Probleme cu MAXIMA cal.5,5

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
AC Sniper

Probleme cu MAXIMA cal.5,5

Post by AC Sniper »

Am tras cu Maxima mea exact 1200 de focuri dupa care arcul a cedat.Se cunoaste dupa faptul ca teava odata desfacuta din gheara ei de prindere este lasata mult mai in jos decat trebuie sa fie.Chiar si inainte de a se rupe arcul se auzea in arma un usor zgomot de piesa care are joc cand miscam arma pe o parte sau alta.Daca arma este in garantie,deoarece am cumparat-o in ianuarie anul acesta,imi poti spune Marius daca trebuie sa platesc pentru arc sau orice alta piesa defecta din arma.Mai adaug ca m-am comportat foarte frumos cu arma si niciodata n-am tras cu ea fara pelet pe teava sau cu ulei in fusta peletului.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Te rog, trimite arma la service.
Nu te costa nimic.
Marius
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper acum e momentul sa faci mici retusuri la arma.Daca tot e in garantie cu o suma mica poti sa faci tuningul de care am mai vorbit. Totusi cred ca ai avut un pic ghinion, dar tot raul inspre bine.
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Arma am trimis-o deja in service de 2 saptamani si astazi am aflat ca d-ul Adrian de la service-ul Arrow a intrat in concediu si ca s-ar putea sa raman in vara asta fara arma :evil: Magazinul din Bacau de unde am cumparat-o intra si el in program de concediu din 27 Iulie si atunci vine ultima data masina de la Bucuresti,iar pana in Septembrie nu mai vine.Sunt foarte suparat si nu stiu daca ma poate cineva ajuta.Nici nu stiu ce sa fac.Mai bine nu trimiteam arma in service deloc si trageam cu arma asa cu arcul rupt.Asa cel putin aveam arma in vara asta :( .

P.S.Dan,ma scuzi daca nu mai tin minte,dar despre ce tuning vorbesti in legatura cu Maxima.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Rohn

Post by Rohn »

AC Sniper wrote:Arma am trimis-o deja in service de 2 saptamani si astazi am aflat ca d-ul Adrian de la service-ul Arrow a intrat in concediu si ca s-ar putea sa raman in vara asta fara arma :evil: Magazinul din Bacau de unde am cumparat-o intra si el in program de concediu din 27 Iulie si atunci vine ultima data masina de la Bucuresti,iar pana in Septembrie nu mai vine.Sunt foarte suparat si nu stiu daca ma poate cineva ajuta.Nici nu stiu ce sa fac.Mai bine nu trimiteam arma in service deloc si trageam cu arma asa cu arcul rupt.Asa cel putin aveam arma in vara asta :( .
Daca taci asta o sa patesti! Este imposibil .... problemele de garantie trebuiesc rezolvate in maxim 30 de zile de la prezentarea problemei.

In locul tau asa pune problema cu calm :D sa se rezolve in termeul legal iar daca nu merge urmatoare oprire ar fi la Protectia Consumatorului :evil: !!!

Ar fi pacat sa nu ai arma la vara ... cand esti in plin sezon :idea: de trageri :idea:
Light that shit, smoke that shit, pass that shit !
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Luni,revin cu un telefon la Arrow sa vad ce se poate rezolva.
ADRIAN

Dabija

Post by Dabija »

:evil: din pacate este un caz tipic de ghinion ... asta se mai intampla vara in perioada concediilor ... pacat.
Sper sa-ti rezolvi problema ... sa nu ramai "fara obiectul muncii" peste vara.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu se poate asa ceva,chiar pana in 27 Iulie se face exact o luna de cand am trimis-o in service iar intr-o luna firma se obliga s-o faca mai ales ca-i si in perioada de garantie.La fel mi-a spus si doamna de la magazinul AJVPS din Bacau.Nu se poate sa n-o am in vara asta.Nu se poate asa ceva.Chiar daca cineva de la service intra in concediu,alta persoana trebuie sa-i tina locul.Asa este corect.Marius,te rog sa-mi spui ceva!!!
ADRIAN

arrow
Site Admin

Post by arrow »

AC Sniper wrote:Nu se poate asa ceva,chiar pana in 27 Iulie se face exact o luna de cand am trimis-o in service iar intr-o luna firma se obliga s-o faca mai ales ca-i si in perioada de garantie.La fel mi-a spus si doamna de la magazinul AJVPS din Bacau.Nu se poate sa n-o am in vara asta.Nu se poate asa ceva.Chiar daca cineva de la service intra in concediu,alta persoana trebuie sa-i tina locul.Asa este corect.Marius,te rog sa-mi spui ceva!!!
Scuze pt. intarzierea raspunsului. Am lipsit o perioada, dar important nu e raspunsul meu, ci rezolvarea problemei tale.

Pusca este acum ok. Va fi trimisa la Bacau maine.

Imi para rau ca a durat atat, dar din momentul in care arma a fost depusa la Bacau, pana a adus-o masina in Buc, + saptamana de concediu a colegului de la service, + timpul pana cand i-a venit randul,+ timpul de returnare inapoi la Bacau, iata ca se aduna ceva zile.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Va multumesc frumos.De-abia astept :D :D .
ADRIAN

Post Reply