Reclamatie

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
argusz

Reclamatie

Post by argusz »

Am cumparat zilele trecute, printre alte produse, o cutie de alice TS-18. Am mai avut, am tras cu ele si, pana acum am fost destul de multumit. De aceasta data insa am ramas uimit ce PROST facute sunt. de la 10m, cu un CZ200S, am facut o grupare aproape cat un CD. De curiozitate am masurat cateva cu micrometrul si putine au fost care au trecut de 5,4mm in diametru.

Alta data am cumparat Expander in 5,5 si de fapt am constatat ca sunt neterminate, lipsindu-le acel varf din fatza, si aratau ca niste alice hollowpoint. Acestea le-am luat cu buna stiinta asa (din curiozitate), le-am vazut cum aratau inainte de a le cumpara. De "zburat" zburau bine pana pe la 15-20m dupa care incepeau sa se rostogoleasca in aer. Probabil din cauza ca le lipsea varful, centrul de greutate era deplasat.

Acuma nu va reprosez voua(ARROW) nimic, ca doar n-o sa deschideti si sa verificati fiecare cutie de alice, dar am si eu o intrebare:

Oare nu ajung la noi in Romania toate calitatile B si C de la Gamo????? Mi se pare anormal sa fie o asa lipsa de control al calitatii la Gamo (lipsa material la Expander, dimensiuni gresite la TS-18....) cand ei sunt cei mai mari producatori de alice din Europa. Si nu cred ca aceasi calitate de alice o trimit si la americani, ca auzeam de mult de pe site-urile de specialitate.

Se poate sa le transmiteti din partea mea, si sunt sigur ca si din partea a multi alti "consumatori" de alice Gamo, reclamatia necesara? Daca e nevoie va dau si cutia cu alice TS-18 sa le-o trimiteti spre "cercetare".
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
gligorescu

Post by gligorescu »

eu cred ca ii doare la basca de problemele noastre ca sa nu spun alt fel.Cita vreme merge treaba e ok.Noi suntem prosti ca acceptam jumatati de masura
arrow
Site Admin

Re: Reclamatie

Post by arrow »

argusz wrote:Am cumparat zilele trecute, printre alte produse, o cutie de alice TS-18. Am mai avut, am tras cu ele si, pana acum am fost destul de multumit. De aceasta data insa am ramas uimit ce PROST facute sunt. de la 10m, cu un CZ200S, am facut o grupare aproape cat un CD. De curiozitate am masurat cateva cu micrometrul si putine au fost care au trecut de 5,4mm in diametru.

Alta data am cumparat Expander in 5,5 si de fapt am constatat ca sunt neterminate, lipsindu-le acel varf din fatza, si aratau ca niste alice hollowpoint. Acestea le-am luat cu buna stiinta asa (din curiozitate), le-am vazut cum aratau inainte de a le cumpara. De "zburat" zburau bine pana pe la 15-20m dupa care incepeau sa se rostogoleasca in aer. Probabil din cauza ca le lipsea varful, centrul de greutate era deplasat.

Acuma nu va reprosez voua(ARROW) nimic, ca doar n-o sa deschideti si sa verificati fiecare cutie de alice, dar am si eu o intrebare:

Oare nu ajung la noi in Romania toate calitatile B si C de la Gamo????? Mi se pare anormal sa fie o asa lipsa de control al calitatii la Gamo (lipsa material la Expander, dimensiuni gresite la TS-18....) cand ei sunt cei mai mari producatori de alice din Europa. Si nu cred ca aceasi calitate de alice o trimit si la americani, ca auzeam de mult de pe site-urile de specialitate.

Se poate sa le transmiteti din partea mea, si sunt sigur ca si din partea a multi alti "consumatori" de alice Gamo, reclamatia necesara? Daca e nevoie va dau si cutia cu alice TS-18 sa le-o trimiteti spre "cercetare".
Buna ziua.
Daca aveti probleme cu munitia Gamo trebuie sa mergeti la magazinul de unde ati cumparat-o sa va rezolve problema( este dreptul dumneavoastra). Luand totusi in considerare ca firma Gamo este cel mai mare producator mondial de munitie pentru aer comprimat, comentariile de orice natura cred ca nu-si mai au locul. A existat cu adevarat problema cu munitia Expander de care s-a stiut,dar daca ati observat si pretul ei a fost comparativ cu alicele Match la cutie de carton.
Va multumesc.
Radu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

gligorescu wrote:eu cred ca ii doare la basca de problemele noastre ca sa nu spun alt fel.Cita vreme merge treaba e ok.Noi suntem prosti ca acceptam jumatati de masura
Buna ziua.
Cred ca totusi gresiti. Daca ati fi corect fata de noi ati recunoaste ca nu a fost o problema reala a vreunui client si firma noastra nu a incercat tot posibilul sa o rezolve. De altfel nici nu am fi ajuns la acest nivel.
Va multumesc.
Radu
argusz

