Probleme cu MAXIMA cal.5,5
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Probleme cu MAXIMA cal.5,5
Am tras cu Maxima mea exact 1200 de focuri dupa care arcul a cedat.Se cunoaste dupa faptul ca teava odata desfacuta din gheara ei de prindere este lasata mult mai in jos decat trebuie sa fie.Chiar si inainte de a se rupe arcul se auzea in arma un usor zgomot de piesa care are joc cand miscam arma pe o parte sau alta.Daca arma este in garantie,deoarece am cumparat-o in ianuarie anul acesta,imi poti spune Marius daca trebuie sa platesc pentru arc sau orice alta piesa defecta din arma.Mai adaug ca m-am comportat foarte frumos cu arma si niciodata n-am tras cu ea fara pelet pe teava sau cu ulei in fusta peletului.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Arma am trimis-o deja in service de 2 saptamani si astazi am aflat ca d-ul Adrian de la service-ul Arrow a intrat in concediu si ca s-ar putea sa raman in vara asta fara arma
Magazinul din Bacau de unde am cumparat-o intra si el in program de concediu din 27 Iulie si atunci vine ultima data masina de la Bucuresti,iar pana in Septembrie nu mai vine.Sunt foarte suparat si nu stiu daca ma poate cineva ajuta.Nici nu stiu ce sa fac.Mai bine nu trimiteam arma in service deloc si trageam cu arma asa cu arcul rupt.Asa cel putin aveam arma in vara asta
.
P.S.Dan,ma scuzi daca nu mai tin minte,dar despre ce tuning vorbesti in legatura cu Maxima.
P.S.Dan,ma scuzi daca nu mai tin minte,dar despre ce tuning vorbesti in legatura cu Maxima.
ADRIAN
Daca taci asta o sa patesti! Este imposibil .... problemele de garantie trebuiesc rezolvate in maxim 30 de zile de la prezentarea problemei.AC Sniper wrote:Arma am trimis-o deja in service de 2 saptamani si astazi am aflat ca d-ul Adrian de la service-ul Arrow a intrat in concediu si ca s-ar putea sa raman in vara asta fara armaMagazinul din Bacau de unde am cumparat-o intra si el in program de concediu din 27 Iulie si atunci vine ultima data masina de la Bucuresti,iar pana in Septembrie nu mai vine.Sunt foarte suparat si nu stiu daca ma poate cineva ajuta.Nici nu stiu ce sa fac.Mai bine nu trimiteam arma in service deloc si trageam cu arma asa cu arcul rupt.Asa cel putin aveam arma in vara asta
.
In locul tau asa pune problema cu calm
Ar fi pacat sa nu ai arma la vara ... cand esti in plin sezon
Light that shit, smoke that shit, pass that shit !
-
Dabija
Nu se poate asa ceva,chiar pana in 27 Iulie se face exact o luna de cand am trimis-o in service iar intr-o luna firma se obliga s-o faca mai ales ca-i si in perioada de garantie.La fel mi-a spus si doamna de la magazinul AJVPS din Bacau.Nu se poate sa n-o am in vara asta.Nu se poate asa ceva.Chiar daca cineva de la service intra in concediu,alta persoana trebuie sa-i tina locul.Asa este corect.Marius,te rog sa-mi spui ceva!!!
ADRIAN
Scuze pt. intarzierea raspunsului. Am lipsit o perioada, dar important nu e raspunsul meu, ci rezolvarea problemei tale.AC Sniper wrote:Nu se poate asa ceva,chiar pana in 27 Iulie se face exact o luna de cand am trimis-o in service iar intr-o luna firma se obliga s-o faca mai ales ca-i si in perioada de garantie.La fel mi-a spus si doamna de la magazinul AJVPS din Bacau.Nu se poate sa n-o am in vara asta.Nu se poate asa ceva.Chiar daca cineva de la service intra in concediu,alta persoana trebuie sa-i tina locul.Asa este corect.Marius,te rog sa-mi spui ceva!!!
Pusca este acum ok. Va fi trimisa la Bacau maine.
Imi para rau ca a durat atat, dar din momentul in care arma a fost depusa la Bacau, pana a adus-o masina in Buc, + saptamana de concediu a colegului de la service, + timpul pana cand i-a venit randul,+ timpul de returnare inapoi la Bacau, iata ca se aduna ceva zile.