SHADOW 1000 CAL 4.5 SAU 5.5

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
MIHAI

SHADOW 1000 CAL 4.5 SAU 5.5

Post by MIHAI »

BUNA ZIUA!

DORESC SA IMI CUMPAR PRIMA MEA ARMA CU ARE COMPRIMAT DE LA MAGAZINUL DVS. DIN ORADEA.
NU POT SA MA HOTARESC INTRE CELE DOUA ARME (SHADOW 4,5 SAU 5,5) NU STIU DACA AVETI MUNITIE BILE DE CAL. 5,5.

SI MAI AM O INTREBARE; MUNITIE "BB COPPERHEAD" COMERCIALIZATI? SI LA CE CALIBRE? (VEZI: http://www.pyramydair.com/cgi-bin/show_ ... 177&Type=1 )

VA MULTUMESC!

MIHAI POPA - ORADEA
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Alegerea calibrului unei arme cu AC este o problema intens discutata, chiar si pe acest forum, asa ca nu revin cu argumentatia respectiva.
Eu as alege 5,5.
Marius Cocarla
MIHAI

MUNITIE

Post by MIHAI »

DAR DESPRE MUNITIA "BB COPPERHEAD" IMI PUTETI SPUNE CEVA?

AM SUNAT LA MAGAZINUL DIN ORADEA SI MI-A RASPUNS O DOAMNA F. ARTAGOASA CA NU EXISTA ASA CEVA!
CE SA CRED? REALITATEA SAU DOAMNA CARE STIE TOT! :?

VA MULTUMESC!

PS: NU M-AM SUPARAT PE DOAMNA ACEEA! :D :D
razvangr

Post by razvangr »

Cred ca doamna respectiva a inghitit o alica si i s-o oprit in gat :D
M@tr|X|
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
arrow
Site Admin

Re: MUNITIE

Post by arrow »

MIHAI wrote: AM SUNAT LA MAGAZINUL DIN ORADEA SI MI-A RASPUNS O DOAMNA F. ARTAGOASA CA NU EXISTA ASA CEVA!
:oops: :oops:
Nu pot sa sper decat ca doamna Maria a vrut sa spuna ca in magazinul nostru nu exista munitia respectiva.

Si ca sa va raspund, Arrow nu importa deocamdata alte marci de arme cu AC sau munitie pt. acestea, ci numai Gamo.

Marius Cocarla
vlad

Post by vlad »

La majoritatea armelor AC nu se recomanda decat munitia integrala de plumb. Alte tipuri de munitie pot distruge in timp teava.
Guest

Post by Guest »

Mai este la noi in tara munitie din ceva fier(sau cam asa ceva) care este acoperit cu teflon si nu face
nimic la arma
Problema este ca in armele cu 220 m/s dupa 20 m
nu au precizie pt. ca sunt prea usoare,erau inventate pt. armele cu 160-180 m/s,ca in unele tari se fac pest-control cu ele.
Post Reply