Post by argusz »

arrow wrote:A existat cu adevarat problema cu munitia Expander de care s-a stiut,dar daca ati observat si pretul ei a fost comparativ cu alicele Match la cutie de carton.
Va multumesc.
Din pacate pretul la Expander cu lipsuri este la fel cu cel intreg (7.03 RON). Deci defapt se vinde la pretz intreg....
Cat despre reclamatie catre Gamo, sunt cat se poate de serios. Faptul ca sunt cei mai mari producatori de alice pentru AC nu inseamna ca sunt scutiti de reclamatii. Nu sunt singurul care are nemultumiri fata de alicele Gamo, si daca intrati pe forumul ClubAirguns veti putea face o intreaga lista de diferite defecte gasite in cutiile de alice Gamo. Si nu 1-2 alice intr-o cutie, ci cutii intregi cu alice strambe, sau cele rotunde care de fapt nu sunt chiar rotunde, si chiar diferente mari in aceeasi cutie vizavi de diametru. Pot sa spun ca eu am cumparat peste 10.000 mii de alice in ultimul an si erau cutii de alice care erau bune si cutii care nu merita sa incerci sa tragi cu ele.... Refuz sa cred ca problema care o am eu acum cu TS-18 e un caz izolat...
Inca o data spun: nu am nimic de reprosat firmei Arrow, sa nu ma intelegeti gresit, dar pe de alta parte am dreptul sa reclam lipsa de calitate.

JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
gligorescu

Post by gligorescu »

parerea mea este ca nu va intereseaza.Ce mare chestie ca gamo e lider mondial daca face produse proaste si nu avem alternative.Eu mai stiu cum merg lucrurile in comert.Mai ne duceti cu vorba ,mai treceti peste,daca nu va place mergeti in alta parte ,nui asa.Ati stiut ca o munitie e defecta si ati vindut-o la alt pret.Aceasta este seriozitatea dumneavoastra domnilor
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

arrow wrote:... Luand totusi in considerare ca firma Gamo este cel mai mare producator mondial de munitie pentru aer comprimat, comentariile de orice natura cred ca nu-si mai au locul.....
- nu vreau sa interpretati ca fiind sarcastica interventia mea, dar mi-am dat seama ca sint cel mai mare producator dupa numarul tot mai urias de rebuturi care ajung prin magazinele dumneavoastra in armele noastre - si intr-adevar: " comentariile de orice natura cred ca nu-si mai au locul" pentru ca evidenta nu poate fii negata ----- va pot pune si eu la dispozitie o cutie de promagnum de acum 2 ani si una din acest an pentru comparatie - cele din anul asta parca sint lilieci si nu alice.
- si armele de la gamo devin tot mai prost executate - arma mea era "instalata" in pat cu o diferenta de 4mm spre stinga si mai stiu cel putin un exemplu de acest fel.
- arcurile pentru armele gamo sint si ele mai subtiri decit ceea ce am avut la inceput in arma (acum 2 ani), unele sint ori mai moi sau foarte casante....
- faptul ca pentru alte natii calitatea produselor de la gamo este buna nu ma incalzeste pe mine ca roman cu nimic :(
--- fata de argusz, eu sint suparat si pe firma arrow pentru ca permite asa ceva cit si pe faptul ca daca am nevoie de o garnitura pentru arma mi se spune sa trimit pusca la bucuresti sa mi se puna acolo garnitura respectiva in loc sa o puna in vinzare in magazinele sale; sau cum vindeti bsa in 6.35 si nu vindeti alice bsa mai ales ca stiti (sau nu) ca acele arme nu merg cu alt tip de alica (asta este seriozitate?)?
- singurul "loc" unde aveti nota 10 este sectorul de service
arrow wrote:.... De altfel nici nu am fi ajuns la acest nivel....
:lol: :lol: nu va suparati pe mine, dar ati ajuns la "acest nivel" pentru ca ati jucat singuri... ---- incet, incet insa vad ca incep sa apara si altii
sorin mok

Post by sorin mok »

[quote="tipirigpipirig-- incet, incet insa vad ca incep sa apara si altii[/quote]

