Buna ziua.
Am cumparat acum o luna un pistol cu ac gamo v3. Problema este ca dupa ce bag butelia noua indiferent cat de bine o strang scapa aer. De cand l-am cumparat face asa. Dupa ce trag cateva bile nu se mai aude aerul iesind.
Cum se poate rezolva?
Multumesc
Problema Gamo V3
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Problema Gamo V3
Buna ziua._Shad0w_ wrote:Buna ziua.
Am cumparat acum o luna un pistol cu ac gamo v3. Problema este ca dupa ce bag butelia noua indiferent cat de bine o strang scapa aer. De cand l-am cumparat face asa. Dupa ce trag cateva bile nu se mai aude aerul iesind.
Cum se poate rezolva?
Multumesc
Imi pare rau de problema aparuta.Rugamintea mea este,daca sunteti din Bucuresti sa veniti cu ea pana la sediul firmei si se rezolva pe loc. Daca sunteti din provincie va rog sa mergeti la magazinul de unde l-ati cumparat si rezolvam problema cat mai repede cu putinta. Cred ca este un defect la garnitura de la camera de compresie ceea ce nu implica probleme deosebite.
Va multumesc.
Radu
aceeasi problema o am si eu, tot V3, tot garnitura. insa am constatat ca nu mai am factura si nici certificat de garantie nu am primit la vremea respectiva (si eu si vanzatorul am crezut ca era in cutie-si acum cand l-am cautat nu era). oricum pot dovedi cu cd-ul data inregistrarii armei (13.02.2007)- deci cred ca mai e in garantie. mai am insa o problema si la shadow 1000: s-a rupt surubul de la opritorul (cel din fabrica) lunetei. si eventual daca se poate as dori si o verificare la rg-ul meu. cred ca are probleme la arc. am spus "cred" pt ca inca nu l-am testat, si as vrea sa fie bun pentru testarea din august pe care am inteles ca o pregatesc babanu, macarici si ceilalti pasionati.
intrebare: pt toate aceste probleme am inteles ca tre' sa vin la sediul din constructorilor. trebuie ceva programare? cu cine trebuie sa iau legatura acolo? trebuie sa sun inainte? intre ce ore se poate veni?
multumesc mult, vlad
intrebare: pt toate aceste probleme am inteles ca tre' sa vin la sediul din constructorilor. trebuie ceva programare? cu cine trebuie sa iau legatura acolo? trebuie sa sun inainte? intre ce ore se poate veni?
multumesc mult, vlad
intre timp m-am lamurit! am dat telefon, mi s-a spus cum sa ajung, cum il cheama pe domnul de la service (despre care am mai auzit, si numai lucruri bune) - asa ca mi-am luat tot calabalacul iar cand am ajuns acolo niste baieti au stiut sa-mi spuna ceea ce domnisoara cu care am vb la tel nu a stiut: domnul adrian tone e in concediu!! mi-am luat din nou calabalacul si m-am intors frumusel acasa dupa 2 ore petrecute in chip placut pe drumurile patriei! traiasca buna colaborare interdepartamentala!
acuma sper ca data viitoare cand voi mai suna sa aflu daca e cineva la service sau nu, sau poate nu ar fi rau daca postati pe site -domnule radu- perioada in care departamentele nu functioneaza corespunzator!
acuma sper ca data viitoare cand voi mai suna sa aflu daca e cineva la service sau nu, sau poate nu ar fi rau daca postati pe site -domnule radu- perioada in care departamentele nu functioneaza corespunzator!
Buna ziua.haiosu wrote:intre timp m-am lamurit! am dat telefon, mi s-a spus cum sa ajung, cum il cheama pe domnul de la service (despre care am mai auzit, si numai lucruri bune) - asa ca mi-am luat tot calabalacul iar cand am ajuns acolo niste baieti au stiut sa-mi spuna ceea ce domnisoara cu care am vb la tel nu a stiut: domnul adrian tone e in concediu!! mi-am luat din nou calabalacul si m-am intors frumusel acasa dupa 2 ore petrecute in chip placut pe drumurile patriei! traiasca buna colaborare interdepartamentala!
Imi cer scuze pentru inconvenient.Asa este cand este multa treaba de facut "nu stie dreapta ce face stanga".
Adrian este in concediu in mod normal pana dupa data de 18.08.
Nu cred ca este o problema cu arma cu AC indiferent ca aveti sau nu factura.
Cu stima.
Radu