pentru cei care au , sau au testat aceasta arma..ce imi puteti spune?..
cum se comporta?..distanta maxima la pest control..la tinta fixa...zgomot si recul...sau ce nu va place la ea?....
va rog sa ma ajutati ca sunt pe cale sa-mi achizitionez una..si nu as vrea sa regret...
multumesc
shadow 1000 ..detinatori..opinii
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Adrianpacurici
-
Adrianpacurici
Re: shadow 1000 ..detinatori..opinii
Ce nu-mi place la ea? Cum arata. Arata banal si ieftin. Iar ea nu este deloc ieftina.200$ WTF!Adrianpacurici wrote:pentru cei care au , sau au testat aceasta arma..ce imi puteti spune?..
cum se comporta?..distanta maxima la pest control..la tinta fixa...zgomot si recul...sau ce nu va place la ea?....
va rog sa ma ajutati ca sunt pe cale sa-mi achizitionez una..si nu as vrea sa regret...
multumesc
Cum s-ar zice, raportul pret-calitate-asteptari.
-
Adrianpacurici
Vezi ultimul meu post:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t=1008
Cat despre pest-control... cam de la 200m am auzit injuraturile unui prieten (nu l-am nimerit intentionat
) )
Iar in privinta trasului la tinta fixa.... depinde cum e reglata luneta, dar la 50 m trece printr-un tub de spray.
Despre zgomot... ce sa zic... face cam ca si un tun de marina. Asta comparativ cu o prastie de 4,5 mm, iar reculul nu e semnificativ.
Alte intrebari?
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t=1008
Cat despre pest-control... cam de la 200m am auzit injuraturile unui prieten (nu l-am nimerit intentionat
Iar in privinta trasului la tinta fixa.... depinde cum e reglata luneta, dar la 50 m trece printr-un tub de spray.
Despre zgomot... ce sa zic... face cam ca si un tun de marina. Asta comparativ cu o prastie de 4,5 mm, iar reculul nu e semnificativ.
Alte intrebari?
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5