Din pacate, aparitia accizei de 100% a picat "la fix". Prea incepuse lumea sa aduca arme ieftine din Bulgaria!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

argusz wrote:
arrow wrote:A existat cu adevarat problema cu munitia Expander de care s-a stiut,dar daca ati observat si pretul ei a fost comparativ cu alicele Match la cutie de carton.
Va multumesc.
Din pacate pretul la Expander cu lipsuri este la fel cu cel intreg (7.03 RON). Deci defapt se vinde la pretz intreg....
Cat despre reclamatie catre Gamo, sunt cat se poate de serios. Faptul ca sunt cei mai mari producatori de alice pentru AC nu inseamna ca sunt scutiti de reclamatii. Nu sunt singurul care are nemultumiri fata de alicele Gamo, si daca intrati pe forumul ClubAirguns veti putea face o intreaga lista de diferite defecte gasite in cutiile de alice Gamo. Si nu 1-2 alice intr-o cutie, ci cutii intregi cu alice strambe, sau cele rotunde care de fapt nu sunt chiar rotunde, si chiar diferente mari in aceeasi cutie vizavi de diametru. Pot sa spun ca eu am cumparat peste 10.000 mii de alice in ultimul an si erau cutii de alice care erau bune si cutii care nu merita sa incerci sa tragi cu ele.... Refuz sa cred ca problema care o am eu acum cu TS-18 e un caz izolat...
Inca o data spun: nu am nimic de reprosat firmei Arrow, sa nu ma intelegeti gresit, dar pe de alta parte am dreptul sa reclam lipsa de calitate.
Buna ziua.
Va rog sa ma credeti ca sunteti prima persoana care v-ati exprimat nemultumirea atat de vehement si nu va acuz. Va rog sa mergeti la magazinul nostru din Timisoara si returnati aceste alice. Pretul cu are m-am laudat se poate sa fi fost o scapare la livrare.
Ce pot sa va promit este ca de cate ori veti dori sa achizitionati munitie AC din magazinul nostru colegii nostri o sa va lase sa verificati munitia din cutii, astfel incat dumneavoastra sa fiti cat mai multumit.
Va multumesc. Radu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

gligorescu wrote:parerea mea este ca nu va intereseaza.Ce mare chestie ca gamo e lider mondial daca face produse proaste si nu avem alternative.Eu mai stiu cum merg lucrurile in comert.Mai ne duceti cu vorba ,mai treceti peste,daca nu va place mergeti in alta parte ,nui asa.Ati stiut ca o munitie e defecta si ati vindut-o la alt pret.Aceasta este seriozitatea dumneavoastra domnilor
Buna ziua.
Imi pare rau ca aveti o parere atat de proasta despre noi si firma noastra.
Raman totusi la afirmatia ca nu a existat client sa se fi adresat catre Arrow cu o problema si sa nu se fi facut tot ce este posibil sa se rezolve.
Va multumesc.Radu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

tipirigpipirig wrote:
arrow wrote:... Luand totusi in considerare ca firma Gamo este cel mai mare producator mondial de munitie pentru aer comprimat, comentariile de orice natura cred ca nu-si mai au locul.....
- nu vreau sa interpretati ca fiind sarcastica interventia mea, dar mi-am dat seama ca sint cel mai mare producator dupa numarul tot mai urias de rebuturi care ajung prin magazinele dumneavoastra in armele noastre - si intr-adevar: " comentariile de orice natura cred ca nu-si mai au locul" pentru ca evidenta nu poate fii negata ----- va pot pune si eu la dispozitie o cutie de promagnum de acum 2 ani si una din acest an pentru comparatie - cele din anul asta parca sint lilieci si nu alice.
- si armele de la gamo devin tot mai prost executate - arma mea era "instalata" in pat cu o diferenta de 4mm spre stinga si mai stiu cel putin un exemplu de acest fel.
- arcurile pentru armele gamo sint si ele mai subtiri decit ceea ce am avut la inceput in arma (acum 2 ani), unele sint ori mai moi sau foarte casante....
- faptul ca pentru alte natii calitatea produselor de la gamo este buna nu ma incalzeste pe mine ca roman cu nimic :(
--- fata de argusz, eu sint suparat si pe firma arrow pentru ca permite asa ceva cit si pe faptul ca daca am nevoie de o garnitura pentru arma mi se spune sa trimit pusca la bucuresti sa mi se puna acolo garnitura respectiva in loc sa o puna in vinzare in magazinele sale; sau cum vindeti bsa in 6.35 si nu vindeti alice bsa mai ales ca stiti (sau nu) ca acele arme nu merg cu alt tip de alica (asta este seriozitate?)?
- singurul "loc" unde aveti nota 10 este sectorul de service
arrow wrote:.... De altfel nici nu am fi ajuns la acest nivel....
:lol: :lol: nu va suparati pe mine, dar ati ajuns la "acest nivel" pentru ca ati jucat singuri... ---- incet, incet insa vad ca incep sa apara si altii
Buna ziua.
Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra dar raman la aceeasi afirmatie si anume ca nu exista client care s-a adresat catre Arrow cu o problema si noi nu am fi facut tot posibilul sa o rezolvam.
Va multumesc.Radu
gligorescu

