shadow 1000 ..detinatori..opinii

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrianpacurici

shadow 1000 ..detinatori..opinii

Post by Adrianpacurici »

pentru cei care au , sau au testat aceasta arma..ce imi puteti spune?..
cum se comporta?..distanta maxima la pest control..la tinta fixa...zgomot si recul...sau ce nu va place la ea?....
va rog sa ma ajutati ca sunt pe cale sa-mi achizitionez una..si nu as vrea sa regret...
multumesc
Mad Max

Post by Mad Max »

shadow 1000 e buna. e o arma de "middle end" sa zic asa.
cit despre pest control, nu prea e voie, stii nu? :)
Adrianpacurici

Post by Adrianpacurici »

:D stiu ca nu e voie la pest control..dar ma intrebam si eu asa..poate ajung prin Franta..
dar ca idee..chiar nu ma poate lamuri nimeni..va rog..deja astept hartia de la politie..poate vineri imi iau..
sorin mok

Re: shadow 1000 ..detinatori..opinii

Post by sorin mok »

Adrianpacurici wrote:pentru cei care au , sau au testat aceasta arma..ce imi puteti spune?..
cum se comporta?..distanta maxima la pest control..la tinta fixa...zgomot si recul...sau ce nu va place la ea?....
va rog sa ma ajutati ca sunt pe cale sa-mi achizitionez una..si nu as vrea sa regret...
multumesc
Ce nu-mi place la ea? Cum arata. Arata banal si ieftin. Iar ea nu este deloc ieftina.200$ WTF!

Cum s-ar zice, raportul pret-calitate-asteptari.
Adrianpacurici

Post by Adrianpacurici »

de aspect..nu prea am ce sa spun cam ai dreptate..dar sincer mai mult ma intereseaza performantele decat aspectul...deci astept si alte opinii
Mihai

Post by Mihai »

Vezi ultimul meu post:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t=1008

Cat despre pest-control... cam de la 200m am auzit injuraturile unui prieten (nu l-am nimerit intentionat :)) )
Iar in privinta trasului la tinta fixa.... depinde cum e reglata luneta, dar la 50 m trece printr-un tub de spray.
Despre zgomot... ce sa zic... face cam ca si un tun de marina. Asta comparativ cu o prastie de 4,5 mm, iar reculul nu e semnificativ.
Alte intrebari?
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
Post Reply