G.07160 ARC ARMA CADET2001,MODEL 400,SHADOW640 6,76
G.15110 ARC ARMA DELTA,TROOPER,SPECTRA 5,89
G.15170 ARC ARMA MODEL 610 15,07
G.16090 ARC ARMA HUNTER,CF,SHADOW1000,MAXIMA 13,63
Produsele BSA incep cu codul G.BSA... iar cele de Gamo incep cu codu C.6..., dar arcurile au coduri diferite.
Arcurile sunt arcuri originale GAMO? sau sunt importate de altundeva
Duminica trecuta am testat viteza la doua CFX-uri(cronograf COMBRO CB625):
- CFX cu arc original cu care s-a tras deja peste 6000 de gloante scotea viteza de 192m/s cu promagnum
- CFX la care s-a schimbat arcul si garnitura de piston, cumparate de la magazinul arrow din cluj. S-a tras vreo 50-100 de gloante inainte de a testa viteza. Viteza masurata a fost 182m/s cu promagnum, pecand trebuia sa aibe in jur de 205-210 m/s cu aceasta munitie.
Arcuri pentru GAMO
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Arcuri pentru GAMO
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
Re: Arcuri pentru GAMO
Toate piesele de schimb pt. Gamo sunt importate de la Gamo din Spania.temp wrote:Produsele BSA incep cu codul G.BSA... iar cele de Gamo incep cu codu C.6..., dar arcurile au coduri diferite.
Arcurile sunt arcuri originale GAMO? sau sunt importate de altundeva
Trebuie sa ma crezi pe cuvant.
Marius
Am rezolvat cam la jumate problema... aveam garnitura de la chiulasa(piesa care se roteste pentru a incarca glontu in teava) avea garnitura exterioara rupta. Mai multe detalii pe http://www.clubairguns.ro/forum/viewtop ... 9184#19184
Sper ca a fost caz unic ca s-o rupt garnitura aia si ca numa eu am avut problema asta... Am testat viteza la arma dupa ce am schimbat garnitura asta(arc aproape nou, sub 1000 focuri) :
- 198m/s cu promagnum(ar trebui sa am 210m/s)
- 175-185m/s cu magnum
Tot lipsesc 10-15m/s .... poate am nimerit un arc prost ... vedem dupa ce cumpar alt arc(deja am 2 care sunt decalite si scot viteze mici ). Arma unui coleg(gamo Maxima) dupa ce a schimbat arcul avea viteza normala 210m/s cu promagnum.
Sper ca a fost caz unic ca s-o rupt garnitura aia si ca numa eu am avut problema asta... Am testat viteza la arma dupa ce am schimbat garnitura asta(arc aproape nou, sub 1000 focuri) :
- 198m/s cu promagnum(ar trebui sa am 210m/s)
- 175-185m/s cu magnum
Tot lipsesc 10-15m/s .... poate am nimerit un arc prost ... vedem dupa ce cumpar alt arc(deja am 2 care sunt decalite si scot viteze mici ). Arma unui coleg(gamo Maxima) dupa ce a schimbat arcul avea viteza normala 210m/s cu promagnum.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
Se pare ca noile arcuri de la Gamo sunt foarte sensibile la schimbarea munitiei.Am tras vreo 3 cutii de Magnum cu Maxima mea si mergea foarte bine.Cand am schimbat pe JSB Exact Jumbo Express care sunt mai usoare decat Magnum de la Gamo,adica 14 graines fata de cei 16 graines ai Magnum-ului,s-a rupt arcul dupa nici 200 de focuri.Deci in total mai putin de 1000 de focuri trase cu Maxima mea pana cand s-a rupt al doilea arc schimbat la Arrow in service.Nici primul nu m-a tinut mai mult de 1200 de focuri.Incep sa duc dorul Hunter-ului care l-am vandut in care un arc tot de la Gamo si montat in service la Arrow tinea si 3500 de focuri
.
Tot respectul pentru firma Arrow de la care am cumparat primele mele arme cu aer comprimat dar se pare ca arcurile de la armele Gamo importate de la Gamo-Spania sunt din ce in ce de mai proasta calitate.Si nu sunt singurul care se plange de aceasta problema
.
Tot respectul pentru firma Arrow de la care am cumparat primele mele arme cu aer comprimat dar se pare ca arcurile de la armele Gamo importate de la Gamo-Spania sunt din ce in ce de mai proasta calitate.Si nu sunt singurul care se plange de aceasta problema
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"