Post by gligorescu »

Domnu Radu nu am nimic cu dumneavoastra dar uneori aveti o nota de sarcasm in raspunsuri,poate armele cu aer comprimat nu sunt un virf de interes pentru aceasta firma,nu aduc bani suficienti.Ce am rezolvat daca ma trimiteti la magazin sa schimb produsul prost cu unul la fel de prost,mai sunt si alte firme care fac peleturi nu doar gamo,nu stiati?Bucuros dau 20$ pe o cutie care e de la o firma serioasa,o firma pe care care toata lumea o cunoaste dar firma dumneavoastra care va scoate la inaintare sa ne dati raspunsuri tip sablon nu o stie.Nu am nimic cu dumneavoastra ci cu cei din spate care rid sau nu le pasa.Oricum nu ati rezolvat problemele,ce o sa fac ,o sa scoata vinzatorul 10 cutii si eu o sa incep sa aleg din fiecare?
Last edited by gligorescu on Fri May 11, 2007 8:39 pm, edited 2 times in total.
argusz

Post by argusz »

arrow wrote:Buna ziua.
Va rog sa ma credeti ca sunteti prima persoana care v-ati exprimat nemultumirea atat de vehement si nu va acuz. Va rog sa mergeti la magazinul nostru din Timisoara si returnati aceste alice. Pretul cu are m-am laudat se poate sa fi fost o scapare la livrare.
Ce pot sa va promit este ca de cate ori veti dori sa achizitionati munitie AC din magazinul nostru colegii nostri o sa va lase sa verificati munitia din cutii, astfel incat dumneavoastra sa fiti cat mai multumit.
Va multumesc. Radu
Nu am vrut sa ''sun'' vehement... :D Si nici nu trebuie sa verific munitia. Nu e necesar. Trebuia sa spun si eu ce aveam de spus. Totusi, e pacat ca o firma cu acoperirea dumneavoastra ramana ''agatata'' de un singur producator, cel putin la munitie pentru AC. Oricum multumesc de raspunsuri.

JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
temp

Post by temp »

La magazinul din cluj azi sau ieri au primit marfa si munitia ProMagnum 5.5 arata excelent :) ... nu mai au aripioare si si fusta e ok, par destul de uniforme si greu gasesc greseli la ele. Acuma ramane sa le testez :) ... si sper ca deacum incolo tot lafel v-a fi calitatea!
Am cerut si arc pentru pusca si mi s-o dat 4 bucati ca sa aleg dintre ele. 3 erau lafel, iar una era cu sarma mai groasa... am si pus mana pe el :lol: Pacat ca nu aveam aparat foto la mine ca se vedea clar diferenta. Ramane de testa ... nu inseamna ca e mai bun decat restu...
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
arrow
Site Admin

Post by arrow »

temp wrote:La magazinul din cluj azi sau ieri au primit marfa si munitia ProMagnum 5.5 arata excelent :) ... nu mai au aripioare si si fusta e ok, par destul de uniforme si greu gasesc greseli la ele. Acuma ramane sa le testez :) ... si sper ca deacum incolo tot lafel v-a fi calitatea!
Am cerut si arc pentru pusca si mi s-o dat 4 bucati ca sa aleg dintre ele. 3 erau lafel, iar una era cu sarma mai groasa... am si pus mana pe el :lol: Pacat ca nu aveam aparat foto la mine ca se vedea clar diferenta. Ramane de testa ... nu inseamna ca e mai bun decat restu...
Buna ziua.
Se poate ca arcul care le-a aratat colegul nostru sa fie totusi de la alta arma. Ce pot sa fac pentru dumneavoastra este sa va trimit saptamana aceasta un arc de CFX.
Va multumesc. Radu
Post Reply