisoara, am inteles ca martea viitoare o sa fie trimis la Bucuresti. (Trebuie sa va dau numele meu?)

PT-80 este pistolul, problema este ca loveste glontul in marginea tevi si nu trece prin teava, cateodata mai ramane si pe teava blocat. Si garnitura sare din loc, poate din cauza asta nu merge glontul cum trebuie, am inteles ca ultima oara s-a schimbat si teava.

Daca il primesc inapoi si tot nu o sa mearga atunci cu mai o saptamana pana ajunge iar la Bucuresti cred ca se termina garantia :(

Sper sa se rezolve.
Multumesc.
Last edited by adrianTNT on Thu Nov 15, 2007 9:49 am, edited 1 time in total.
radu.b

Post by radu.b »

adrianTNT wrote:[
Buna ziua.
Incercam sa facem tot posibilul sa fie ok. Cu perioada de garantie stati linistit ca se prelungeste cu aceeasi perioada cu care a stat in service.
In orice caz rezolvam problema ca dumneavoastra sa fiti multumit.
Radu
Post Reply